hits

video: jeg svarer på jodel-innlegg om meg

Denne må dere sjekke uuuuuut. Siden mange har lurt på hva jeg synes om Jodel og hva som blir skrevet der... Jeg tror denne videoen sier sitt. Filmet med VGTV forrige uke og videoen finner dere ved å trykke HER eller på bildet over :)

18 kommentarer

Fantastisk!!

Herregud noen folk altså! Stå på!

Laura

Fyf for en girlpower på deg! Du er så jevla kul, stå på og kjør din egen greie, as always!!

Charlotte

At folk gidder å bruke tiden sin på å være et dårlig menneske!! Herregud, folk må seriøst skjerpe seg. Blir så oppgitt. Gjør din greie, og gjør det med hevet hodet <3 <3

Hahahaha jeg dør av raad

åååh folk.... erre mulig?? DIGGER måten du responderer på, heeeerlig

Katarina

Hahah! Noen ganger synes jeg kanskje det kan bli litt mye av deg fordi jeg rett og slett kan bli misunnelig på all den selvtilliten du har og klarer å utstråle så bra. Men dette er noe som virkelig er det jeg liker mest med deg og grunnen til at jeg leser bloggen din, du er bare så utrolig morsom! Digger at du har så mye vettuge kommentarer tilbake, du er rå!

Rebecca

Haha, dette var herlig!

Skjønner meg virkelig ikke på de folkene som spyr ut så mye dritt på nett.

Heia deg som klarer å svare på sånn dritt på en fantastisk fin måte :)

Meg

Hadde man skjønt hva hun sa...

Hanne

Haha, du er rå! Digger selvtilliten din

Ingrid

Du virker sykt slem egentlig? Tror vi i norge digger selvtillit så mye pga janteloven at til og med når folk egentlig bare er drit slemme og nedlatene er vi helt sånn "you go girl!! do yourself". Skader ikke å bare være litt hyggligere og utstråle gode vibes.

Mente du det med Raad?🤔

Syns bare du bekrefter at alt som står om deg på jodel jeg, etter å ha sett dette her....

Jeg synes også du virker ganske slem, men hey, man kommer ingen vei med å være snill!

Synes videoen satte deg i et mer slemt lys, pluss at mange av svarene dine var litt uvitende. Basilikum er vell ikke et nytt fenomen, de med migrene skal absolutt ikke ta Paracet, og det er mulig å ta mye av det som konstruktiv kritikk (sånn som å legge ut mye bilder av kaffe). Det står på den måten du ser det, og hvis du går inn for at alt er negativt, så er det bare det du ser.

Kristine Ullebø

Anonym: And I don't care :)

Hvordan synes dere dette satte Kristine i et dårlig lys? Synes altså du er SÅ rå, måten du taklet folks misunnelse og meningsløse kommentarer var helt fantastisk. Det er deilig med folk som klarer å holde fokus på hva som er viktig i verden, og det føler jeg du gjør. Jeg vil heller stille spørsmål ved de som tar seg tid til å jodle om hvor teit det er at du drikker kaffe eller kommenterer her at du virker slem fordi du har selvtillit. You go girl!!!!!

Silje

Måtte flire litt av Bavian. Den var litt god. Syns ikke du skal måtte svare for hans oppførsel utenom de gangene du har tatt del i det, så sånn sett burde ikke det rettes mot deg. Men han har definitivt gjort seg fortjent til det kallenavnet.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no