hits

i går kveld

Harlem, meg og Fabian ♥

Hellllluuu! What a day! Jeg føler den har vart i evigheter, siden vi var ute av døra før klokka slo 10:00 i dag tidlig. Våknet så klart opp stupklein etter en altfor gøy bursdagsfest i går, men jeg anbefaler dere å drikke et glass ananas-juice, det kurerer. I alle fall litt, haha. Helene og Maiken fra IDOL LOOKS feiret bursdagen sin på Frogner i et sinnsykt kult lokale holdt jeg på å si, det var jo et SLOTT. Dritfett! Etter vors hjemme hos meg og litt for mange gin tonic's innabords var jeg klar for å bevege på dansefoten igjen, he-he.

Nå er det jobb og struktur som gjelder, selv om det har vært en supermoro helg. Jeg er på vei ut døra for premierefest av Bloggerne (som starter i MORGEN!!), men denne gangen med vann i glasset og ikke gin, haha. Jeg skal på God Morgen Norge i morgen tidlig, så hun her skal være i seng før 11 i dag. Vi snakkes! Xx

11 kommentarer

Hva het den sangen som ble spilt mens du var med Anniken, Anders og fabian igår? Så det på mystory

Kristine Ullebø

Anonym: Don't Stop The Music - Jamie Cullum :)

Hvorfor ser du så dopet ut på de fleste bildene dine?

Silje

Når jeg ser Snapstoryen din og Isabel Raad's tenker jeg bare hvor uhyre glad jeg er for at mine litt rebelske år ikke utartet seg så offentlig. Video etter video av fyll og småkåt gnuing opp etter hverandre. Nei. Det er greit at slikt holdes innad gjengen.

comment-116923411

Silje: litt enig..men hva skal man gjøre? teknologien har fakka oss helt a

Sara

Har du tatt Myers Briggs-personlighetstesten? Hadde vært gøy å lese om hva du fikk! Bare google 16 personalities, så kommer det opp. Det er vel interessant for deg, du sier jo at du elsker psykologi. Jeg synes i hvert fall testen ga skremmende korrekt beskrivelse av meg. :)

:)

Hei og god mandagsmorgen! Tenkte å tipse deg om tidenes deiligste sang å høre på til morgenkaffen - I need a forest fire av James Blake:) hør på den i ørepropper, så kan jeg love deg en fin start på dagen!

Maria

Hej med deg

Har forsøkt og sende deg epost:-)

Maria

Dette passer flott med en av de nyeste gråteartiklene dine i se og hør som sier at du knapt rører alkohol-.-

<3

Så moro å se Harlem så ofte på bloggen din om dagen! Vi gikk i samme klasse og alle jentene var sååå forelsket i han, både fordi han var (og sikkert er) verdens snilleste fyr, men også fordi han er driitkjekk da- herregud;P

Digger bloggen og "føkk all" holdningen din <3 Du er rå!

oink

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no