hits

sminkevideo!

TRYKK PÅ TANNHJULET FOR BEDRE KVALITET

Hey hoooo! Okey, dette er min første sminkevideo EVER, så please be kind with me, haha. Jeg tror ikke dette er mitt felt for å si det sånn, men jeg elsker å gjøre ting jeg aldri har gjort før :-) Herfra kan det kun gå en vei, haha! Jeg har fått en haug av komplimenter på den "nye sminken" min, og siden den er SÅ enkel tenkte jeg bare å vise dere hvordan jeg gjør det i denne videoen. Jeg legger egentlig bare svart skygge akkurat rundt øynene, men ja, take a look at the video :-)

36 kommentarer

etter 8 år? har fulgt bloggen din av og på i noen år, å det er ikke så mange år siden

Fin look!! Men vær så snill, ha lyden på musikken lavere, vi ønsker å høre hva DU sier, ikke musikerens stemme😗

hahahhah HVA???? kan ingenting med øyenskygge du jo, bruker en kost man hadde i 4.klasse og ser ut som 10 år gammel øyenskygge gnitt bort?? GUD

Hei! Det er skjelden jeg kommenterer her, men i dag måtte jeg bare. Jeg syntes du er så utrolig vakker uten sminke, og jeg håper du er klar over akkurat det.

Anonym

Veska di på snapchat, den toten! Hvor er den fra??

Sarah Marie,comment-116925287

Anonym: vel, du kan INGENTING om normal folkeskikk og hvordan man oppfører seg mot andre mennesker. Hva i all verden får du ut av å skrive noe sånt?

Ettersom du er anonym, så regner jeg med at du ikke hadde tålt å få slengt noe sånt tilbake til deg selv.

comment-116925287

Anonym: hvor gammel er du? Ta deg sammen

Silje

Forfriskende å se noen i 2017 som ikke dynger på med et kilo primer, foundation, concealer, bronzer, blush og highlighter. Et lite lag med foundation er kjempefint på en så ren hud!

S

For en fin video! Fikk en skikkelig god vibe av hele videoen og elsket sangen av John Mayer i bakgrunnen. Fin naturlig sminke look, men må bare si at du er utrolig vakker uten sminke også da.

wowww, du er helt nydelig uten sminke jo

Susann

Utrolig søt du er <3 men tror ikke du kan gå å si at du har "sluttet med eyeliner", for det er jo akkurat det du laget i denne videoen, bare med øyenskygge istedenfor en faktisk eyeliner-penn 😅 Nå er jeg veldig pirkete da, men jeg ville ikke kalt dette for å legge øyenskygge, jeg ville sagt en smoky liner look 👌🏻☺️

Kari

Anbefaler deg å kjøpe gode sminkekoster, helt sykt forskjellen det utgjør og hvor mye lettere sminke plutselig blir :-)

C

Fine du!

Et spørsmål, hvordan klarer du å få musikk på snappene dine når du har i ørepropper? Blir amazed hver gang, haha!

Marie

Super sminke video :)

Vil bare si... virker som denne typen din behandler deg på en lite respektfull måte.. sånn han klengte på andre jenter. Du fortjener bedre jente :)

Laura

så gøy med sminkevideo, det ble drit bra!

Syns du var flink jeg ☺️ Likte også videoen.

Leppestift merke?😊

Katrine

Fyfaen, les bloggen din, men e ikke person som orke å kommentere nokka! Så første episoden no, å eg e bare så jævla forbanna, hadde kasta han på hue å ræva ut der i fra, flørte me vennan dine, og på bursdagen din?!?! du overreagerte ikke i d hele tatt, og eg vet at du e en oppegående jente, men håpe du skjønne at du e blitt blind fordi du elske han, man ska ikke behandle kjærestn sin på den måten! Vet at det e lenge sia, så eg HÅPE at han har skjerpa seg å at han behandle deg bra, du gir ham alt av deg, og du fortjene å få det samme tilbake!! hoff satan, blir faktisk å sove på d her, tilomme mamma e forbanna! Ja det her ble litt langt, men du e herlig å gutten ende opp me deg e heldig <3 stå på

Hege Kristin

fin video!

Julianne

Du Katrine, lett å si du hadde gjort ditt og datt, men det er ikke så enkelt når man er i situasjonen selv. Vi som har opplevd kjærligheten vet veldig godt hvor sterk, vakker og vond den første er. Det er ikke bare bare å velge det vekk. Det er tøft i begynnelsen for mange, finne ut hvor grensene går for begge parter blir ofte til mye dritt. Betyr ikke at det ikke kan bli bra. Jeg reagerer veldig på venninnen hennes som jeg synes burde få minst like mye dritt. Hvem gjør sånn mot vennina si på bursdagen hennes? Hun burde vært avvisende, hun tar armen rundt han og HUN drar han mot seg. Hva faen er det? Ikke greit. Hun burde bli kastet ut spørr du meg, håper hun ble det.

Uansett vondt å se kjærligheten gjør vondt for deg Kristine. Håper det går bedre med dere nå.

Jorunn

Fatter ikke hvorfor han har behov for å flørtet og kose med andre jenter hvis han virkelig elsker deg, som han selv sier han gjør. Hadde kasta han på huet og ræva ut.

Fikk rett og slett vondt og frysninger etter denne episoden... Håper virkelig han ikke behandler deg slik som det virker som, du fortjener langt bedre:(

du er nyydelig.

Sjekker du forresten direktemeldinger på instagram?

Håper du har det bra etter denne tøffe og sårbare episoden ❤ Sikkert ikke så lett at alle skal mene og si noe

comment-116925869

Susann: men det er jo ikke eye-liner, det er øyenskygge, lol. To forskjellige produkter det, vettu

comment-116927100

Jorunn: Kunne ikke sakt meg mer enig i det...👏🏻👏🏻👏🏻

Fikk oppriktig vondt av deg ,Kristine ❤☺Du fortjener så mye bedre enn dette !

Emilie

Håååper virkelig at du ikke tenker at du ovverreagerte i episoden i dag. ALLE som har hatt sterke følelser for en gutt/jente kjenner seg igjen. Det er ikke greit hvordan han oppførte seg på episoden og håper han sa unnskyld! Håper han har forandret seg en del siden den gang og ikke trenger bekreftelse og oppmerksomhet fra alle jenter. Ikke glem deg selv og hva du er verdt. Er du oppriktig lykkelig med han nå er det supert. Sårer han deg fortsatt på den måten, må du være sterk nok til å avslutte det 💛

Elisa

Du fortjener bedre Kristine.. :/

fuck gutter! bare lev single, det er best og deilig. og man lever lenger og stressfri liv

Jenny

Åå huden din gløder, ser sjukt bra ut! Oooog kan du lage en innlegg om hvilke produkter du bruker på håret? :D

Svakt å fortsette med ett mennesket som ikke bryr seg nok om deg og mener flørt med andre jenter er greit. Om han allerede da hadde behov for bekreftelse av andre, så er det sant det du sier om at du aldri kommer til å være nok for han.

Hvordan kan du akseptere at han ber deg "calme the fuck down"? Jeg hadde aldei akseptert at min kjære hadde sagt det til meg - det er jo helt drøyt. Du satt jo å gråt? Hvilken person er dette?

Hei, jeg lurer på når du sist tok restylane, ettersom leppene dine er ganske fyldige nå

Marie,comment-116925869#1

Anonym: Ja, men du legger en eye-liner med øyenskyggen. ho legger jo ikke på noe skygge på øye her da..

H

Når skal du forstå at realiteten er at du bare ER èn av 150 jenter for han. Du kommer aldri til å være hverken nok eller god nok for han. Han har vært utro og er konstant på flørteren med andre. Og Det har ingenting med deg å gjøre. Det er så synd at du er totalt blind og aksepterer det.. Familien din ser det, vennene dine ser det og hele Norge ser det, hvorfor ser ikke du det? Han snakker til deg med totalt mangel på respekt, han snakker til deg som om du er verdiløs. Og ber deg om å "calm the fuck down?" Han eier jo ikke empati, Kristine. Kan du forklare hvorfor du godtar sånt?

Hvis faren din hadde flørtet og rotet med andre damer ovenfor moren din, syntes du det er greit? Hadde det vært kult med en sånn far? Hadde du godtatt at faren din hadde drite i moren din?

Må bare anbefale Nyx sin soft focus primer, side du også liker den "kun bittelitt foundation-looken"! Den jevner ut og glatter ut, men ser og føles ikke ut som man har på hudsminke :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no