hits

enkle hud-tips til deg

ANNONSE / I SAMARBEID MED SKINREPAIR

♥ Skift laken på puten du sover på om natten minst 1 gang i uken. Dette er kanskje noe av det jeg er mest nøye på, haha. Tanken på å skulle ligge natten lang å gnikke meg i bakterier? UUUUhhh. Skjer ikke!

Ikke ta solarium. Bare... ikke gjør det. Jeg var avhengig før og VET at det er så enkelt å hive seg inni sengen fordi man sååååå gjerne vil ha litt farge, men bare styr unna. Du vil takke meg. Jeg vet også at D-vitaminer i de mørke vintermånedene er bra for oss, men få i deg vitaminene på andre måter i stedet - og kom deg heller ut når sola først er her. Jeg blir blekere og blekere med årene (fordi jeg bruker 50SPF året rundt og aldri tar solarium), men jeg har aldri fått mer kompliment for huden og gløden den har.

♥ Vann!!! Jeg hatet også å høre dette tipset før, fordi det høres så sykt enkelt ut å si. Spesielt om det kommer fra noen med pen hud (...). Som om den huden kom av bare vann liksom. I KNOW. Been there. Nå har jeg ikke lenger kviser og urenheter, men mye av gløden og fuktigheten er takket være det at jeg nå har kuttet ut brus og holder meg hydrert med vann dagen lang. Seriøst, no joking.

♥ Bruk minst mulig produkter på huden. Det fikk jeg fortalt for akkurat et år siden av en kjempedyktig dame som jobber på Gimle Parfymeri, hun har jobbet med hudpleie hele livet. Vi som er unge er blessed med en hud som hele tiden fornyer seg, og det skal man ikke ødelegge med for mye dill-dall i hudpleie-rutinen. Finn deg en god hudrens og en digg fuktighetskrem, that's all you really need.

♥ SKINREPAIR! Jeg sluttet på en heavy hudkur for 1,5 år siden og fikk tilbakefall på den dårlige huden min i form av nupper og ekstremt oljete hud. Desperat som jeg var måtte jeg gjøre NOE, og etter å ha raidet hud-hyllen på Apoteket i tenårene mine da huden stod på sitt verste - uten noe hell, visste jeg at jeg måtte prøve noe nytt. Jeg startet på SKINREPAIR og allerede etter et par uker ble huden min betraktelig bedre. To tabletter daglig og huden min fortsatte å bli stadig bedre og bedre - og nå ser den slik ut!! *Takk* Tablettene inneholder blant annet vitamin A som i lang tid har vært kjent for å være bra for huden, sammen med kollagen, sink og vitamin C. Dette er "snille" tabletter (de fucker deg ikke opp slik kuren jeg tok gjorde, haha), rett og slett fordi det er naturlige ingredienser. Derfor kan det ta en stund før man ser resultater, det er ikke noe som skjer over natten, heller over tid fordi ingrediensene er såpass milde og gode mot deg. Jeg fikk ganske raske resultater i forhold til andre jeg har pratet med, men mitt tips er likevel å være tålmodig. Til gjengjeld spiser man disse tablettene med sykt god samvittighet fordi du vet de bare er bra for deg ♥

Jeg har alltid anbefalt og anbefaler fortsatt å gi SKINREPAIR et forsøk dersom du sliter med huden - prøv en pakke til kampanjepris HER. ALLE jenter fortjener å være confident med sin egen hud, virkelig. Det unner jeg enhver!

44 kommentarer

Itene

Jeg scrollet meg ned og der kom den, reklamen, dritt og dra!!

J

Den stilen med kornete bilde kan være veldig kult, men synes det er best at vi faktisk får se huden i ordentlig kvalitet i innlegg som dette! Du kan jo også informere om at du bruker sminke (highlighter)?

Takk for tips, x

Vet ikke helt om jeg tror på at disse tabelettene funker. Syns å huske at du en gang skrev at du gikk tilbake til legen å grein deg til en ny isotretinoin kur når huden din fikk et tilbakefall? var vel kanskje heller den kuren som gjorde at du fikk fin hud da?

anbefaler deg og leserne dine å lese dette innlegget om ensomhet :) Veldig fint skrevet og jeg tror mange yngre kan ha nytte av det, og kanskje de tenker mer positivt :)

http://whom.blogg.no

Kjempefin hud da

Takk for tips! Du har nydelig hud og kan gå både med og uten sminke heldige du :)

Det burde virkelig bli tydeligere regler på hvor synlig markeringen om "annonse" skulle vært, jeg leste innlegget i god tro til jeg så den forbanna skin-repair dukke opp igjen.. :/

G,comment-116968159

Anonym: det er tydelige regler, men Kristine (og andre bloggere) er ikke så flink til å følge dem...

Thea

Hei!

Lurer på om du opplever "tilbakefall" når du slutter med disse tablettene, eller om det blir en evig sirkel, på lik linje som disse kurene man får av legen? :)

Klem

For en elendig merking av reklame du har! Og jeg synes faktisk også det er fanske stygt å anbefale unge mennesker en overpriset vitaminpille, istedenfor å besøke hudlege om man virkelig sliter!

Til alle dere med akne: NEI, disse pillene fungerer ikke. Om dy derimot er en sånn med perfekt hud som får 2 kviser og 3 nupper på kinnet annenhver måned hjelper det KANSKJE.

..... skifte laken på puten? Pute har ikke laken, men putetrekk eller putevar.

comment-116968314

Anonym: riktig. alt kommer innenfra. hjelper ikke med kremer, piller osv. men hva du spiser, trener osv. alt det hjelper Med huden på ansikte. spess trening er bra for hud og hvis du vil ha mer glød i ansikte

Kristine Larsen

Fine tips!

Føler det å markere reklameinnlegg slik du (og mange andre bloggere) gjør er på samme nivå som sraad og mammantilmichelle sitt opplegg med clickbaits.

Hege Kristin

fine tips :)

Anonym

Heei.

Jeg må bare fortelle deg at du må ikke høre på at du må gå ned i kilo. Så det på bloggerene jeg er 165 og veier 66 kilo og er 88-91 rundt hoftene. Du har bare en større kroppsbygning! Legg på deg og nyt det ;)

Kunne du tipset oss lesere om noen bra podcasts å høre på?:)

...også grine seg til en isotretinoin hos legen ;-) Disse tablettene er bare bullshit, og dyre

Line

Jeg virkelig digger hele deg. Virker som du er deg selv fult ut. Ingen elller ingenting kan stoppe deg. Tusen takk for gode hudtips og generelt for at du er en inspirasjon.

Heia deg :-)

Susanne

Hvorfor sier du på snap at du har sluttet å drikke alkohol når det ikke er tilfelle?

Hva er bhstørrelsen din nå?

comment-116969206

Susanne: hun drikker mindre faen

Sigrid

Ååå, skuffa

comment-116968341

Anonym: åja

kunne du forklart tankene dine rundt gårsdagens bloggere episode...? mtp målene

Gått på de pillene i 3 måneder nå og huden er værre enn noen gang:)

Ikke kjøp skinrepair, er bare tull og dyrt. Bedre å kjøpe kosttilskudd på apoteket, som vitamin B og D. Funker mye bedre og er mye sikrere, med tanke på at det er fra apoteket

Er veldig individuelt med sol, sol generelt gjør min hud MYE bedre, selvom det resulterer i rynker når jeg blir eldre, men jeg tar heller det ovenfor de beste årene mine med nupper, 5 kg olje og underjordiske kviser i ansiktet.

comment-116968729

Anonym: ja men du er vel heller ikke modell?? Med din høyde på 165?? Og det er Kristine, eller iallefall prøver å etablere seg som. Og der har du forskjellen på Kristine og deg.

Pie

Voksen kvinne på 47 som kommenterer for aller første gang. Det er så spennende å se din forvandling fra ung voksen til kvinne. Jeg husker selv at jeg brøt tvert opp fra bøgda, og dro ut i verden. Masse inntrykk og inspirasjon og selvfølgelig ble jeg da en annen jente enn jeg var på VGS. Gikk på noen smeller men fant også masse gull :) Nyt denne tiden, Kristine.

Kan også gi noen hudtips. Ikke overbehandle huden din. La den få litt hvile fra aktive kremer og peeling. For pigmenteringer og generell bekjempelse av linjer og rynker er Retinol-A et av de virkestoffene som har dokumentert effekt. Hualorunsyre har en veldig fuktbindende effekt. Fruktsyrer peeler effektivt, og om du leser deg godt opp kan du bruke det som hjemmebehandling. Finnes i alle prisklasser, og du betaler MYE for merket! Jeg bestiller fra trygge selgere på e-bay.

Støtter Kristine med å bytte putetrekk ofte, solfaktor og no-no til solarium. Jeg bruker også putetrekk av ren silke da silke er mer skånsom mot huden og kan hindre mimikkrynker på grunn av at silke er mer bevegelig enn bomull.

Gleder meg til å følge deg videre, Kristine. Du er et godt forbilde og en nydelig ung kvinne. :)

Natalie

Träna! Jag upplever att min hy blir finare av att träna. Löpning, dans, gymma, spelar ingen roll vad för träning. Ha som vana att träna regelbundet och njut av en hälsosam hy. Träna aldrig med smink heller.

Sen är det också väldigt bra att bada bastu så att porerna öppnar sig. Kroppen rensar ut slaggprodukter. Så kör en bastu efter träningen!

Sen tycker jag man ska ha så lite smink som möjligt på sig och det man har ska vara mineralsmink.

Alexandra

Utrooolig fin hud du har! Hvilken hudkrem og rens bruker du? Setter stor pris på svar :-)

Hei! Kan du skrive et oppdatert innlegg angående nuppene du slet med? Hvordan du fixet dette problemet, hva du gjorde osv osv. Er nok mange inkludert meg selv som lurer på dette og som sliter med det samme! Og helst uten noen annonser, men hva du faktisk brukte/gjorde for at nuppene gikk vekk.

Setter utrolig stor pris på det hvis du skriver et innlegg om det! På forhånd, takk:)

Mia

Hvilken olje var det du sa på snap for leeenge siden at du brukte? Altså du sa vel at du brukte det en del i matlaging, men at du fikk veldig klar hud av det...Var det olivenolje?

Anonym,comment-116968729#1

Anonym: hva vil du oppnå med denne kommentaren?

Så nydelig hud du har fått av SKINREPAIR. Flott tips!

Kristin

Tusen takk for tips! Dette skal eg prøve, sliter med masse kviser så eg kommer til og gi dette her ett forsøk.

Tiril

Hvilken rens og krem bruker du??? Er jo greit å vite når du sier det er det viktigste:))) klem

Takk for mange fine tips :)

Anonym

Gå til hudlegen og kutt ned på sukker i kosten sier nå jeg- om du sliter med den medisinske diagnosen "akne". De "naturlige" ingrediensene du nevner som er "snille" heter vitaminer og mineraler, som helt riktig er bevist å være nødvendige for sunn hud og heling av sår. De finner du i en multivitamin også, sammen med andre viktige vitaminer og mineraler. Omega 3 er også en essensiell fettsyre som gjerne tas som kosttilskudd i tillegg til variert kost. Jeh så nettopp at det var halv pris på slikt hos en av apotekkjedene- 99kr for et digert beger. Antar det er mye billigere enn dette her-får fler "naturlige ingredienser" på kjøpet også 😂

Andrea

Det med vann as, null grunnlag for å påstå at det hjelper. Tror du virkelig noe av det bullshitet du skriver har hjulpet, det eneste som har hjulpet er de sterkere medisinene du har gått på.

Anonym

Tok du 2 tabletter samtidig ? Eller en på morgen og en på kveld?

Diana Louise

Fantastiske tips! Her er mine 8 beste beauty tips: https://missdianalouise.com/2017/11/13/video-my-top-8-beauty-tips-for-teens/

Tablettfobi

Jeg har hatt såå lyst til å prøve disse, men dessverre har jeg tablettfobi. Jeg fikk blant annet ikke til å ta betakaroten når jeg skulle prøve å booste brunfargen for noen somre siden.

Jeg har ikke svært store problemer med vanlige paracet/ibux, men må alltid dele de i to. P-piller og andre bittesmå tabletter er heller ikke noe problem. De to faktorene som avgjør er smak og størrelse. Hvis tablettene lukter og/eller smaker veldig vondt slik som for eksempel betakaroten, så er det ikke sjangs i havet. Jeg brekker meg og tabletten går simpelthen ikke ned i magen. Hvis de er for store og det ikke er mulig å dele opp i mindre biter for å ta små biter av gangen, så choker jeg på de. Det høres gjerne litt ekstremt ut, men den største frykten min er å få betennelse i kroppen slik at jeg må gå på antibiotikakur, da vil jeg heller ligge å pines sakte enn å ta kuren.

Så jeg lurer egentlig på hvordan disse tablettene er i praksis! Hvordan lukter de? Hvordan smaker de? Hvor store er de? Er det mulig å dele dem opp? Er de forseglet med pulver/gugge inni og slimete på utsiden?

Heheh, håper du kan hjelpe! Har hørt så utrolig mye positivt om disse, og ser jo resultatene synlig selv på andre, men er redd for å bestille en pakke som bare går i søpla :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no