hits

gårsdagens antrekk!

SHORTS LEVIS, SKO FRETEX, JAKKE UKJENT

Slik så jeg ut i går. Følte meg skikkelig rå, faktisk. Jeg har lyst å bestille flybillett hjem til Førde nå, akkurat nå. Hoppe på neste fly. Drikke rødvin på terrassen med mamma og hilse på gamle naboer. Kjøre Volvo'en til pappa til den fossen jeg alltid bruker å kjøre til med min egen musikk mens naturen passerer forbi vinduet mitt. Jeg tok en kjøretur med Martine i går, kun fordi jeg savner følelsen av å sitte i en bil med deilig musikk. Skikkelig koselig. Nå sitter jeg her på siste kopp fra kaffekannen... vent? Har jeg seriøst drukket FIRE kopper? Aiiiiiii, haha. I dag har jeg ingen møter, så jeg skal kun bruke dagen på å blogge og gjøre ærender. Kjøpe den cowboy-hatten jeg har pratet sånn om, haha. Og nye sko! Jeg trenger ordentlige pensko! I fjor brukte jeg Nelly-sko til 199,- på Kjendisgallaen sammen med en kjole til flere titals tusen. Bygdejenta si det. Jeg synes det er søtt. Altså, jeg fikk terningkast 6 på antrekket. Vil si at jeg er ganske flink til å finne rimelige skatter. Har alltid vært fan av å tenke økonomisk selv i klesstilen, kanskje fordi jeg ikke er så snobbete av meg. Jeg er jo ikke det. Men, vet dere? Agenten min sa at er det én ting du skal investere i så er det ordentlige sko. Så det skal jeg gjøre i dag.

Forresten. Liker dere at jeg har begynt å poste mer antrekksbilder? ♥

25 kommentarer

Anonym

Har du lappen?

Nydelig jakke forresten:)

Kristine Ullebø

Anonym: Takker! Jeg har lappen ja <3

Martine Fimreite Wilhelmsen

Sykt kult antrekk!! Jeg elsker å sitte på i bil, har ikke lappen selv, så jeg er litt som hunden i passasjersetet med tungen ut av vinduet. Egentlig har jeg en liten råner inni meg.

Skal du ikke på skolen?

Marie Oma

stilig:)

Hvorfor er du ikke med på fadderuka? :)

Fiiine antrekksbilder! Lurer på om du kan skrive merket på skoene og det du kjøper på fretex? Det står ofte inni! Gjerne skriv at de er fra fretex altså, men ha med merket❤

Hege Kristin

fint!

Om du sliter med tidvis angst vil jeg sterkt anbefale å teste å kutte ut all koffein i en periode! Har hjulpet for meg:)

Ja vil gjerne se mer av stripperklærne dine

Maria

Hei fine deg!

Hva heter den fine sangen som spilles på snappen du la ut i dag? Ha en nydelig da! <3

Jenny

Jaa det liker vi!! Men skulle ønske du smilte litt mer på bare noen bildene <3

Marie-Madelen Bekken

Fine bilder som alltid :)

laalal

Digge klesstilen din! Men hva er det bak på låret ditt på nest siste bilde? har du prøv og redigere vekk noe elns?

C,comment-116833116

laalal: skygge av armen/hånda :)

Ja, men du er såå mye finere når du smiler ordentlig på bildene. Blir litt too much med modellattituden på hvert innlegg :)

I

Så deg i byen i formiddag! Gud så fin du var😍😍 ikke bare er du vakker, men du har også en så nydelig utstråling som oser av selvsikkerhet! Og antrekket var veeeldig fint. Er ikke ofte i Oslo så ble veldig glad da jeg så deg etter å ha vært bloggleser så lenge ❤️

K

Dette er bare en tanke. Men du sier hele tiden at du forandrer deg sånn. Jamfør video, det er trist om du er den samme personen du var for tre år siden. Men jeg tror at folk ikke forandrer seg, "people don't change, they just reveal who they are". Du kan endre stil, vennekrets, bomiljø, jobb, kosthold, treningsvaner, men sjelen vil alltid være den samme. Sjelen forandres ikke.

S

Hvilken leppestift bruker du? Har sett den så mange ganger på bildene dine, fin farge som du kler veldig godt!

Noe på gang mellom deg og kjæresten? :(

Slutt å kall deg sjølv for bygdejente! Du er frå BY! Ja, Førde er ein liten by, men det er ein by! Det er fakta, og du kan ikkje endre på det fordi du meiner det høyrest bedre ut med bygd.

Anonym

Hei, kan du lage ett innlegg om dine Top 10 leppestifter?

https://bloggomtoppbloggere.com/2017/08/17/fatt-med-deg-disse-snakkisene/

Hehe spot on eller? :)))

comment-116832162

Anonym: det er ikke alltid årsstudium har fadderuke

Kristin

Du er en utrolig reflekterende og vakker person Kristine. Du må aldri la onde kommentarer knekke deg, for verden trenger mennesker som deg. Jeg skulle faktisk ønske du var min venninne, for vi tenker så likt. :) Jeg håper du oppnår alle dine drømmer, for det fortjener du virkelig. Stor klem til deg

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no