hits

se på mine nye bukser!

Hei og hopp! Jeg har hatt en skikkelig fin jobbdag. Får ikke satt ord på hvor deilig det er at hverdagen sakte men sikkert synker inn... Ahhhhh. Jeg er i dårlig form i dag, men jeg har likevel fått gjort mye jobb. Altså, jeg trives så utrolig mye i leiligheten nå som den er piffet opp litt!!! I LOVE it!! Må passe på at jeg ikke blir altfor hjemmekjær nå... Stor fare for det. Mehehehe. Nå er jeg på kontoret på Egmont for å jobbe, det er utrolig deilig å ha kollegaer rundt seg merker jeg. Om dere vil sjekke ut Egmont sitt nye byrå som jeg er en del av må dere gjerne sjekke ut siden HER. Jeg vet at en del ikke helt har skjønt konseptet, det er fordi jeg jobber litt annerledes nå enn før. Jeg har fortsatt et mediebyrå, men vi er en gjeng som gjør ting sammen i tillegg. Om du trykker inn på siden ser du jentene jeg jobber med ♥

Hva synes dere om den nye buksen min, forresten? Jeg kjøpte den på Velouria Vintage. Fargen er så deilig! Ordentlig denim! Glidelåsen fremme er ødelagt da, så jeg måtte ta på meg en oversized genser i dag for å skjule det, haha.

Nå skal jeg jobbe videre, vi snakkes xxx

12 kommentarer

Vet du hvilken modell buksen din er?

du kan kjøpe ny glidelås på en sybutikk og sy den inn, god som ny

sofie

herlig antrekk!

Hege Kristin

fine :D

Petra

Hva skjer med boken du og Erica skulle/skal gi ut? :D

Ingvild

Elsker måten din å blogge på, du sier faktisk hva du synes om alt og hvordan du føler deg, men uten å syte og ta alt som kritikk. Du virker som et positivt menneske som er mer opptatt av å spre energi. Føler det er en trend blant bloggere nå å rive til seg lesere med dramatiske overskrifter etterfulgt av dønn kjedelige innlegg som har null og niks med overskriften å gjøre. Vil si du er en av få som er original og har interessante innlegg.

Linea

Hei, tenkte bare å gi beskjed om at jeg ikke får sett den nye headeren din? :(

Katrine

Du skriver så utrolig bra . Flotte outfits

Vilde

ah, skulle ønske bukser satt like fint på meg! Looking good

hvilken strl har du i buksene dine? både i livet + lengden? sliter så sykt med å finne bukser som passer i livet OG lengden..

Ikke jeg heller ,comment-116872969

Ser den gamle

Elise Amanda

Wow, de satt jo som om de skulle vært sydd for deg! Du ser helt stunning ut i de!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no