hits

dette burde du gjøre med kjæresten!

good morning . . .

I går dro jeg innom antikk-varehuset som ligger rett oppi gata her, og det endte så klart med at jeg kom bærende hjem med både speil og malerier under armen til tross for at jeg bare hadde 20 minutter på meg i butikken før de stengte. Haha, hu her er en effektiv dame skal jeg love dere. Tror kanskje effektiv er det ordet de fleste vennene mine ville beskrevet meg med. Jeg elsker å få ting gjort, krysse ting av listen og bare... get going. Trege mennesker får meg til å ville pille ut øynene, haha. Selv om det er viktig å finne roen, jeg har jo en tendens til å gjøre ting FOR kjapt av og til. Men å gå sakte, prate sakte.... uuuuhhh. Kill me. Nå begynner leiligheten å få et skikkelig personlig preg, og det er akkurat det jeg trenger. Jeg trenger å komme hjem og føle at "dette er min space", at jeg har skapt rommet selv. Nå er det levende lys, gullrammer, Hanukka-lysestaker og treskåler som pryder leiligheten i det man kommer inn, og jeg synes det er såååå så koselig. Det synes de som har vært på besøk her også, og det gjør meg kjempeglad. Jeg har fått sansen for å bruke servise i tre/keramikk. Det er så mye mer ekte og man føler med en gang man er nærmere naturen - nettopp fordi det er naturlige materialer. Det er mye diggere å drikke pineapple-juice fra en keramikk-kopp og lage salat i en svær trebolle. Sistenevnte gjorde jeg i går! Jeg kjøpte en stor bolle i tre på bruktbutikken jeg var på, og da kvelden kom laget jeg en stor salat oppi. Mmm! Jeg har faktisk ikke tenkt over det med materiale på den måten før, men når man først blir obs på det så er det som om man brått er allergisk mot alt av plast og materiale som er kunstig fremstilt.

Vinen dere ser på bordet kjøpte jeg og Fabian på et supermarked i Paris, og da vi laget middag i går fikk vi for oss at vi heller ville spille spill enn å se film - og det var en god unnskyldning til å åpne flasken, mehe. Herlighet så god den var! Anbefales sterkt til neste kosekveld med kjæreste eller bestevenninne. Så jeg banket på døra til naboen og spurte pent om jeg ikke kunne låne en vinåpner mens Fabian tok frem Backgammon-brettet som lå i vinduskarmen min. Jeg har seriøst vokst opp med sjakk, kort og alt som finnes av brettspill, og de aller beste minnene har jeg fra hytta. Mens mamma og pappa tok seg et glass rødvin satt jeg og Håkon og spilte sjakk med en skål bamsemums hver. Takk mamma og pappa, for at dere har gitt meg den vakreste oppveksten jeg kunne fått. Det skal jeg videreføre til mine egne barn. Jeg har aldri spilt Backgammon før, så Fabian lærte meg - og jeg diiigget det!! Herlighet så gøy! Elsker spill man må være taktisk, konkurranse-dyret i meg vokser virkelig frem da.

Dette ble mer tekst enn jeg hadde sett for meg. Ah, jeg hadde bare en skikkelig fin kveld i går, og når jeg skriver så mye som dette så er det fordi jeg vil at dere skal kunne kjenne på følelsene jeg satt med i går. Haha. Ahhh.. Brettspill, levende lys i hele stuen, spansk musikk som klitret i ørene og en altfor deilig vin.

Dette burde du gjøre med kjæresten din eller bestevenninna di ♥ Xx

10 kommentarer

Veronika

Hei, Kristine! Har fått så sykt sansen for Jofama Kristine 2 - jakken i sort som er fôret innvendig. Det jeg derimot sliter litt med å finne noe godt svar på er hvordan den er i størrelsen? Ser den går opp til 42, og leste på en side at den kunne være litt mindre i størrelsen enn normalt. Selges den i noen butikk her i Oslo? Og hvordan vil du si den er størrelsemessig? Takk på forhånd :)

Klitret faktisk

lol

pineapple-juice???? FOR FAEN DET HETER ANANAS PÅ NORSK

comment-116910267

lol: ler så mye

Lilli

Så koselig :)

Her er vi ingen vin fans, men brettspill blir det ofte

..

Alkoholreklame er ikke lovlig i Norge.

comment-116910267

lol: ta å ro deg.

Har aldri likt vin og skjønner ikke hvordan folk greier å kose seg med litt vin... jeg drikker for å bli full (eller, jeg gjorde), ikke for å "kose" meg. Anyway, jeg har sluttet helt med alkohol. Du vet at alkohol kan fungere som drivstoff i biler? Det sier litt (eller egentlig ganske mye) om hvor farlig det er, og jeg forstår ikke at det er lovlig å selge engang.

Det er mange tak mennesket som samfunn burde gjøre, det er tross alt måten samfunnet drives på som former verden og folket, ikke hva enkeltindivider gjør. Det er f eks lettere å slutte å produsere plastikkposer, enn det er å få alle som handler til å si nei til pose. Det er lettere å slutte å selge sukker, isteden for å få alle til å ikke kjøpe det. Det er lettere å slutte å selge kjøtt og melk og alkohol, enn å hele tiden mase på folk om at de ikke skal kjøpe.

Jeg mener, de samme som selger vg hvor det står "ikke spis kjøtt (noe i den duren), er de samme som selger KJØTT. Kan ikke samfunnet bare skjerpe seg isteden for å skylde på enkeltindividene? Det vil alltid være folk der ute som vil drikke enda mer, spise enda mer kjøtt, drukne seg i sukker, ta enda mer solarium, plage dyr, drive uforsvarlig oppdrett, skyte noen, hva som helst. Det kan vi ikke endre. Det vi trenger er et team med fornuftige mennesker som kan ta gode valg for alle andre. Strengere krav hva gjelder alt overnevnte. Oi, nå sporer jeg helt av her. Uskyldig reklame for vin og så babler jeg om dette. Men jeg blir så provosert! Grunnen til at jeg fikk disse tankene var på grunn av at jeg så vinen... alkohol er et samfunnsproblem som kunne vært løst ved å slutte å selge det og å informere folk om hvor farlig det EGENTLIG er.

Beklager Kristine, kos deg med vinen din... måtte bare lufte hodet før leggetid... :-) men samfunnet eer fucka, og vinen har litt skyld.

Maria

Hva med en video eller et innlegg der vi får se hele leiligheten din? :)

comment-116912896

Anonym: du har rett i mye av det du skriver, men du skal ikke undervurdere inspirasjonens evne og hva den kan gjøre med et mennesket heller.

Også fullstendig enig i alkohol-biten. Folk aner ikke hvor forferdelig giftig det er for både den psykiske helsa og den fysiske, om folk bare hadde visst hvor mye det påvirker livskvaliteten deres, og hvor mye det bryter ned en, hvor avhengig man blir av alle (bi)virkningene, altså you name it.

Det er garantert vin-alternativer uten alkohol der ute et sted. Det burde det hvert fall være for folk som nyter å ta seg et glass vin men som ikke ønsker alkohol. Gud nå ble jeg trøtt haha, baj

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no