hits

CAESAR SALAT AT HOMECAESAR SALAD KRISSSY STYLE
 

DU TRENGER: SPINAT, HJERTESALAT ELLER ROMANOSALAT, CHERRY TOMATER, STANGEKYLLING (STEKT I OVNEN MED OLIVENOLJE, MALDONSALT, PEPPER OG HAKKET FERSK CHILI), SITRON, PARMESAN, EGGEPLOMME OG SOLSIKKEOLJE FOR Å LAGE AIOLI

HVORDAN LAGE HJEMMELAGET AIOLI: HA EN EGGEPLOMME I SKÅL, HELL EN JEVN, TYNN STRÅLE MED SOLSIKKEOLJE OPPI MENS DU VISPER (OG HA I LITT SITRON UNDERVEIS, DA ER DET ENKLERE Å VISPE). PS! ENTEN MÅ DU HA EN KJØKKENMASKIN ELLER SÅ MÅ DERE VÆRE TO FOR Å LAGE DETTE

Jeg er tilbake på kjøkkenet igjen. Ingenting slår en kveld med kokkelering på kjøkkenet, spesielt ikke når man er to. Mens Bill Evans er på høyttalerne, så klart. Jazz er så behagelig og fredfullt, jeg er skikkelig glad for at jeg har dykket dypere i akkurat den sjangeren. Hjemmelaget aioli er forresten noe dere må teste ut - det er krevende å lage men absolutt verdt det. Når konsistensen er blitt tykk og den er ferdig hiver jeg oppi rasket parmesan, salt og pepper. Mmm. Knalldigg.

Du burde ha hvitløk i denne retten også. Jeg spiser det ikke, men det er nesten... nesten et must.

21 kommentarer

Hege Kristin

det så godt ut :D

Inga

Hallois! Det så veldig godt ut men du er klar over at aioli er hvitløksmajones, eller så er det vanlig majones, Hehe :-)

comment-116757909

Inga: Hahahaah tenkte akkurat det samme

Hvorfor svarer du ikke på kritikken angående at du og kjæresten mobber fremmede mennesker på Snapchat? Utrolig feigt.

Naaaam!

Men når kommer svar på spørsmålsrunden?

Begynner å bli ganske utålmodig, haha :D Plis svar snaaart!

Lege Johnsen

Kul mat dah

På tide med spørsmålsrunde snart.

LOTTE :)

Kom du inn på profesjonsstudiet i psykologi? :-)

Jeg og lurer sånn på om det faktisk er profesjonsstudiet du har kommet inn på, eller om det er et annet psykologistudium, ettersom du aldri har sagt det! Uansett, gratulerer. Psykologi er virkelig et utrolig spennende fag :)

Kan du ikke skrive om dine tanker om å komme inn på psykologi-studiet? Feks hva du tenker om å gjøre med det osv?

Kan du vær så snill å slutte og skryte av at du har sluttet å drikke, når du nærmest hver dag poster på snap at du drikker. Jeg ser bare ikke poenget i at du ene dagen (to dager siden eksempelvis) skriver om hvor giftig alkohol er og at du fungerer såååå mye bedre uten, forså å sippe alkohol et par timer senere igjen.

Det er absolutt ikke noe galt i å nyte alkohol. Men det er noe helt forvrengt å nærmest lyve om et ikke-eksisterende alkoholkonsum på bloggen, forså å blottlegge det på snap hver dag....

Hvorfor mobber du andre offentlig? Og hvorfor har du ikke en gang guts til å svare på hvorfor du er blitt sånn?

Er det ikke majones da? Om du ikke har i hvitløk lol

comment-116758126

Anonym: vet du hva snittet for å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi er? Selvsagt har hun ikke kommet inn på det.

Haha, du har jo laget majones søte, ikke aioli

comment-116758126#1

Anonym: Jeg vet hva snittet er ja, jeg skal gå det selv. Det er bare måten hun har skrevet om det på, at hun søkte "for å se om hun kom inn" og måten hun la det frem på Snapchat, da tenker man liksom at det er et studie med høyt snitt hun har kommet inn på. Men, hun har jo ikke svart, så man kan jo ikke vite.

Mie

Ervikke du vegetarianer? Ekkelt å fronte kylling

Kristine Ullebø

Mie: Jeg spiser lite kjøtt, men er ikke vegetarianer :)

comment-116759483

Mie: Hun har aldri sagt at hun ER vegetarianer :)

Oda

Lager aioli hele tiden! Sykt godt og sykt enkelt!

Kristine Ullebø

Oda: Sååå digg!!

Siri

Hei!

Du burde titte på denne bloggen. Hjulpet oss masse mtp low fodmap 😊 Hun som skriver bloggen er både matviter og ernæringsbiolog.

http://maritkolbyzinocker.blogspot.no/?m=1

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no