hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

bomb ass sminke

Hey dere! Har dere en fin tirsdag kjære venner?

Jeg startet dagen med gratis kaffe på gata, Kaffebrenneriet delte ut croissanter og en kopp kaffe til forbipasserende ute i den sure høstvinden og det GJORDE dagen min!! Det skal ikke mye til for å varme hjertet til hu her snuppa. Jeg har jo rost Kaffebrenneriet opp til himmelen for fantastisk hyggelige ansatte, og det mener jeg fortsatt. Seriøs credit til den som caster de ansatte! Den kaffen smakte forresten helt fantastisk on the go :-)

Jeg var så gærn at jeg hev meg på bysykkel i dag. Merkelig, for jeg har ikke brukt bysykkel i hele sommer, men nå når høsten er her? Jeg vil bare sykle hele tiden!! Spesielt på morgenen er det deilig, i alle fall når det er tidlig og kroppen trenger å vekkes litt. Hi hi. Jeg dro til Grønland for å møte Nova på Imageakademiet som ligger på Grønland. Jeg får mer og mer sansen for det stedet! Grønland ligger jo rett hvor jeg bor omtrent, så her er det bare å utforske mer. Til og med kaffen på hjørnet der smakte fantastisk, haha. Nova ble jeg kjent med ganske nylig, vi fikk en skikkelig god tone kjapt. Hun har faktisk datet kjæresten min! Haha, det er bare superhyggelig, hun er jo seriøst den skjønneste og vakreste dama ever. Og flink er hun å sminke også! Hun hadde prøve på skolen i dag, og da stilte jeg opp som sminkemodell. Så da ble det en morgen med hyggelig selskap, fine samtaler og en bomb ass sminke. Følte meg såå fin!

Etterpå var det rett til jobb, og her har jeg sittet til nå. Jeg drar til Paris i morgen, så her må det nok jobbes resten av kvelden. Telefonmøter, rydding av mail og skriving av innlegg. Men jeg har heldigvis selskap her så det går helt fint, wihuu!

Det kom en superskjønn leser bort da jeg tok bilder ute i veien her i sted ♥ Se så glad jeg er, haha. Digger å møte dere!

Back to black! Buksa er fra 5 UNITS, jeg elsker den!! Perfekt passform :) Og så er jeg jo greit svak for skinnbukser...

8 kommentarer

Hege Kristin

05.09.2017 KL. 16:11

god tur til paris! fine bilder <3

Kristine Larsen

05.09.2017 KL. 16:26

Elsket kåpen!

05.09.2017 KL. 16:59

så røde lepper..ro den litt ned liksom den skjuler hele tryne ditt

krist.in

05.09.2017 KL. 17:39

såå fint sminket <3

S

05.09.2017 KL. 18:23

Håper du spurte hun om det var greit å poste et bilde av henne 😊

05.09.2017 KL. 21:38

Hvor ofte bleker du tennene? Det kler deg med et hvitere smil ;)

06.09.2017 KL. 00:40

Altså. Kristine!!!!? Vet ikke om du har issues med smilet ditt eller bare er vandt med å ikke smile på bilder. Men heeerreeeehwheheh så sykt vakkert smil du har! Lyser godhet,varme og ja. Forsett å legg hvertfall ett smildebilde innimellom. For daaamn girl, ya so bjuutiful 😍

comment-116885124

06.09.2017 KL. 09:37

Anonym: Lol, les teksten

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: