hits

ny attitude

I går hadde jeg og Julie planer om å henge, og vi hadde ingenting på agendaen utenom å bare være sammen. Så jeg dro til henne for en morgenkaffe, før vi tuslet til byen. Jeg er så og si aldri i Karl Johan lengre. Skru et år tilbake og det var det eneste stedet jeg hang, så og si. Da jeg var her med bestevennene mine på russekro for et og et halvt år siden så: spiste vi middag på Egon på Jernbanetorget, dro ut på Club Skansen og hang på Joe & The Juice i Karl Johan dagen etter. Jeg synes bare det er kjempekoselig å se tilbake på, iiih <3 Lite visste jeg om at Oslo hadde så mye mer å by på. Men i går? I går var det faktisk digg å ta en sandwich på Joe & The Juice midt i den mest folksomme gata i Oslo. Noe av det gøyeste jeg vet er faktisk å være i byen og treffe på kjentfolk - det ER så hyggelig. Det skal faktisk ikke stort mer for å få meg i godt humør!

Jeg gjorde også et nytt innkjøp på Tom Wood-butikken, wooooho. Hvis dere følger meg på Snapchat så har dere kanskje allerede sett hva! (@kristineul) Hver gang jeg kjøper noe "stort" så sørger jeg alltid for at jeg er med noen jeg er glad i mens jeg kjøper det, jeg VET jeg er sær, men på den måten får gjenstanden en mye større verdi for meg. Det blir et minne, og ikke bare noe materialistisk.. ♥

En glad Kristine!

Eeeelsker den nye Levis-buksa mi. Den er vintage, faktisk!

Disse skoene er blitt flittig brukt som dere sikkert skjønner. Føler jeg har en helt annen vibe om dagen nå som stilen min har blitt litt mer... chic? Tripper rundt i disse og føler meg såå elegant, vettu! Til og med attituden min har forandret seg litt, jeg har i alle fall en liten aning om det. Haha. Sykt hva et par sko kan gjøre med deg.

17 kommentarer

Sofie

Elsker stilen! Du ser strålende ut!!! Elsker smilet ditt og håret ditt!

Kristine Ullebø

Sofie: Tuuusen takk!! Iiih <3

SOFIE ELISE

Fineste du! Hvor er skoene ifra? :D

Kristine Ullebø

SOFIE ELISE: de er fra fretex! kjøpt på løkka <3

Irene

Det heter nok på, på Karl Johan.

J

Nydelige og naturlige bilder! x

Hvordan er vintage Levi's bukser i størrelsen?<33

Julie

Omg, fucking love your jeans girl!

Rocker her oslo <3 <3

Lene

Hvor er beltet fra? Såå fint!!

Hege Kristin

så fint antrekk <3

Både stil- og attitudeforandring kler deg utrolig godt :-)

inez,comment-116771289

Irene: Gratulerer! :)

Ida

Så sinnsykt fint antrekk! Så elegant og fint! Synes dette kler deg mye bedre enn veldig korte skjørt. Misforstå meg rett - det skal være lov å gå med korte skjørt altså, men jeg synes bare ikke alltid det er like elegant. Her får du frem figuren din helt supert!

Sykt fin bukse!!

Andrea

Hvordan redigerer du bildene dine sånn vintage? Hvilke filter i hvilken app liksom?

Ronnie

I like your outfit, it all matches together :) And the pony tail suits you well.

Have a nice evening :)

Ingrid

åå denne buksa var fin!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no