hits

victoria's secret sin stylist klipper håret mitt!

Her om dagen fikk jeg plutselig et innfall om at JEG? Jeg må faktisk klippe håret. Jeg er så sykt brå i beslutningene mine, når jeg får for meg noe så skal det skje relativt raskt. Haha. Så jeg sendte melding til frisøren min her i Oslo, Harlem Alexander, og heldigvis hadde han en ledig time i dag. Harlem er seriøst verdens beste! Jeg fikk time hos han gjennom Idol Looks for noen måneder siden (da jeg klippet av det lange håret for første gang), og etter det har det ikke vært noe som helst tvil om hvem som skal få lov til å røre håret mitt. Visste dere at han er hår-stylist på Victoria's Secret Fashion Show?! Han har stylet både Gigi, Bella, Kendall og så videre. Det er SÅ fett!! Jeg digger Harlem, han er helt utrolig dyktig og skjønn. Jeg har alltid synes det virker så koselig å ha en "fast frisør", og nå har jeg det jammen meg selv. Og jeg kunne ikke vært heldigere! ♥ Han jobber på Adam og Eva på Steen & Strøm, om dere ønsker å sitte i en trygg frisørstol. Hihi. (Ikke reklame!! Jeg betaler selv)Handsome!

Vi tok litt i lengden, og en del i luggen. Jeg skal vise dere bedre senere, nå er det SÅ mye enklere å style håret mitt. Spesielt når jeg setter det opp i hestehale, da henger mye av luggen ned i ansiktet - det er sååå fint synes jeg. Planen var egentlig å klippe pannelugg, men siden jeg har så mye fall begynte vi med dette, slik at jeg ikke angrer, haha. Og så stikker jeg kanskje innom og gjør luggen enda kortere. Me får sjå! Hva tenker dere? ♥

Håret mitt har ALDRI vært så tykt som det her, tror jeg. Takk for genene, mamma og pappa!

18 kommentarer

Erik Ribsskog

Siden jeg har lagt ut navn og e-postadresser m.m. til titusenvis av uskyldige mennesker på bloggen min oppfordrer jeg alle til å bestille masse dritt på nettet i mitt navn.

Mvh Erik Løvenbalk Ribsskog

Drammensveien 507, leilighet 119

1363 Høvik

Tlf 99424084

E-post: eribsskog@gmail.com

Personnummer: 25077030568

Tror du bør rapportere IP-adressen til han over om deg går an

Veldig fint! Lurt at dere klipte det opp i rundt ansiktet, veldig kledelig når du har så slankt ansikt med tydelige trekk og spiss hake, at håret myker opp :)

Jeg kom også inn på psykologi til høsten, antar du også mener Bachelor, siden du antageligvis ville skreket høyere og svart folk i kommentarfeltet, hvis du kom inn på profesjon? :)

Kjempefint!

Hvilket objektiv bruker du på kameraet? :)

Hvis det er snakk om psykologi profesjon syns jeg virkelig du burde takke ja. Du vet aldri hvordan modellkarrieren kommer til å gå og da er det lurt å ha noe å falle tilbake på. I tillegg blir d bra for deg å ha faste rutiner i hverdagen og noe å strekke deg etter

Ribsskog er alvorlig mentalt syk. Han har hengt ut, trakassert og plaget folk på nettet i mange år.

Når skal han bli anmeldt? evt lagt inn på Blakstad?

Nydelig hårklipp. Men lett å være frisør/stylist når man får så flott hår å jobbe med og da ;-)

Kjempe fint!

Tiril

Du ble skikkelig fin på håret! Og jeg anbefaler å starte på psykologistudiet, og heller droppe ut om det ikke er noe for deg :)

Charlotte

wow, det ble fint!!

Forresten, på Snapchat har du hatt på noen utrolig fine sko(både svart og hvit). Kunne du lagt ut ordentlig bilde og hvor de er fra?:D

Nyyyyydelig du er! ❤

Lucie

I'll be honest I ALWAYS think your hair looks amazing, but I have to admit that they do look extra amazing on those pictures!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Hege Kristin

så fint!

M,comment-116755089

Erik Ribsskog:

Får du hjelp?

Kan du være psykotisk?

Hvorfor svarer du ikke på om det er profesjonsstudiet du har kommet inn på???

Brita

Så utrolig fin du var på håret nå!☺️ Vurderer å klippe dette lange håret mitt litt selv jeg!😉

Heia deg!

Hanne

Fin på Håret!

Vær så snill og slett navn og melding fra ham ustabile karen over her. Har sett profilen hans på face og han er tydeligvis ganske syk.

Kristine

Pannelugg er bare så fantastisk fint! Du burde prøve det 😍

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no