hits

dagens antrekk

SKO FRETEX, SKJØRT NA-KD, SKJORTE ZARA

I feel gooooooood today! Det er jo tross alt mandag. Disse bootsene er så altfor, altfor fete. Aldri i livet om jeg hadde synes de hadde vært kule for noen måneder siden, da hadde jeg antageligvis sett på dem og tenkt "kjerringsko". Haha, de er jo litt kjerring-aktig, men man kan jo rocke dem om de styles riktig. Jeg har i alle fall lagt sneakers på hylla for en stund, ass! Føler meg så sykt badass gående rundt i byen med disse, haha.

Nå kommer Fabian på besøk og vi skal ut og spise middag. Skiiiikkelig feriekos i Krisssy's verden om dagen, haha. Vi skal prøve å få til en Førde-tur før ferien er over. Det hadde vært superkoselig å vise Fabian hjembyen min!! Og nå DØR jeg forresten etter å se vennene mine igjen. Nesten sånn at jeg bare bestiller fly hjem i morgen... Haha. Det skal bli godt. Jeg savner naturen. ♥

21 kommentarer

Lisa B x

Absolutely incredibly stunning ❤❤❤

Jenny

Wow. Det siste bildet, lårmuskleeeer!! Hihi

Åh, jeg har prøvd å spørre på snap flere ganger men har skjønt at du har stengt den! Jeg bare lurer på hvordan du får musikken du hører på øreproppene til å komme på filmene dine på snapchat? Har googla dette utrolig mye for å få det til, men får det altså ikke til. Har du jailbraika, eller er det en måte å gjøre det på? Isåfall LET ME KNOW!

PS: i love you

Lena,comment-116785332

Anonym: det skal være ganske enkelt. Samtidig som du spiller av musikk og filmer på snapchat, skal lyden komme på video. Kan være du ikke har oppdatert snapchat?

Silje

Du er bare helt vanvittig nydelig! Du er min girl crush

Hege Kristin

søtt antrekk <3

Åå elska antrekket!

Elsker den overdelen, sjukt nydelig!

Burger-Anita

Jeg elsker burgere

Du ser fryktelig tynn ut her... har du gått ned i vekt igjen?😧😧

Liv,comment-116785332#1

Lena: eeeeller bare ta ut pluggen på mobilen...? Og bare beholde øreproppene i ørene...? Haha

comment-116785877

ikkje enig i at du såg fryktelig tynn ut, men eg tenkte faktisk tanken på om du kanskje hadde gått litt ned i vekt. Hvis du er klar over det og det er meininga må eg beklage :)

comment-116785877

Anonym: Tenkte jeg også på! Har du gått ned igjen?

Amalie

Så utrulig flott å lese bloggen din for tiden! Det du skriver i innleggene dine viser at du har fått ein ny mentalitet til ting og til livet. Det virker som du er mye meir glad og fornøyd no enn for berre eit år siden. Utrulig kjekt som leser å se! glad på dine vegne for at det skjer så mye gøy for deg! Lykke til videre :)

Harry

Har du hørt podcasten til tusvik og tønne hvor de snakker om hvordan du trekker inn magen på alle bilder og at du ikke ser frisk ut?

Hedda

Du stråler for tiden, og det merkes på bloggingen din!! Du og Fabian virker som et veldig bra par! Stå på! <3

comment-116787252

Hvor finner man denne?

June

Elsket outfiten din på snapchat idag, den som var litt høstaktig! Kan du plis lage et "dagens antrekk" innlegg av det også?

Trine

Kan du slappe av med skuldrene dine?

Bianca,comment-116785332#1

Liv: Om du gjør det får du også vind og annet støy med. Om du har musikk i øreplugger og filmer på snap kommer bare musikken på filmen, uten annet støy.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no