hits

du vet du fortjener å ha det bra, kjære deg?

"Jeg kan ikke se for meg å ikke kjenne deg. Å ikke... vite hva du gjør, å ikke vite hvordan dagene dine er. Hva som opptar tankene dine, hvilke kaféer du setter deg på". Store drømmer, kanskje enda større fantasi. Kjærlighet smaker så godt, nesten litt som umami. Den femte smaken i rekka etter søtt, salt, surt og bittert, ubeskrivelig og... helt fantastisk. For det er sånn det føles når man ligger inntil hverandre, ikke sant? Harde klemmer fordi en vanlig klem ikke er nok. Det er ingen jeg klemmer hardere enn deg. Lukten, varmen, tryggheten, hvor har du vært helt til nå? Følelsen av at dette er meningen, når kroppen møtes. Jeg kunne ikke ligget nærmere deg enn hva jeg gjør akkurat nå.

Vakre bygninger som får meg til å føle at jeg er i en historie, men er ikke alt dette historie en dag, da? Tenk på det. Gatene vi to går i, ser kanskje helt annerledes ut en dag. Kanskje det er krig akkurat der du står nå. Jeg kaster blikket mitt etter deg, du er der alltid. Når fantasi blir virkelighet, det er da man lever bra, er det ikke? Når fantasien ikke når lenger enn din egen virkelighet, for der du ligger i sengen med solnedgangen utenfor vinduet er ting akkurat slik du ønsket deg at det skulle være. En sigarett i munnen, en drink i vinduskarmen. Litt for sene for festen vi skal på. Jeg elsker å bryte regler med deg. Liker du å gjøre ting du ikke burde gjøre, bare av og til? Eller trives du med å holde deg innenfor rammene hele livet? Ingen av oss trenger å si noe, vi skjønner det ved å se hverandre inn i øynene. Begge er lykkelig nå. Vi tror at alt skal være oppi hodet våres, men det er feil. Kroppen, vi skal føle det på kroppen. Du skal kjenne i hele kroppen at du er forelsket, at du drømmer, at livet er fint, fordi du vet vel at du fortjener å ha det så bra som du har det akkurat nå? Du vet det, kjære deg? For jeg vet om så mange som bryter ned sitt eget lille paradis fordi de tror det er for godt til å være sant, de vil komme virkeligheten i forkjøpet, slik at de selv kan knuse, i stedet for å bli knust selv. Virkeligheten er der du ligger i armene til den du elsker, så kjenn det på kroppen. Knus meg i stykker, knus meg så jeg nesten ikke klarer å finne bitene etterpå, det vil aldri skje at jeg våkner en dag og ikke klarer å stå på mine to egne bein. Alt vil drepe deg til slutt uansett, selv det du elsker. Så elsk, elsk alt du kan, til slutt ligger vi alle i hver vår grav på et stort jorde og det eneste vi vil angre på var at vi ikke elsket de gangene vi kunne. 

Du vet at vi når vi elsker noen, så er det fordi de ser noe i oss vi ikke har klart å se selv før nå? Kanskje du ikke er så flink til kunst, fordi du er kunst.

Xxx

51 kommentarer

kjempe fint innlegg!!

hvilket merke er øreproppene dine fra? :)

Nober

Ahh frysninger...wow

Begynte å gråte av dette, tusen takk. Skal gjøre det du sa, det føles rett

Elise

Wow, jeg trenger mer av dette!! Skriver du selv?

Therese

wow! tom for ord. Du setter ord på alt jeg føler, thank you!

Anna

Shit! Dette var sinnsykt bra!

Stine Helene

Så utrolig fint skrevet! Liten filosof du <3 Hadde vært rått om du kunne gitt ut en bok, en samling med sånne tekster f.eks. :)

Pia

Har du noen boktips ? :oo

comment-116989941

Elise: ja esel

Mari

Kjempefint innlegg, trengte dette nå. Takk, Kristine. Du er fantastisk!

annielistic

WOW! Det var ekstremt fint skrevet, jeg fikk gåsehud.. Håper du skriver ned alt i en bok, og gir den ut en dag. Jeg skal i såfall lese den. Jepp, du ER kunst Kristine <3

Victoria

VAKKERT! Du skriver så nydelig for tiden, føler du virkelig har funnet deg selv, det som er bra for deg og gjør deg lykkelig...og det er så godt å se på. Heier på deg, alltid!

Helena

Ahhh shit dette ga mej guts!! Du er så fantastisk Kristine

Mia

Kan du skrive litt om pianoet du kjøpte? Ser etter piano selv!

Thea Alana

Wow! Du skriver så fint <3

wow lol

hvaaaa har du røyka nå

Seriøst??????

comment-116990097

wow lol: Olø ass ahhah hoe

Lisa

Woah traff meg rett i hjertet. Fortsett med disse innleggene!!!!

Silje

Første delen av dette innlegget traff meg rett i hjertet og beskrev mine følelser rundt dette temaet spot on. Vakkert Kristine.

Iris Anti

This is beautiful

så uuuuutrolig vakkert skrevet! Har bare begynt å like bloggen din mer og mer! Kjærleik <3

"Kanskje du ikke er så flink til kunst, fordi du er kunst", så vakkert <3

Oda

woooow Kristine!! Fikk helt frysninger av dette, det traff meg virkelig, du er så flink og elsker når poeten i deg kommer frem sånn her! Virkelig, sykt bra, du er så bra og så inspirerende og kul og flink

Dette traff meg, Tusentakk! Fineste jeg har lest, wow

Det danna seriøst bilder i hodet mitt da jeg leste innlegget wow

Jenny

fikk frysninger av å lese dette. vil spare dette innlegget i hodet hele livet. bare wow. Du satte ord på den skrekken vi mennesker har for å elske noen. Så sant, så ekte. wow Kristine, wow. <3

adadb

Tekstene dine treffer, lltid liksom. "de vil komme virkeligheten i forkjøpet, slik at de selv kan knuse, i stedet for å bli knust selv" her klarte du liksom å sette ord på problemet med det forrige forholdet mitt, på en bedre måte enn jeg har klart selv noen gang, takk for at du skriver <3

Jeg så deg forresten på bussen i dag, og nå angrer jeg på at ikke jeg sa noe haha, men bussen var stappfull og du hørte på musikk. Du ser bomb ut da, det skal du ha <3

jeg digger virkelig musikksmaken din og lurte derfor på om du hadde noen bra istrumentale sanger?<33

Ååå Kristine, du har fått med deg noe de andre bloggerne har mistet - jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive det - men det vet du, så imponerende godt. Takk kjære deg, for så fine ord.

malene

Det er så bra, elsker det

Maren

Nydelig. Helt nydelig.

Christina

Fyyyy faen. Frysninger!!! Jævlig fint skrevet wow

Rikke

Så godt skrevet, dette var. Jeg har frysninger, frysninger over hele kroppen. Dette gjorde noe med meg. Rørte meg, på dypet av dypet, dette trengte jeg i dag. Og Gud som jeg drømmer om å en dag skrive som dette, så flink du er, Kristine, det er en fryd å se deg vokse.

Anonym,comment-116989941#1

Anonym: Eh nei? hun gjør jo ikke det. Alle disse setningene er jo tatt fra andre, diverse kunstnere, poeter, bloggere osv, og satt sammen i én tekst. Gjør det om til engelsk, så kjenner du vel igjen noen av disse sitatene fra blant annet instagram, gjør du ikke?

kathrine

åååå så nydeligt herregud

wow så bra skrevet

fast leser

Nydelig innlegg!!

Men har du tenkt til å endre oppsettet på designet? Er litt slitsomt å lese samt se når alt blir DIIIIGERT og bredt..

"You don't have to understand art, you just have to respect it. YOU ARE ART"

Just a quote from the Internet.

takk kristine <3

Hvis du klipper og du limer clap your hands *kristine klapper og søker litt mer på Internett etter quotes hun kan oversette til norsk*

comment-116992478

Anonym: fack yo din esel, kan hende hun har skrevet selv? hva er greia til dere som kritiserer a

Hanna

Dette var utrolig bra skrevet 😍❤️

Linn

Så nydelig skrevet Kristine. Sitter og griner, og føler meg nesten litt patetisk.

Men dette traff så jæævlig. Sånn du beskriver kjærlighet er jo for satan akkurat sånn det er? Tror du kanskje er den første som har satt ord på hva jeg faktisk føler. Selv føler jeg så ekstremt på den, "knus før du selv blir knust" og det er jo så teit.

Nei, ikke faen tenker jeg etter å ha lest dette. Enough with the patetic jealosy og lets take a break kranglene. Det er jo så forbanna bortkastet. Når man istedenfor bare kan embrace at man elsker hverandre og leve ut i fra det.

Sosiale medier er synderen spør du meg, og det burde ikke få ødelegge forholdet til noen. Det skal hvertfall ikke ødelegge mitt.

Takk

anonym

Så utrolig fint skrevet <3 Jeg er utrolig rørt og det traff meg på måter jeg ikke hadde en gang tenkt over. Det du skrev i det innlegget her er med på å avgjøre hva jeg vil gjøre med livet mitt akkurat nå i en usikker tid, for jeg VET at jeg fortjener bedre

Camilla

Nok en behagelig tekst som satt seg midt i hjerterota der en er mest følsom og sårbar.

Kristine Ullebø

Camilla: Wow. <3 Ønsker deg en nydelig dag

Så vakkert Kristine <3 du er virkelig flink til å skrive og uttrykke deg :))

Fysioterapeuten

WOW, så sterke ord.. Så dypt du skriver!

Jeg hater kroppen min og vil ikke være til mer.. jeg takker for meg.

U

Creds til deg som tørr å være så sårbar og ærlig.

Håper du alltid tør å være sånn som dette på bloggen din, folk trenger det.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no