hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

stopp på kunstig søtning

Bukse Bik Bok, sko og belte Fretex, veske Zara, hatt Zadig & Voltaire, smykke Nasty Gal, t-shirt er gammel

Hei håååå! Det er lørdag! Jeg sitter fortsatt i senga med under dyna. Det er lov siden det er helg :-) Jeg hadde en utrolig fin dag i går, hvor jeg var litt rundt overalt. Kjøpte meg blant annet 2 nye ringer... igjen! Jeg er blitt hekta! Til dere som spør så er alle ringene på hendene mine fra Tom Wood. De har 20% og 40% på Steen & Strøm nå, et lite tips fra meg til dere. (Måtte sikre meg mine ringer før jeg skrev det her, me-heeee) Den ene er en vennskapsring som jeg kjøpte sammen med Nora, vi skal innom gullsmeden i dag og gravere den tenkte vi. Etter en lang dag i byen landet jeg omsider hjemme og spiste opp alle kjeksene som fantes i skapet mitt, hahahaha. Typisk meg når jeg er sulten, i stedet for å spise ordentlig mat. Jeg har kuttet ut omtrent alt av kunstig sukker nå den siste tiden, forresten. Etter at jeg sluttet med P-Max i vår føltes det bare feil... Nå topper jeg havregrøten min med frukt, bær, honning og peanøttsmør i stedet, jeg kjøper ikke lenger tyggis eller sukkerfrie pastiller, Fun- og Zero-saft drikker jeg kun om det er for å mikse i en drink en sjelden gang, jeg dropper det bare rett og slett. Om jeg har lyst på noe søtt spiser jeg en stripe sjokolade heller, eller noe frukt :-) Kroppen min er mye mer fornøyd nå enn før. Jeg vet jo at sukker ikke er bra så jeg kan ikke helt begrunne det, men jeg vet i alle fall at jeg vil heller putte i meg noe ekte enn falskt. Og merkelig nok er søtsuget MYE mindre enn før.

Senere på kvelden hadde vi sashimi-kveld hos Nora på Frogner. Altfor, altfor koselig! Og enda koseligere var det å våkne i dag tidlig uten et SNEV av alkohol i blodet. Man vet man har funnet riktige venner når man kan ha det gøy uten vin og drinks. Haha, sjukt å si kanskje, men ofte er det sånn om man henger med feil folk - da må man ha noe alkohol for at det skal være gøy/ikke kleint. Hjemmelaget sashimi er forresten er supert tips dersom du skal ha venninnekveld, det er både koselig å lage OG spise :-) Og kjempesunt!

Her har dere gårsdagens antrekk. Og meg uten stive nipler... Haha.

10 kommentarer

Randi

05.08.2017 KL. 12:22

Godt du har funnet ut hva som fungerer for kroppen din. Jeg selv blir skikkelig dårlig når jeg drikker feks Pepsi Max, som har aspartam.

Nå må du huske at sukker i seg selv ikke er så farlig for kroppen, men at det er gjerne er masse fett og andre dårlige ting i mat med masse sukker. Det er feks ikke sukkeret som gir det diabetes, men det "farlige" fettet :)

a

05.08.2017 KL. 13:26

så du henger med mye feil folk da siden du drikker så mye? ;-)

05.08.2017 KL. 14:44

Har du brukt meningstorget siden du blogget om det?

05.08.2017 KL. 15:44

Har du lest eller hørt om Dr. Mcdougall´s starch solution? Den er basert på brødmat, kornprodukter, ris, pasta, poteter, frukt etc. (utenom hvetemel etc.)

Jeg synes det har hjulpet veldig på mageproblemene mine. Hadde symptomer på glutenallergi men negativt på allergi tester. No more da :pp

I tilegg er det den "riktige" måten å spise på, naturlig, fullkorn, vegansk osv.

S

05.08.2017 KL. 16:59

Du er så klok og jeg blir inspirert til 1000 av innleggene dine! helt tilfeldig at jeg valgte å kommentere på dette, for syns alle innleggene dine har en så utrolig god stil, velformulerte og med mye mening. Gahh kan kjenne meg igjen i så utrolig mye av det du skriver og du får virkelig satt ord på følelser på en vakker måte. Uansett, er så enig i det med venner og alkohol, føler nesten alltid at jeg "må" drikke med vennene mine, og sånn burde det jo ikke være :( - takk for at du har fått meg til å innse det.

Juli,comment-116798168

05.08.2017 KL. 17:24

Randi: Skjerp deg. Slutt å spre lettvinte ignorante "fakta" om hvordan man får diabetes. For det første er ikke diabetes én sykdom. Det finnes flere typer diabetes(type 1, type 2, LADA, MODY+++) som er helt forskjellige sykdommer. Regner med at du sikter til type 2, og til din informasjon er årsakene til at folk utvikler type 2 diabetes sammensatte og individuelle. Hadde svaret på hvorfor man får det vært så enkelt som "pga. det farlige fettet" så hadde ikke ca. 300.000 nordmenn hatt denne sykdommen.

comment-116798168

05.08.2017 KL. 17:42

Randi: Diabetes type 2, ja. Ikke diabetes generelt.

I

05.08.2017 KL. 21:26

kan du please please please lage et innlegg hvor du forteller hvor du finner alle smykkene dine?? de er så fete!

07.08.2017 KL. 13:41

Så fin kropp du har fått nå :)

Hanna

11.08.2017 KL. 19:54

fint antrekk! Kom over disse på en ebay-gruppe her om dagen, tenkte på deg med engang og måtte bare dele det med deg! hahah

http://www.ebay.com/itm/Reusable-Self-Adhesive-Sticker-Silicone-Breast-Nipple-Cover-Lady-Bra-Pasties-Pad-/351839294537

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: