hits

pre Veronica B. Vallenes

PÅ TOPPEN AV OSLO

@ GRAND HOTEL ROOF TOP

Before the show. Så nydelig vær! Det var fantastisk å se Oslo fra dette perspektivet, spesielt i strålende sol. Vakre, vakre by.

Her kommer noen bilder fra en av Oslo's fineste topper - nemlig Grand Hotel sin rooftop. Med en nydelig suite innendørs hvor vi gjorde siste touch up med hår + makeup - forrige gang jeg var i den suiten var på vors før Kjendisgallaen faktisk, haha. Den kvelden har satt sine minner, jeg kjenner egentlig at det er godt at den tid er forbi. Hva synes dere om håret? I freaking love it. Følte meg som en japansk super woman. En samurai! Jeg har aldri kjørt noe lignende look før, kanskje det gjorde det ekstra gøy. 

Her er antrekket jeg gikk med i går før Runway'en. Jeg sendte bildet til Amar rett før jeg løp ut og spurte om antrekket var dritkult eller helt krise - et par små endringer og jeg endte opp slik. Superfornøyd! Jeg blir bare MER og mer glad i fashion. 

Meg og Bianca! Skjønn jente som jeg kjente til fra tidligere, jeg begynner å forstå at Oslo ikke er så stort og at man stort sett har en forbindelse med noen uansett hvem du møter på. Haha ♥

Jeg skal få tak i bilder fra selve showet også. Tjuhuuu! Fabian dro nettopp ut av døren for en jobb, og jeg skal straks se på min første visning. Det blir gøy! Herregud, for en film i går forresten. Annabelle 2 var gruuusom. Fabian og jeg dro hjem til meg etterpå, munchet chips, ost og kjeks og så en koselig serie før jeg sovnet i armene hans. Åh, det var så hyggelig... og tryyyygt ♥ Vi har ikke sovet sammen på en stund fordi begge har hatt mye å gjøre på hver sin kant, så det var ekstra koselig. Det er viktig med litt space for å kunne verdsette hverandre. Typisk når man er forelska at man bare vil henge sammen hele tiden. Altså, man vil jo helst det. Sikkert flere som kjenner seg igjen? Men det er dødskoselig når vi ikke har sett hverandre på et par dager, jeg hadde sommerfugler i magen i går da vi møttes for å gå til kinoen. Iiiih. Tenk at det nesten er et år siden vi møttes nå. Tenk det.

15 kommentarer

Helene

Hvor er jakka di fra?? Kjempefin!

Kristine Ullebø

Helene: Zara :*

Frida

Så vakker! Hvilket merke gikk du for? Eller lurer egentlig på hvor (eller evt når) det er mulig å få tak i den svarte toppen du har på deg? <3

Kristine Ullebø

Frida: Gikk for Veronica B. Vallenes <3 Toppen er gammel fra Nelly

Du har formene :) 😎😎😎

Kristine Larsen

Nydelig outfit! Love iiiit!

Var på Oslo Runway februar 2016, og det var utrolig gøy!

Dette spørsmålet kommer av ren nysgjerrighet og ikke mente for å skape noe drama, men Fabian dukket opp på min tinder profil for noen dager siden, og dere er jo i et forhold. Ikke alle som har i mot det så det forsår jeg men synes du sånt er tolererbar et forhold?

comment-116851817

Anonym: De er i et åpent forhold :) helt normalt i 2017, forhold handler ikke bare om sex

comment-116851817

Anonym: han har dukket opp på min også for ikke så lenge siden. Kan hende han ikke er aktiv der, men tenker at han kanskje burde slettet den likevel!

Så fint innlegg du har skrevet og nydelige bilder :-)

Ønsker deg en strålende torsdag!

Sofie Elise

Du va helt utrolig vakker her! Sminken, klærne, jakka omg!!!, alt. Herregud. <3

comment-116851817#1

Åpent forhold? Hun er hodestups forelsket i Fabian, når man er det er det å gå imot seg selv dersom man tillater å være i et åpent forhold med en man føler så sterkt for. Så jeg tviler på at hun aksepterer det, uansett om hun måtte si det selv.. følelser er noe annet enn ord. Men, dette er veien hun må få gå og erfare helt selv. Alt skjer for en grunn, oftest større enn vi har kapasitet til å forstå.

comment-116851817#2

Anonym: jeg fikk match med han 👏🏻☹️

hvor ofte fyller du i leppene dine?

Når tok du silikon?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no