hits

den beste sesongen av Bloggerne noensinne

I GÅR FEIRET VI DEN BESTE SESONGEN SÅ LANGT AV BLOGGERNE... SESONG 7 FIKK TERNINGKAST 6!

Plutselig følte jeg meg også som en del av noe. I går var det fest på Teatro med hele produksjonen av Bloggerne for å feire sesongen som begynner... i kveld!! Den følelsen av fellesskap jeg fikk i det jeg kom inn og klemte alle menneskene jeg har blitt så glad i var bare så utrolig vakker. Jeg dro alene på festen i går men det var virkelig null problem, jeg føler jo dette er som en familie for meg. Produksjonen er så SYKT bra, vi fikk se noen klipp fra sesongen og jeg fikk tårer i øynene fordi det er så ekte og så fint. Lite visste jeg da jeg satt i mattetimen i 3. klasse og castingen i Bloggerne ringte meg, at det var dette jeg hadde i vente. Jeg er evig glad for at jeg er akkurat her, med disse dyktige menneskene rundt meg. ♥

Etter festen i går dro jeg hjem, laget meg den diggeste taco-wrappen som jeg nøt mens jeg så en episode av en ny serie jeg har begynt å se på. Tror aldri jeg har sovet så godt som jeg gjorde i natt, haha. Jeg ER så glad for at jeg ikke har noe som helst form for søvn-problemer. *bank i bordet* Er det en som sovner rett etter hun har lagt hodet på puta så er det hu frøkna her, ass. Følte jeg våknet i paradis i dag tidlig, senga var SÅ digg at jeg ikke helt skjønte hvordan jeg skulle komme meg opp. But I did! Ganske tidlig og, for jeg skulle til God Morgen Norge sammen med Anniken og Espen :)

14 kommentarer

Så bra at du koste deg og er fornøyd! :) Hvorfor dro du helt alene? Jeg tenker at en premiere er en ganske "big deal" og du bør være stolt, hvorfor var ikke broren din, familien eller fabian med? Eller en venninne?

Eva

Jeg så første episode nå og kjære flotte deg, du er fantstisk! Var så vondt å se deg ha det sånn :( satt med tårer i øynene

anonym

hvor er jakken fra? superfin!!

https://m.youtube.com/watch?v=90AqqDu4l4k

Synes du var penere før bortsett fra bryna, du har blitt så livløs og grå

Ida

Hei! Jeg bare lurte på om du har fillers i leppene eller om de er naturlige? De er så fine😍

L

Aldri glem at du er fantastisk, Kristine❤️

Marthe

Fikk vondt i meg av den episoden, hvorfor lar du deg selv bli behandlet som dritt? Fortjener jo så mye mer.

M

Hvor er tweedjakken, som du har på deg noen innlegg lengre ned, ifra? SÅ NYDELIG

Lifeasyouthinkyouknowit.blogg.no

Skal absolutt se på det i kveld :D

Enig med personen som publiserte den youtube-videoen av deg lenger opp her.

Fy flate så sjarmerende du var før.

Silje

Wow så vakkert hår du hadde i den videoen noen delte her oppe i kommentarfeltet. Fargen, tykkelsen, teksturen, lengden.. direkte Rapunsel nivå.

comment-116926054

Marthe: Heeelt enig! Ble fysisk kvalm av å se på den oppførselen hans

Hvor er de to leppestiftene som du brukte i episode 1 fra? 😍

Anna

Eg les aldri bloggen din, og er ikkje typen til å kommentera. Men fytti for ein kødd du har funne deg. Skjønar godt at du seie kjærligheit ikkje er for deg når det er sånn du oppleve det. For han der var rett og slett motbydelig og jævlig ekkel.. Håpar virkelig du har kasta han til pokkers! For du fortenar betre!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no