hits

outfit

JAKKE FRA VELOURIA VINTAGE, BOOTS FRA FRETEX, TIGHTS FRA JUNKYARD, T-SHIRT GAMMEL

Jeg gikk ut døra i dette antrekket på lørdag og følte meg som en helt annen person enn jeg var dagen før. Og det er nettopp det jeg liker med klær - du kan skape så utrolig ulike uttrykk ved måten du kler deg på. Den siste tiden har jeg gått mer over til kåper, pene sko og kjoler, jeg har i grunn funnet frem en mer feminim side med meg selv. Mer midje, mer øredobber, mer spill i håret. Men så følte jeg plutselig for å være rocka her om dagen, så jeg tok på meg den største bikerjakken - den er vintage og veier seriøst så mye at det er en treningsøkt i seg selv å gå med. Haha. Elsker knytingen på siden! Får meg til å ville designe klær igjen... Akkurat det er en greie jeg kjenner at jeg ikke er helt ferdig med. Jeg.vil.lage.klær! Det er så mange idéer i hodet mitt som må ut.

Nå sitter jeg på Egmont-huset i Nydalen og er nettopp ferdig med arbeidsdagen her. SOM jeg elsker å ha et sted å jobbe! Med folk rundt meg og mennesker å spise lunsj med. Jeg ble plutselig dårlig i går kveld, så jeg fikk en litt mindre bra start på uken. Heldigvis kom jeg meg gjennom dagen her, jeg tenker å dra hjem om ikke så lenge og lage meg en deilig middag så satser jeg på at den motstandsdyktige kroppen min greier å riste av seg dette like fort som den alltid gjør. Elsker kroppen min virkelig! (Både innvendig og utvendig, hehe) Er det en ting jeg ikke har tålmodighet til, så er det å være syk... Men jeg er blitt flinkere på å slappe av og ta ting for det det er. Nå er jeg i dårlig form, og det er OK. La oss gjøre det beste ut av det. Jeg skal unne meg selv en SYKT digg middag i dag i alle fall. Det er det viktigste for meg når jeg er syk - spise god, sunn næringsrik mat.

Nå skal jeg busse hjemover for å møte Fabian som har nøklene mine til leiligheten. Vanligvis synes jeg det er veldig ukomfortabelt at folk er i mitt "space" uten at jeg selv er der, men nå kjenner vi hverandre så godt at jeg har ikke lenger noe å skjule, haha.

Snakkes etterpå xxx

9 kommentarer

Anonym:)

Hei! Hvor får jeg tak i jakken Kristine 2? I brun?! Herregud jeg har lett overalt og er desperat etter jakka di😍😱 tomt overalt

Mari

Du er virkelig nydelig uten øyesminke!

Andrea

Så sykt kul jakke!!

Martine,comment-116804360

Anonym:): https://jofamafashion.se/product/aw2016-kristine-2/ lett som en plett :)

Martine Fimreite Wilhelmsen

Flott antrekk!!

Mona

Du er seriøst den råeste dama Norge har. Du kommer til å nå så langt. The sky is the limit

Anonym:),comment-116804360#1

Skal det bli slutt på denne jakken? den har vert på 70% flere plasser og ser på nett at den har vert utsolgt på 40% osv

Ingrid

Hvor er leppestiften fra? Og hva er evt. navnet på den? Den er såå fin og den passer skikkelig godt til fargene ansiktet ditt.

Lise Marie

I'd hate to tell you, men hvis du tror det er tomt for turister på Amalfikysten (eller i italia generelt) om høsten, så kommer du til å få deg en overraskelse.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no