hits

unormalt mye energi

Hey hooo! Hvordan står det til? Siden sist har jeg gjort litt av hvert. I går kjøpte jeg de FETESTE bootsene, altså - de skoene fortjener nesten et eget innlegg. Jeg har blitt skikkelig flink til å finne vintage-skatter, skjønner dere. Det er litt gøy å ha noe nesten ingen andre har. Jeg tittet innom en gjenbruksbutikk på Løkka som jeg ikke oppdaget før nå nylig, og der står de: svarte støvletter i lær med spiss tå og en liten hæl. De SKRIKER til meg. Og gjett om de var min størrelse?! JA!! Sko har aldri vært min greie, før nå. Nå er jeg helt obsessed. Jeg kom hjem og følte meg SÅ babe i de nye støvlettene mine, så babe at jeg til og med gikk med dem inne. Det passet perfekt at jeg og Fabian hadde en date i går kveld, haha. Aldri før har jeg hatt så lyst å danse rundt i gatene!! So that's what I did!

I dag stod vi tidlig opp, spiste en lang frokost uten noe som helst stress. Jeg hadde egentlig 2 møter i dag, inkludert en psykolog-time som jeg faktisk hadde gledet meg veldig til, men alt ble avlyst - så plutselig hadde jeg hele dagen til disposisjon. Deilig! Frem til nå har vi vært rundt i byen, spist saft-is i regnet og kikket i butikker.

Jeg har hatt unormalt mye energi de siste dagene? Hvaaa skjer?! Forelska, mest sannsynlig? Jeg har det i alle fall veldig bra om dagen. Her måtte jeg ta en liten timeout i sofaen i en klesbutikk fordi jeg var så sliten av å hoppe rundt i hyperaktivt humør, haha. Sliten Kriss. Nå er jeg hjemme og slapper av før jeg drar til Julie for filmkveld ♥

12 kommentarer

Thea

Åh hva heter den nye vintagebutikken du oppdaget nå? :-))

Fint å se bilder av deg hvor du slapper litt av

Hege Kristin

så godt å høre <3

anonym

Hvor er klesplagget du har på deg fra?

Amanda

Tenkte at du ville høre dette: ""You can lie down for people to walk on you and they will still complain that you're not flat enough"

Live your life"

Litt positiv energi ❤

bloggen din handler ikke om noe lenger

nj

skal du studere til høsten

Anonym

Hei! Skal du bytte header? Føler den du har nå er mer "gamle deg" ..

Christine

Kom tilfeldigvis over en blogg her om dagen etter Sophie Elise skrøt og linket til bloggen:

https://bloggomtoppbloggere.wordpress.com

Det står litt om deg og Adrian på bloggen så tenkte at dere kanskje ville lese det😂 Det er en humoristisk sladreblogg om toppbloggere. Enjoy😘

comment-116774889

Christine: Adrian?

Ååå du er så nydelig. Hvor er kjolen fra?

Mia

Du ser smashing ut! Hvor er kjolen fra? ❤️

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no