hits

mer rødhåret

sponset produkt

I WISH (YOU WERE MINE) - ANDERS

jakke fra JOFAMA. ny kolleksjon er ute i butikken nå, check it out :* kristine 2 + 3 kommer forresten i enda flere farger denne sesongen, jeg skal vise dere snart. ikke glem at jofama frakter direkte til norge, både fraktfritt og tollfritt. mange av dere har spurt om jakkene mine, så jeg anbefaler å ta turen innom jofama sin nettside HER

Håret mitt har blitt mer oransje! Mange venner og bekjente av meg spør om jeg har gjort noe, for før var det mer kastanjebrunt, men det har blitt farget av solen og er dermed blitt lysere... og en anelse mer oransje? Jeg elsker det. Tusen takk for herlige tilbakemeldinger på innlegget om plastikk og miljø, det er så viktig at vi får øynene opp. Til syvende og sist er det jo det eneste som betyr noe. Uten jordkloden vår er vi ingenting, så vi burde behandle den som om det er det mest verdifulle vi har. Det ER det mest verdifulle vi har. Har dere en fin onsdag? Jeg har kun jobbet hjemme i dag, og jeg har fått unnagjort en hel haug. Utrolig deilig. Dagene går så fort at jeg ikke rekker å tenke omtrent, men så tenker jeg tilbake på en kveld her forleden der jeg kjedet meg (for første gang på lenge...) og da innser jeg at jeg elsker å ha mye i hendene. Jeg skulle egentlig jobbe på Egmont i dag, men så fikk jeg plutselig så mange ting å gjøre at jeg faktisk ikke hadde tid å rikke rumpa fra sofaen engang. Haha! Nå er jeg heldigvis i boks med dagens gjøremål, og gjett hva jeg skal nuuuuh? Kjøpe TV! Jeg har omsider innsett at det er på tide, for som jeg har fortalt dere har film-interessen min vokst betraktelig dette året. Ingenting er koseligere enn en dokumentar eller 90s-film en sen høstkveld mens det regner ute. ♥

18 kommentarer

M

Det tredje bildet!!!!!!!!!!!!! HerregUUUUUUD så fint bilde av deg! HEADER! HEADER! HEADER!

Oi, så fint! Er det fuskepels forresten?

Fy faen du der bare så smashing ut! Elsker stilen din

Rødhåret har du vel aldri vært- men dette vil vel betegnes mahogni som er rålekkert!

Ingrid

Heiii! Lure på om du kan ha et innlegg om 90´tallsfilmer og gjerne andre slike filmer? Følge alleeee de brukeran på ig som har verdens kuleste feed og feteste quotes. Dreamersclub osv. men jaaa ville vært kult med et innelgg om filmer haha! Kan anbefale Breakfast at Tiffany´s, elsker den!

Hege Kristin

fine bilder av deg! <3

n.

å du er nydelig.

Anonym

Hvor er den blå genseren fra? Som du hadde på deg på snap i dag? SYKT fin!!

Julie

ååh så SMAHSING du så ut!! goddam.

Kan du please anbefale noen awesome og fine vintage-butikker i Oslo??

xx

Sophie

Heiii fine bilder!! Kan du lage et innlegg der du tipser om noen 90's filmer, eller noen liknende filmer? :D

Henriette?

Er det fuskepels eller ekte?

Regine

Bilde nr. 3 er et av de fineste jeg noen gang har sett av deg :)

Jenny,comment-116912249

Anonym: det lurer jeg også på!! Værsåsnill å svare, den var dødsfin

Ada

Enig i at nr 3 var dødsfint! Header!!

comment-116912249#1

Jenny: Jeg har den, den er fra Zara! Regner med kristine vil føle seg så unik at hun ikke svarer på det <3

J.,comment-116913269

Regine: Enig, burde vært header!

Silje

Har faktisk selv opplevd at håret mitt gikk fra å være lyseblond, til mørk blond med litt bronse i, til å nå være totalt kobber. Vi har rødt hår i slekten så det er ikke så uventet, og det var en positiv overraskelse! Har alltid ønsket meg rødt hår, og nå har jeg så og si det. Det er ikke direkte oransje/rødt, men det er mer rødt enn blondt.

Jeg har blitt mobbet for å være "ginger" jeg ser mange vidoer at mange mennesker mobber folk som har rødt hår , at de ikke har sjel . Er fornøyd med fargen min, men av og til så får jeg lyst til å farge det på grunn av det er som mange som snakker stygt om det, har du noen tips ? Elsker bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no