hits

en ny favoritt-restaurant i Oslo!

Okei okei okei! Jeg må fortelle dere om gårsdagens restaurant-opplevelse. Er det én ting jeg virkelig elsker å investere i, så er det gode mat-opplevelser. Har dere hørt om Skur 33? Det hadde ikke jeg heller, før nå nylig. Det er nemlig en italiensk restaurant som ligger ved Akershus Festning. Det var mammaen til Fabian som tipset oss om å dra hit, og hun har virkelig peiling på god mat - så vi fulgte naturligvis tipset hennes og dro hit i går kveld. Til forrett delte vi en Caprese-salat med pesto som smakte helt, helt himmelsk. Med brød, olivenolje og chili-olje til, så klart. Nam!



Meg i går! Jeg trives virkelig i den nye sveisen min. Føler jeg ligner veldig på mamma for tiden, synes ikke dere også? :-) 

Det er lenge siden jeg har spist pasta ute, så jeg måtte prøve meg på kongekrabbe-pasta i går! NAM! Den glutenfri var kjempegod :)





Lokalet er superfint - åpent, lyst og moderne i metall-farger. Fikk ikke tatt bilde av det fordi jeg hadde feil kamera-objektiv med meg, men ta turen og sjekk ut om dere er i byen. Det er ikke sponset, selv om jeg gjerne skulle ønske det var det. Haha... Neste gang skal jeg prøve pizzaen deres - den så utrolig god ut!! :-)

13 kommentarer

Hege Kristin

det så godt ut! :D

Heidi

Bor du egentlig med Daniel? Vi ser jo ingeting til han.

Liker at du hinter til spons. Du har for vane å gjøre det.

SKAL DU GÅ PSYKOLOGI TIL HØSTEN?????

comment-116781280

og i så fal, er det PROFESJON, BACHELOR eller ÅRS-STUDIUM????????

hverdagslivetivollen

ser veldig godt ut :)

Anonym

Var det glutenfritt brød du hadde til pastaen? Skal muligens dit i morgen, så håper på raskt svar

Utrolig utrolig fint bilde av deg!!

Marianne

Hei! Kan du lege et innlegg for oss som skal flytte til Oslo til høsten? Du kjenner til byen og til mange steder og det virker som om du har blitt kjent med så masse kule folk.. hadde vært fint å få litt tips til hvordan man kan leve kunstnerlivet og oppleve spennende ting i byen + få de rette vennene sånn som du har. Mener ikke sånne turisttips (lillestrømhits) som Løkka og skur33 men mer hvor du får tak i de gode vennene dine og klærne dine og ikke minst PTen.

Når kommer spørsmålsrunden?

Hvorfor gidder dere å spørre om ting i kommentarfeltet?! Hun svarer jo ikke på en dritt.

comment-116782490

Anonym: nei jeg har gitt opp

Nå ser jeg, at jeg har fått inn, cirka 190.000, på kontoen. Det var artig! Håper ingen tipser NAV om dette, for jeg skal fremdeles fortsette å snylte på skattebetalerne selv om jeg ikke lenger har behov for dette.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no