hits

i fyr og flamme

sponset reise

SHE HAD RELUCTANTLY ACCEPTED SUFFERING AS AN INEVITABLE COMPONENT OF DEEP PASSION

ONLY UNFULFILLED LOVE CAN BE ROMANTIC...

I MEAN... I'LL SHOW YOU AROUND THE CITY AND WE'LL EAT WELL, WE'LL DRINK GOOD WINE AND WE'LL MAKE LOVE

Sitatene er fra Woody Allen sin film VICKY CRISTINA BARCELONA som vi så i går kveld. Fooooor en film. Det er kanskje en av de beste jeg har sett så langt. Den var bare så romantisk, ekte, fin, om dere ikke har sett den - make sure to!

Nye skinnbukser og en ny by. Vi fikk en vakker suite med to etasjer. Egentlig er jeg ikke så fan av hotellrom, jeg føler ofte de kan være upersonlige slik at jeg ikke helt klarer å slå meg til ro, men her var det bare fredfullt og deilig. Den franske balkongen var alt. Vi bodde i annen etasje og utsikten gikk rett ut til det koselige ute-området utenfor lobbyen til hotellet. Der folk tok et glass vin og noe ost og kjeks før man dro ut for å spise middag. Kanskje. Jeg vet ikke. Jeg stod i bare en ullgenser og ingenting under da en fotograf fra inngangen der nede tok bilde av meg fra utsiden der jeg stod og nøt utsikten fremfor meg. Haha, skulle ønske jeg visste hvem han var så jeg kunne spurt om å få bildet. På det svarte bordet i suiten lå det et velkomstbrev i løkkeskrift, og på toalettet hang det et helt nydelig maleri av en gammel fransk kunstner. Med en slitt gullramme. Jeg ønsker meg en sånn ramme. Disse bildene tok vi da vi var ferdige med dagens opplegg og tok et par drinks før vi dro ut i byen igjen. Det jeg liker best med meg og Fabian er at vi aldri kjeder oss. Begge to like rastløse, begge to like keen på å utforske hva livet har å by på. Være åpen for alt rundt oss og snakke med fremmede på butikken og bussen. I går gjorde vi det. Det regnet som pokker i Oslo og vi var på vei hjem etter en lang dag i byen da en fremmed slang seg på samtalen vår i 4'er-setet. Jeg bare digger sånne mennesker. Alt som er A4 kjeder meg, jeg sier ikke at jeg er mer spesiell enn du som leser dette, for jeg tror egentlig alle mennesker trenger "noe mer". Vi vil ha det vi ikke kan få, men vi kan ikke hele tiden jage heller. Eller kan vi det? Det er en innmari ømfintlig balanse der. Man vil bli elsket, men med en gang man får all kjærligheten på et sølvfat... er det egentlig så spennende lenger da? Jeg vil være redd for å miste det jeg har, men jeg vil ikke være for redd. Vi vil ikke leve et stabilt liv der alt er trygt og forutsigbart, selv om vi så klart av avhengig av det også til en viss grad. Jeg liker å plutselig hoppe på flyet til Paris, kjøpe en svær flaske gin og drikke meg full med et menneske jeg elsker og løpe ute i gatene mens vi lager historier å fortelle. Who knows about life, really? Jeg har forelsket meg på nytt igjen, det føles i alle fall sånn. Det står aldri stille i forholdet mitt med Fabian, om det hadde gjort det hadde jeg fått panikk. Det er vel kanskje derfor mange forhold ikke funker lenger. And that's life. Det er bare så trist, synes jeg. Jeg er ikke typen som tenker på fremtiden og snakker om hvor lenge man vil vare eller ikke vare, men om jeg går gjennom et brudd vil jeg heller at hjertet mitt skal stå i fyr og flamme til siste sekund av forholdet, enn at man går hver for seg fordi man ikke inspirerer hverandre eller klarer å skape noe sammen lenger.

13 kommentarer

Hege Kristin

så stilig :D

<3

Ordene dine gir så mening. Takk.

I love u babe

S

Hvor er buksene fra?

Kristine Ullebø

S: H&M :)

Hei Kristine, jeg vil bare si hvor utrolig fint du skriver, det håper jeg du vet. Du er rå

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen hjertelig takk! Wow. Xx

Anonym

Du burde lese en bok som heter Anatomi Monotoni, tror du hadde elsket den, for den handler om akkurat det du beskriver her.

Woody Allen er pedofil :)

girl!! du gjentar deg selv helt sinnsykt mye

v

Dette er IKKE ment vondt, mer som et lite tips.

Har vært fast leser siden du startet å blogge. Men jeg leser ikke bloggen din lengre. Blar bare i bildene også krysser jeg ut siden.

Kan være jeg ikke er den eneste eller at jeg bare har mistet interessen for blogger?

Savner litt hvordan du skrev før, de motiverende og positive innleggene. Det blir rett og slett litt kjedelig å lese nå. Mye gjentakelser.

Som sagt, er ikke her for å være frekk! Har virkelig lyst å lese bloggen din og beundre bildene dine. Hadde ikke giddet å skrive dette hvis ikke.

Du er råvakker og jeg heier på deg hele veien!

Vet du om lakk skinnbuksene er ny i butikk? Finne de ikke på nett

Cecilia

Hvilket hotell bodde dere på? Virker så fint, har gjerne lyst til å bo der neste gang jeg drar :))

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no