hits

hjemme i norge igjen

(Jeg LEVER FOR DISSE BOOTSENE!! Fader for et røverkjøp!!! Jeg blir GLAD av å ta dem på meg om morgenen, liksom... Hahahah)

Så var man hjemme i Norge igjen! Jeg var egentlig helt død da jeg kom hjem sent i går kveld, men så var jeg så glad for å være tilbake i leiligheten at jeg ikke ville gå og legge meg med en gang. Haha, SNAKK om å være hjemmekjær. Jeg fikk plutselig superkrefter, så jeg ryddet hele redet, tok verdens deiligste dusj og laget meg en helt nydelig kremet spaghetti. Både glutenfri, laktosefri OG lavfodmap. Hallelujah! Og så laget jeg den drinken jeg hadde cravet hele dagen, plutselig satt jeg der klokka 03:00 med live-musikk av John Mayer og koste meg glugg ihjel. Jeg elsker å nørde på pc'en til langt på natt, bare gjøre mine greier. Se på tilfeldige videoer på YouTube, blogge litt, lese rare artikler, se en halv dokumentar... ja, jeg er veldig flinkt til å gjøre flere ting halvveis. Muligens min dårligste egenskap. Haha. Men i går var koselig!

I dag har jeg og Fabian gått rundt i det nydelige været i byen, og jeg har fått kjøpt meg masse fint kjøkkenutstyr. Jeg har blitt så opptatt av BRA kjøkkenutstyr! Det gjør matlagingen ikke bare bedre, men også mye koseligere. Så nå er skuffene fylt opp med keramikk-former, redskaper til å lage drinks (herregud... jeg er blitt smålig obsessed. Drinks er SÅ gøy! Kanskje jeg skal starte min egen bar?!), panner i jern og såå... det eneste jeg mangler er tallerken. Vil helst ha det i tre... Hm. Jeg får bare holde øynene oppe.

Sola skinner i dag og det er heeeeelt fantastisk! Nå er jeg endelig hjemme etter en lang dag, kjenner det skal bli godt å slappe av resten av kvelden for å hente inn kreftene igjen ♥

14 kommentarer

Charlotte

Fine bilder :D

Frida

Kan du legge ut Bilder av kjøkkenutstyret du kjøpte? Skal snart flytte for meg selv, og trenger litt inspirasjon :)

På hm home har de tallerker i tre :)

http://www.hm.com/no/product/71571?article=71571-C#article=71571-A

G

Ikke bruk plastkopper da! Husk innlegget du skrev for ikke så lenge siden angående plast og miljøet. :)

comment-116959888

G: HUN MENTE PLASTLOKK DIN BIACH

:-)

Hvor i paris bodde du? var det en airbnb?:-)

Du virker helt manisk :/

G,comment-116959888#1

Anonym: er plastkopper bedre da liksom?

comment-116960435

Anonym: Det synes ikke jeg, med tanke på at hun er sånn her veldig ofte. Det er ikke sånn at denne typen innlegg, og det hun skriver at hun gjør her, er noe unormalt for Kristine og noe hun plutselig gjør i en avgrenset periode. Jeg tror hun rett og slett er en dyp og følsom person som finner glede i å gjøre de tingene hun her skriver om, og å så dele det med oss.

Anonym 2,comment-116959888#1

Anonym: Hahahaha, for et teit svar! Og så tøff... Nå lo jeg fælt :-D

Christina

Den stilen til Fabian og som han har fått smittet over på deg er helt forferdelig. Vet det er vanskelig å se det selv når man er i boblen, men altså - herregud! Ser ut som dere har identitetskrise begge to.

Nora

Kan du legge ut oppskrift på kremet spagetti? Hørtes veldig godt og fristende ut :D

Hege Kristin

velkommen hjem <3

Søstrene Grene skal ha/har hatt trefat:-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no