hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

det beste tipset jeg kan gi deg for psyken din

Good morning! Det regner som baaaare det her i Oslo, men jeg våknet likevel opp som en solstråle i dag. Hi-hiiii. Hva synes dere om den nye jeansen min? Den er fra Elsa Hosk sin kolleksjon (den dama er en av mine største stil-ikoner) for Bik Bok og sitter helt perfekt på. Girl getting some ass!! Herregud, jeg så tilbake på bilder av meg selv for 2 år siden. Null rumpe og null pupper. ALDRI hadde jeg sett for meg at jeg skulle se ut som jeg gjør som 20 år. Jeg trodde ikke engang at jeg hadde anlegg for booty og former. Der tok jeg feil. Uten operasjon, haha!! Jeg forstår faktisk at mange tror jeg har tatt silikon, for det å gå fra å være flatbrystet til å ha så store pupper jeg har nå virker nesten helt umulig. Men husk hvor tynn jeg var, da! Jeg aner ikke hvor mye jeg har gått opp, men det er mye. Myyyye. Nå er jeg i god gang med styrketrening igjen også, for at jeg skal føle meg sterk psykisk er det utrolig viktig for meg at jeg føler meg sterk fysisk også. Det gir så utrolig mye confidence å ha muskler på kroppen. Og det aller beste tipset jeg kan gi deg om du vil ha mer kontroll på psyken din så er det faktisk å trene. Så ofte som du kan. Det er gratis terapi. Gratis! Og det er så sjuuuuukt bra for deg. Drit i alle de dumme tankene, alle bekymringene, alle demonene oppi hodet ditt. Løp deg en tur, jeg lover deg at den negative energien vil forsvinne. Løp så fort og løft så tunge vekter at du ikke klarer å tenke på noe annet enn hvor fuckings råbra du er, hvor mye du eier verden. "Once you go in your head you're dead" er kanskje den viktigste setningen jeg må minne meg selv på. Ikke bli sittende hjemme og gjør deg selv liten og ubetydelig, for det er KUN demonene i hodet ditt som forteller deg de negative tingene om deg selv.

Så nå fortsetter jeg på prosjekt rumpe! Jeg hadde en helt sinnsykt slitsom økt hjemme i går faktisk, jeg orket ikke å dra til treningssenteret så sent så da fant jeg frem min gode gamle venn; den grønne matta mi. Plutselig hadde jeg helt sinnsykt mye energi og fikk trent så mye at jeg er støl fra topp til tå i dag. Herlig, herliiiig! Nå skal jeg bli DIGG. (Diggere) Jeg er ikke den typen som blir slapp på trening og utseende når jeg er i et forhold, heller tvert om.

Ha en kick ass tirsdag! Xx

30 kommentarer

12.09.2017 KL. 14:28

hvorfor skryter du så mye av deg selv hele tiden konstant? Hvorfor har du behov for det ? Er det fordi du innerst inne sliter med noe ? Synes du ikke det er mer sjarmerende og la ting snakke for seg selv og virke selvsikker i nettopp det at du ikke har sykelig behov for å opphøye deg selv hele tiden ?

Kristine Ullebø

12.09.2017 KL. 14:29

Anonym: Hvorfor ikke skryte av seg selv? :) Ha en fin dag! Skryt litt av deg selv du også!

comment-116906589

12.09.2017 KL. 14:32

Kristine Ullebø: " less is more " ..

12.09.2017 KL. 14:54

Men fra spøk til alvor. Etter min mening så er å skyte av seg selv hele tiden og overdrevent en uting fordi det er sosialt mislikt i for store mengder.

Alt har en grense så jeg snakker ikke om jante-loven. Istedet refererer jeg til ?socially desirable behaviour? som gjør at man blir godt likt og mennesker trives i ens selskap. Hvis jeg hele tiden konstant hadde gått rundt og opphøyet meg selv og mitt eget utseende verbalt er det høyst sannsynlig at mennesker rundt med ville følt det som merkelig sosial oppførsel. Jeg ville antagelig blitt oppfattet som selvsentrert, narsissistisk og usmakelig (om jeg var ekstrem nok) . Jeg ønsker ikke å utstråle en slik sosial dynamikk, og dermed så preferer jeg å heller la ting snakke for seg selv. Fakta er der like fullt selv om jeg ikke bombarderer andre mennesker med selv opphøyelse og skryt. Selvtillit og selvsikkerhet er noe man utstråler, det har ingenting med hvor mye, eller repetativt man verbalt skyter av seg selv ??? Lar man ting snakke for seg selv og heller velger å utstråle selvsikkerhet kombinert med sosial forståelse og ydmykhet tror jeg personlig at man får en bedre utstråling. Å skryte av ting konstant, overdrevent og manisk gjør ikke det en skyter av mer "sant"... Det har en slags ?counter-effect? ergo. utrykket "less is more"....

Nøkkelord : sympatisk selvsikker fremtoning

12.09.2017 KL. 15:06

synes du formindler dette her: jippi, jeg ble fin nok, uten å operere meg, endelig. så heldig er jeg, tenk.

og synes helt ærlig det er fælt å lese.

Bb

12.09.2017 KL. 15:13

Husker du da du rakket ned på andre mennesker med ulik kroppsfasong enn deg på snapchatten din? :)

Det faktum at du hadde behov for å gjøre nettopp det kombinert med at du konstant rosemaler alt i livet ditt og skyter deg selv opp i skyene får meg til å tenke at du ikke kan ha det godt med deg selv :(

Folk som har det fint med seg selv rakker ikke ned på andre samtidig som de skyter av seg selv uhemmet..

#usympatisk

Gina,comment-116906715

12.09.2017 KL. 15:43

Bb: håper du inkluderer deg selv i teorien din. #usympatisk much

12.09.2017 KL. 15:57

Hva stemte du?

12.09.2017 KL. 17:01

Eg vil komme med et lite tips; å vere forsiktig med å komme med sånne uttalelsa som du gjer her. Å trene så mykje som mulig, springe så fort og løfte så tungt at en ikkje greier å tenke på noke anna for å få det beire med seg sjølv psykisk, er ikkje en uttalelse som burde komme fra deg som har såppass mange (unge!) lesera og dermed stor påvirkningskraft. Eg snakker fra erfaring og fra et faglig perspektiv, og kan konstatere at dette er ingen sunn innstilling. (nei, eg seier ikkje at trening ikkje er sunt...) Eg ber deg berre om å vere litt forsiktig med å så påståelig formidle dette, uten nok kunnskap om psykisk helse og psyken til mennesker generellt. Forstår at det er vanskelig å vere oppmerksom på slikt, men håper du forstår kva eg meiner. Ellers veldig fint at du har funne ut kva som fungerer for DEG og gir DEG "meir kontroll på psyken". :-)

Silje ,comment-116906650

12.09.2017 KL. 17:06

Anonym: Jeg har lyst til å gi denne kommentaren en oscar.

comment-116906584

12.09.2017 KL. 17:19

Anonym: hun har en positiv holdning og innstilling til seg selv, hun HEIER på seg selv og gir seg selv kjærlighet. Det er akkurat sånn hver enkelte bør behandle seg selv. Hva slags tanker har du egentlig da når du ikke har positive og oppløftende tanker om deg selv? Selv-hat/å ikke like den man er eller holde tilbake alt det gode og positive man er og mestrer (det er det samme i bunn og grunn) er roten til omfattende mye vondt her i verden, så du er klar over det. Vi har blitt lært at det ikke er lov å skryte av seg selv, men hvem faen ? Hva faen hvorfor liksom?? Seff er det LOV ! Det er det ingen andre enn kun deg selv som bestemmer, så ikke vær helt blind på jantelov eller samfunn eller hva søren det er som har påvirket hjernen din så kraftig til å tro at du ikke kan være grei mot deg sjæl.

comment-116906650

12.09.2017 KL. 17:35

Anonym: herregud, for en trangsynthet. Hva med en balanse a? Hva med å se ting fra flere perspektiv enn kun én!? Det er en forskjell i det å gå rundt og være så selvsentrert at det eneste man gjør i sosiale sammenheng er å snakke om seg selv, enten det er negativt eller positivt. Det blir akkurat det samme uansett om det er + eller -, så lenge man kun har fokuset rettet på seg selv hele tiden. Det kan bety alt fra å hele tiden prate om hvor deprimert man er eller hvor mye kult og flott og digg man skal i livet eller hvor vakker man selv er. Altså. Dere må også forstå at dette er Kristine sin blogg, der hun setter seg foran macen sin (eller PC Samma faen) og rabler ned tanker og temaer og ord som faller henne inn. Som hun har lyst til å skrive om akkurat 'der og da', som kalles for å uttrykke seg selv. Dessuten er hun positiv og så snill mot seg selv, og viser at hun er både stolt og glad! Å fortelle positive erfaringer og opplevelser om oss selv til venner og familie, eller i det hele tatt snakke om oss selv, er det ikke noe galt med. Det gjør du selv, jeg gjør det, de gjør det, alle gjør det. Enten det er litt skryt eller kanskje noe kjipt som har skjedd, fokuset er likevel på selvet. Dette har alle mennesker behov for. Så dere "misforstår " (bevisst eller ei, skikkelig dømming er det du har skrevet uansett) og blander veldig det med å være selvsentrert på generelt basis, og det å gi seg selv kjærlighet. Hva feeder du tankene dine med? Er det positivt eller bare negativ dritt? Kanskje begge deler? Uansett, stakkars deg om du ikke klarer å tenke eller si/fortelle noe positivt om deg selv. Og stakkars deg om du bare har negative tanker om deg selv også! Tenker du både negative og positive ting om deg selv, lurer jeg på du dømmer ei jente for å ha skrevet positive ting om seg selv på sin egen blogg for.

a,comment-116906994

12.09.2017 KL. 17:46

Anonym: altså, dette er det verste............ kristine oppfordrer folk til å trene, og her sitter du bak dataen og gjør narr av henne. gå og legg deg, haha.

comment-116906687

12.09.2017 KL. 17:48

Anonym: det er fælere å lese dette, at du tar deg tid til å gå inn her for å fortelle at K sitt innlegg om å trene er fælt. skam deg..

Silje

12.09.2017 KL. 17:56

Du burde kanskje tone ned selvskrytingen litt. Selvtillit er bra, og det er bra å faktisk kunne påpeke sine positive sider og det man er fornøyd med. Men en dose ydmykhet kunne gjort deg godt. Du oppleves ikke som selvsikker, men heller som utrolig selvopptatt.

Fanny

12.09.2017 KL. 18:10

Det er beundringsverdig at du er så flink til å snakke til deg selv på en så god og støttende måte. Det er faktisk slik alle mennesker burde snakket til seg selv. Det er noe man kan trene opp, så alle vi som sitter her og kommenterer negativt over Krissys positive selvsnakk, GET REAL, og bruk heller tiden på å være litt kompis med deg selv!

Hege Kristin

12.09.2017 KL. 18:45

fin <3

Sunniva

12.09.2017 KL. 19:10

Jeez, så mye negativitet i dette kommentarfeltet, uten at jeg skjønner hvorfor? Er helt enig med deg jeg, når det er for mye som skjer i hodet så er det en ting som hjelper for meg, og det er å trene. Vet av erfaring at det å ligge hjemme i sengen hvert fall ikke hjelper.For min del hjelper det heller å komme seg ut av huset, skru på kick ass musikk og løpe til svetten renner. Jeg kjenner at mens jeg løper, så bedriver hjernen min nesten egenterapi. Men kanskje det ikke funker for alle? Vil tro at de aller fleste har mye glede av trening men...

comment-116906584

12.09.2017 KL. 21:34

Anonym: Man kan faktisk skryte av seg selv uten at det trenger å bety at man sliter med noe, truuuu det eller ei...

sara,comment-116906650

12.09.2017 KL. 22:33

Anonym: okei, preach. men tror ikke kristine noensinne kommer til å forstå dette. kanskje når hun blir voksen :)

comment-116907171

12.09.2017 KL. 23:32

Silje: jeg oppfatter henne ikke selvopptatt i det hele tatt jeg, aldri gjort det heller. Herlighet så skremt dere blir av ei jente som er positiv og snill mot seg selv (imotsetning til hvordan resten av samfunnet fungerer) og som har selvtillit? Er det så skremmende altså? Jeezus

13.09.2017 KL. 06:37

Herregud folk skal jo legge seg opp i hver minste detalj, folk er så jævla butthurt. Fikk litt sjokk av kommentarfeltet, snakk om hvem som er mobberne..

comment-116906994#1

13.09.2017 KL. 10:27

a: altså, svaret ditt er det verste? det anonym sier gjør ikke narr av noen, men heller påpeker at det kanskje ikke er løsningen for alle som ønsker kontroll over psyken. jeg sier ikke at det kristine sier er feil, for jeg er enig - trening kan absolutt hjelpe deg opp og fram, men det er ikke nødvendigvis tilfellet for alle. anonym sin kommentar latterliggjør ikke kristine eller tipset hennes, men kan heller oppfattes som konstruktiv kritikk

N,comment-116906994#1

13.09.2017 KL. 14:57

a: haha, du forstod tydeligvis ingenting av det som blei sagt ;) folk som sliter psykisk og finner en slags "rehabilitering" og utløp for frustrasjon ved å trene er absolutt en god ting, så lenge det hjelper og man faktisk føler seg beire. MEN når det blir en besettelse å trene for å ha kontroll på psyken kan det gå fryktelig gale og en kan fysisk ødelegge kroppen. Vi tåler ikkje alt. Dette har eg sett med eigne auger. Eg bare oppmoder om å vise forsiktighet med sånne uttalelser, at hardtrening løyser alt. Men stor ære til Kristine for å ha fokus på aktivitet, sunnhet, fysisk og psykisk helse. Bare viktig å være litt obs. Det er overhode ikkje noko som seier seg sjølv, er jo nettopp derfor eg ville skrive dette, for å informere :-) Eg hadde sett pris på å få høyre slikt da eg var yngre, veit eg med sikkerhet.

Maja

13.09.2017 KL. 15:12

"... ha mer kontroll på psyken din så er det faktisk å trene. Så ofte som du kan."

"Løp så fort og løft så tunge vekter at du ikke klarer å tenke på noe annet enn hvor fuckings råbra du er..."

Gode og positivt oppsiktsvekkende tanker, helt til treningen tar overhånd og du sliter enda mer psykisk. Kan være skadelig for de med eksempelvis anoreksi eller bulimi å lese dette, selv om det kanskje ikke er intensjonen din. Tenke litt på det også.

Men det er bra at du fortsetter å holde positiviteten oppe - det er lett å påvirke andre positivt også! Stå på! :)

13.09.2017 KL. 21:34

Jeg har slitt med anoreksi, men det var trening som fikk meg videre og Kristine sine tanker er absolutt ikke ødeleggende for en med anoreksi. Du som sier det vet trolig ikke at anoreksi er sammensatt og handler om så mye mer enn den ene bloggen, treningen, maten, den tynne jenta i gata, osv.

Og til folk over her: HVA SKJER? Dette er confidence. Folk må da få lov til å ha troen på seg selv, være stolt av sin utvikling - og samtidig ville det samme for andre????

comment-116906715#1

14.09.2017 KL. 12:08

Gina: lol. Hun var sa ikke noe om seg selv, men hun pekte ut noe Kristine har gjort. Som går stikk imot det Kristine skriver i dette innlegget

A,comment-116912191

14.09.2017 KL. 12:19

Anonym: Jeg har også slitt med anoreksi, og for min del gjorde overdrevent fokus på trening at jeg ble enda dårligere. Mye trening og lite mat var min måte å "kontrollere" kroppen for å holde meg så tynn som mulig. Det er ikke noe feil og rett her, men som du sier så er anoreksi sammensatt og din versjon er en helt annen enn for eksempel min. Kristine sier fine ord, men hun kunne også gjerne ha påpekt at dette er hennes løsning, og ikke fasiten for alle.

comment-116912191#1

14.09.2017 KL. 22:22

A: Ser den, men de som føler seg trigget har jo valget mellom å klikke seg inn eller ikke. Ha en fin helg!

anna

18.09.2017 KL. 22:14

Please Kristina, where are those jeans from? 👌🏻😍

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: