hits

et par minutter med sol

ÅHH! I gåååår. Hjerte hjerte hjerte på den dagen ♥ Etter shooten jeg hadde kom jeg hjem til meg selv og alt ble så stille. Det skjer, av og til.. at jeg kommer hjem til meg selv etter altfor mange mennesker og inntrykk, og så føler jeg altfor mye på at det bare er lille meg. Akkurat det samme skjedde under Oslo Runway, det er kanskje det perfekte eksempelet, for da skjedde det SÅ mye på så få dager, jeg satt i en stol omringet av fem mennesker som sminke meg, fikset håret mitt og lakket neglene mine, jeg gikk på en Runway med en hel crowd rundt meg, jeg var på after party med så mange mennesker at det å da komme hjem, i leiligheten, helt alene... Det var en påkjenning. Og sånn er det. Det er IKKE synd i meg, jeg bare forklarer kontrasten, for den er stor. I går hadde jeg det sånn, jeg følte meg så sykt alene og da jeg lå på baderomsgulvet og stirret i taket bestemte jeg meg bare for å HEY, nå skjerper du deg. Det er mandag, du elsker mandager! Og denne dagen ER fin! Så jeg tok på meg et antrekk jeg følte meg bra i og satt meg på Parkteateret hvor jeg skrev gårsdagens innlegg, mens jeg drakk kruttsterk kaffe og kikket på menneskene som gikk forbi. Og så kom Fabian da han var ferdig på jobb, og resten av dagen fløt bare avgårde i en nydelig flow. Vi ble sittende å prate om alt og ingenting på kaféen, og så kom solen, og den måtte vi så klart få med oss. Vi fikk nøyaktig fem minutter med september-sol i ansiktet. Herregud, det var virkelig helt fantastisk. Helt, helt fantastisk.

Det skal ikke så mye til for å komme i godt humør. Finn ut hvem og hva som gjør deg glad. ♥

output 2

output 1

26 kommentarer

Malene

Hvor er den jakken fra?? Sååå utrolig stilig og kul! Ha en super super dag videre Kristine 😊

Kristine Ullebø

Malene: Zara <3 Ha en NYDELIG dag Malene! Xx

du tar så mye taxi er du rik

drekker du kaffe med eller uten melk?

Kristine Ullebø

Anonym: Uten!

Irene

Lå på baderomsgulvet, seriøst? Sykelig oppmerksomhetsbehov kanskje?

Ingeborg

Jeg liker bloggen din om dagen. Du virker glad og det gjør meg glad :)

Digger denne typen bilder! Utrolig kreativt og levende!

Har du linken til den jakka?

Paulina

You look so good with a fringe!! it really fits you :) Also i see you like the vintage look, I like it to! i can recommend online stores like urban outfitters vintage section and asos marketsplace.. If you like vintage levis then RE/DONE is amazing, also i think you would like Reformation and Are You Am I. Just a few tips :)

Synne

Jeg må bare skrive til deg igjen Kristine! Herregud så kul du har blitt, og så Sykt vakker!!! Jeg elsker at du virkelig bare brøyter deg frem selvom det er så mange som prøver å trøkke deg ned, og pluss at du legger så mye vekt på hvor viktig det er å støtte hverandre og cheere hverandre opp!! Jeg vet at det er standard å si at alle som hater er sjalu og at det ikke alltid er virkeligheten, men jeg tror det er serr mye sjalusi som er ute å går over deg! Jeg er også supersjalu på deg <3

Hvor er vesken din fra? :-)

Linea

stilen din de siste månedene har vokst og blitt sååå mye bedre, virkelig. Jeg digger det!

comment-116949283

Synne: det heter ikke at du er sjalu på kristina, da?. idiot. du er MISUNNELIG* det er rett ord å bruke

comment-116949361

Linea: Hahaha, så utrolig gøy at det er DU som tar feil her. Det heter å være sjalu. Misunnelig er man dersom man ikke unner andre noe godt.

kukk er deilig

comment-116949283#1

Anonym: Calling the kettle black, pot? Misunnelse er når man ikke unner noen det de har, dumbass. Skal du rakke ned på folk, bør du i det minste ha riktig info. 'Idiot'.

F

Et veldig tilfeldig spørsmål men: hvilken størrelse hadde du i strykebokstavene dine da du var russ? Jeg har også 6 bokstaver i etternavnet mitt. Skjønner godt hvis du ikke husker!

Ha en fin kveld videre:-)

supermarie

SÅ kult med levende bilder! Kaaan hende jeg kopierer ideen :):):) eheh. Du er nydelig!

comment-116949283#1

Anonym: Misunnelse inkluderer også det å begjære andres eiendom, status osv.. Så misunnelse er helt rett å bruke.

comment-116949283#2

Anonym: takk baby du støtter meg! da har jeg rett da folkens!! DA ER DET ETT POENG TIL MEG :D for jeg brukte riktig ord.

vinneren for dagens ord

ahhhah baby takk du støtter meg! da blir det ett poeng til meg for at MISUNNE» er orde! now step up bitches

pen is

comment-116949773

vinneren for dagens ord: Oh dear God, du trenger hjelp.

hvor er den kule veska fra? <3

Ellen

Har du link til jakken? Dødsfin

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no