hits

fraværende er det siste du ville beskrevet meg som

sponset jakke

SKO FRA FRETEX, JAKKE FRA JUNKYARD (HER!), GENSER FRA H&M, BELTE ER GAMMELT

Heeeeello kjære venner! I går var en skikkelig fin lørdagskveld. Selv om jeg jobbet til midnatt, fikk jeg likevel gjort mine egne greier også. Sykt deilig. Jeg lever et hektisk liv, så for min del har jeg funnet ut at det viktigste er å vite når jeg har behov for time-out. Gjør jeg for mye blir jeg helt utbrent, og når jeg blir utbrent mister jeg meg selv litt føles det ut som. Space er SÅ viktig for meg, jeg trenger tid til å tenke for meg selv. For det er jeg ikke så flink til når jeg er blant mennesker, haha... Skjønner dere hva jeg mener? Når jeg er sosial så er jeg liksom SÅ fokusert på å være sosial at jeg ikke klarer å la egne tanker flyte. Sånn sett er jeg veldig intens i det jeg gjør, jeg skulle av og til ønske jeg kunne henge med mennesker og være helt avslappet - kanskje noen ganger falle i mine egne tanker selv om det sitter en person ved siden av meg.

Men det er likevel en fin ting, synes jeg. Å være tilstede når jeg er med noen. Fraværende er nok det siste du ville beskrevet meg som om du hang med meg en dag, haha. Jeg ser deg, virkelig. Lytter, observerer. Er der. Hva er vel kjipere å henge med mennesker som er et helt annet sted mentalt?

Sola skinner ATTER en dag og jeg skal ut i Nordmarka så klart. Ha en fortreffelig søndag! Xx

7 kommentarer

Fride

Heii!

Vet du hva jeg hadde likt kjempe godt? Om du hadde vlogget litt. Det holder med en dag, men synes det hadde vært så koselig å bare fått følge deg gjennom en dag. Føler vi hadde kommet litt nærmere på deg da <3 Bare et lite forslag fra meg.

Håper du får er fortreffelig dag, kos deg masse i Nordmarka, klem <3

Hege Kristin

fint antrekk! ha en fin søndag <3

Du er heldig. Jeg er motsatt av deg på akkurat det. Jeg kan være i et rom fult av mennesker og likevel forsvinne mentalt. Man blir sliten av å hele tiden hente seg inn igjen også.. Hehe :)

Sånn er jeg også. Jeg fokuserer såå mye på den jeg f eks har på besøk at jeg sitter helt anspent og bare er HELT DER liksom, ikke sjans om jeg kan dra frem pc'en og chille i andres nærvær. Det gjør jeg når besøket er dratt, og da kan jeg låve deg jeg puster lettet ut og tenker "nå kan jeg endelig slappe av!!" Det er som om jeg setter bekymringer/tanker på vent og tar på meg en maske mens de er der (sånn er det på jobb og) og når de drar kan jeg ta frem problemene og tankene igjen og analysere for harde livet / slappe av.

Lucie

Love your hair a lot!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Stella

Du er veldig kul, men jeg syns du viser den hardeste siden din. Kan du vise den romantiske, softe, og vennlige, den snille, naturlige og kvinnelige? Og prøv å vis de runde formene i ansiktet ditt!

Anonym

Du er så fin. Skjønner ikke at folk gidder og sende negative meldinger eller noe sånt.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no