hits

ELLE-fest!

Hei, hei! Hvordan går det med dere? I går var jeg på ELLE-fest. En av årets gøyeste festligheter, jeg var supertakknemlig for invitasjonen ♥ Så jeg dro - sammen med et par stykker fra Idol Looks! Og herregud, så skummelt det var å drikke alkohol etter 2 uker uten? Desto lenger jeg går uten å drikke desto mindre frister det, men jeg drakk to glass vin i går bare for å... ja, get in the mood. Mer trenger man ikke. Det er alltids gøy å dra på de store festene for å hilse og slå av en prat med mennesker fra de ulike bransjene. Det var superhyggelig å se så mange kjente fjes! Festen ble holdt på Grand Hotel, samme sted som Kjendisgallaen. Litt lavere promille denne gangen, kanskje. Jeg dro faktisk hjem etter rød løper og et par koselige samtaler, til fordel for en lang dusj, takeaway pizza fra Villa Paradiso. Og besøk av Fabian, som nå har dratt avgårde til fjells ♥ Hele kroppen min sier nei til festing for tiden, jeg vil så mye heller våkne tidlig, trene og få gjort ting. Så jeg har nettopp kommet hjem fra løpetur og skal straks til byen for å shoppe i vintage-sjappene som er i byen nå. Weeeho! Jeg lurer helt seriøst på om jeg bare skal gå meg en tur i Nordmarka i kveld. Helt alene. Musikk på ørene, frisk luft i lungene og en forhåpentligvis litt kald kveldsbris i ansiktet. Ahhhhhhh.

KJOLE FRA BLACK ARCHIEVES, SKO FRA KAMIKAZE

Hva synes dere om antrekket? ♥

17 kommentarer

helt ok, men kjolen kunne vært lengre..lol

o,comment-116838030

Anonym: du kunne vært lengre

comment-116838030#1

o: AHHAHAHA jeg er jævla lang jeg

Kan du vise kjoler foran også? Da er det litt lettere å få et inntrykk! Du ser flott ut fra siden i værtfall <3

Johanna

Sjukt fint, enkelt men elegant <3

Andrea

that modell body tho!!! Ser nydelig ut! Veldig naturlig stilfull <3

G

Jeg drikker aldri alkohol for alkoholens del men fordi jeg synes vin/øl/diverse drinker smaker godt. Drikker du bare for alkoholens del ref. Snap i går siden du skrev at det ikke smakte godt?

Ta en gravididets test Kristine!!! Alt du skriver om minner meg litt om graviditet

comment-116838465

Anonym: what da hell er greia di? har du problemer eller..shiiiit as du burde ta en test ivertfal

Jente

En dag vil du nok se tilbake og lure på hvorfor du gadd bruke energi på negative og stygge tilbakemeldinger. Ikke var de særlig kreative heller..

Lik deg selv, bruk tid på de som fortjener det og gi litt f.

Hilsen en som "alle" elsker å hate og hater å elske ;)

Det er ikke så mange fine kommentarer du får, og det er synd. Du virker som et veldig sterkt menneske. Jeg er så stolt av deg. Du lar deg aldri knekke, uansett.

Eneste som manglet for min del var er bilde der du smiler. Du er så utrolig skjønn når du smiler <3

Lucie

You look so very lovely with your black dress, love those pictures!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Nydelig antrekk!

Apropos stygge kommentarer, så deg på Panelet (VGTV), haha digger at du er så rå og ærlig "Eg e drittlei av Raad og, faen heller!" <3 Haha, love you!

Maria

This is fantastic to be on ELLE party! I love this fashion magazine so much and your styling was very great there- lbd with the simple nude high heel sandals, very good combo

Vakker!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no