hits

fri fra alle reglene

Tweed er min nye obsession! Jeg får ikke nok, som dere sikkert ser... Før hadde jeg så mange regler for meg selv utseendemessig, det husker dere kanskje? I alle fall dere som har fulgt meg i et par år nå. Jeg kunne ikke gå i visse type klær og jeg kunne i hvert fall ikke endre måten jeg sminket meg på. Ny hårsveis? NO way! Ikke engang ny frisyre var aktuelt, jeg måtte se sånn og sånn ut fordi det var "meg". Nå har jeg frigjort meg fra alle disse reglene. Plutselig klipper jeg lugg og går med klær jeg aldri ville ofret et blikk på butikken for to år siden. Det er såååå gøy!

Og det er forresten gøy å kunne sminke seg "normalt" igjen, haha. Med normalt mener jeg at jeg kan ta på meg bare mascara og føle meg kjempebra. Forrige gang jeg kunne gjøre det... da gikk jeg vel i 9. klasse!?

Akkurat nå sitter jeg på kafé. Ute, faktisk. Jeg har på meg den nye boblejakken min, det er helt perfekt kaldt ute. Ikke så kaldt at jeg må sette meg inn, men fortsatt sinnsykt forfriskende og deilig. Kaffen varmer meg, hihi. Og hånden til Fabian. <3 Jeg ble seriøst sentimental da jeg gikk ut døren i dag tidlig, hvordan kan jeg glemme hvor fin høsten er hvert eneste år? Jeg gruer meg sånn til sommeren skal ta slutt, men så kommer september og jeg blir sjarmert nok en gang. Bladene på bakken, den skarpe luften, de gode klemmene, vinden som river i håret.. shit, det er så mye følelser i meg på denne tiden av året. For et år siden hadde jeg kanskje den fineste høsten noen gang. Jeg hadde null forventninger, jeg var ny i byen og ante ikke hvilken vei jeg gikk. Haha, jeg hadde seriøst null peiling. Plutselig bodde jeg på midten av Løkka uten å egentlig helt vite hvor Løkka var. Og her sitter jeg, et år senere, og kjenner på alle de følelsene jeg kjente på for første gang for akkurat et år siden. Åh, jeg klarer ikke å forklare det engang, det bare.... er masse følelser. Og jeg tror det er en bra ting, for jeg sitter og smiler mens jeg skriver dette.

Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Illegal Burger skal åpne. Haha... Vi stod utenfor døren klokka 10:00.... Det åpner 14:00. Lol. Gårsdagen var altfor gøy! Jeg forteller mer senere.

10 kommentarer

krist.in

Høsten er såå fin <3 Håper du får en herlig søndag !

Hege Kristin

<3 <3

Du ser amazing ut :-)

HHege

Tweed er grov vevet ullstoff. Så buksa de og blazeren din her er ikke tweed er nok mer bomull evnt noe syntetisk. Det store jakken din ser derimot ut som tweed :-)

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Tweed_(tekstil)

B

Vakker er du!!

Mia

Hvor er jakken din fra? 😍

Du kler lugg såå godt! Kanskje du kan prøve lugg som Jane Birkin hadde på 60-tallet, det tror jeg hadde kledd deg :D

Giiiiiiirl you look so gooood. Haters gonna hate når du går rundt med that confidence!!

Anne

Damn, her var du PEN! Er så pent med fregner, og hårfargen din er virkelig noe for seg selv!!!

hvor er buksa fra?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no