hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

easy veggie dinner

Matlagings-gleden min har blomstret og jeg elsker det. Selv om det kan være deilig å dra ut og spise med venner eller kjæreste, er det for min del - til syvende og sist - ingenting som slår en kveld hjemme på kjøkkenet. Ikke bare er det billigere, men som oftest mye sunnere også. Man kan kjøpe en haug av råvarer og ingredienser til en mye billigere pris enn hva retten ute vil koste, og det i seg selv er et bra nok argument til å bli flinkere til å lage mat hjemme spør du meg.

Denne middagen hadde jeg ikke tenkt å ta bilde av, men så tok jeg likevel noen kjappe rett før vi skulle spise. Ikke helt Fotballfrue-stil over danderingen (haha, LANGT ifra egentlig), men poenget var å tipse dere om denne utrolig enkle, kjøttfrie middagen. Jeg kunne liksom ikke la være! Paprika fylt med fetaost, oliven og toppet med mozzarella, med salat og ris ved siden av. Kjempegodt, jeg skal definitivt lage dette mer fremover :-)

2 kommentarer

Stella

04.08.2017 KL. 12:09

Så lenge du spiser melk og annet med melk i, får du ikke fullt utbytte av den rene følelsen du får etter en stund som veggis.

04.08.2017 KL. 17:23

Vegetarianere! Ikke spis dette! Det er løpe i ost (som er enzymer fra kalve/lamme-mage)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: