hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ENDELIG NY UKE!

SOME SNAPSHOTS FROM LAST WEEK

Hey fine mennesker! Endelig var det mandag igjen! Jeg sov som en eeeeengel i natt, og nå er jeg klar for det denne uka har å by på. I går hadde jeg en litt kjip dag hvor alt plutselig bare ble helt mørkt for meg, jeg glemmer at det er helt normalt å ha det slik inni mellom men det er så intenst når det først står på, som om følelsene kveler all rasjonalitet og alt av fornuftige tanker. Plutselig følte jeg meg helt ubrukelig og tom. Og jeg HATER å føle meg sånn. Så... Jeg fant ut at det var kun én ting jeg kunne gjøre, og det var å ta meg en løpetur i regnet. Og herregud, så godt det var! Det er lenge siden jeg har løpt trapp, og det kjente jeg i går. Her er det bare å jobbe på om man vil opprettholde stumpen, hehehe. Jeg digger å trene ute på denne tiden av året :-) Etterpå dro jeg på kino på Vika og sovnet som en engel da kvelden kom. I dag føler jeg meg on fiiiiiire, og det minner meg på hvor viktig det er å godta de mindre bra dagene. Verden din går ikke under fordi du har vonde følelser i deg en søndag. La følelsene være, la de flyte gjennom kroppen og kjenn på dem. De dreper deg ikke.

Forrige uke var uansett fantastiiiiico! Nå er jeg ready for ny uke og nye utfordringer! Jeg er utrolig inspirert i dag, jeg så en catwalk-video fra Alexander Wang sitt SS18-show i New York mens jeg spiste frokost og ble så sykt inspirert. Skulle SÅ ønske jeg var i New York nå, jeg har blitt invitert til mange av showene men fikk meg ikke helt til å dra i år, mye på grunn av viktig jobb jeg har her hjemme. Neste sesong!! Jeg har virkelig begynt å bli forelsket i fashion-verdenen... Ooooops!

4 kommentarer

Hege Kristin

11.09.2017 KL. 11:13

ønsker deg en fin mandag <3

11.09.2017 KL. 13:30

Kanskje en liten utfordring; kan du skrive innlegg når du har det dårlig også? Du skriver så bra når du har det fint, så kunne vært interessant å se hvordan du skriver når du er i mindre godt humør. Ellers kan det bli litt ensidig på bloggen; de fine tingene/dagene for masse plass, mens det triste blir nevnt i et lite avsnitt. Tror det hadde vært fint om du viste frem de litt mindre bra dagene også :)

S

11.09.2017 KL. 14:35

Fine Kristine <3

Kan du kanskje skrive et innlegg om hvordan du takler livet på de dagene hvor du bare føler deg tom? Jeg føler meg tom akkurat nå, selv om jeg vet at det er mange ting jeg burde føle og kjenne på. Men jeg føler ingenting. Det hadde vært fint med noen ord om nettopp dette, ettersom jeg vet at du også føler det slik innimellom.

Ønsker deg alt godt<3

Mario

12.09.2017 KL. 12:01

Nice shots Kriss!

https://mariowearssomething.wordpress.com

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: