hits

jeg er så inspirert

COASTER - KHALID

God morgen! God dag, mener jeg! Hehe. Jeg var helt utslitt etter trening i går, så jeg måtte bare hjem, lage meg noe mat og legge meg. Haha, sinnsykt deilig, jeg sover seriøst som en engel for tiden. I det siste har jeg fått en greie med at jeg våkner sånn 3-4 midt på natten? Det er helt fantastisk, for da står verden helt stille og det føles som om det er kun meg som er våken. Det er jo ikke det, men likevel får jeg følelsen av at jeg er helt alene. Ikke ensom, tvert imot, bare alene. Så jeg bruker å sette på en sang og sjekke meldingene mine, og så sovner jeg på flekken igjen. Haha, jeg er rar, jeg vet.

Dere må høre sangen jeg har linket til øverst i innlegget, forresten. Jeg tror litt av grunnen til at jeg er så inspirert for tiden er fordi jeg fått så sykt mye bra påfyll i spillelista mi på Spotify. Det får meg til å ville gjøre ALT... Gå i skogen, trene styrke, spille piano, skrive tekster.. Ja, dere merker det kanskje. Og herregud, så gøy det er å lære seg å spille piano! Det gir meg mye, merker jeg.

Nå skal jeg jobbe hjemmefra før jeg drar til byen for et par ærender. Seeeeeya! Xx

23 kommentarer

Nober

Jeg våkner 3 på natta jeg å..hva skjer a -.- :/

Helene

Hvordan redigerer du bildene dine slik "kornete"? Synes det er så fint!

Du skriver så bra for tiden, keep up the good work :)

å våkne sånn på natta er knytta til angst/ikke har det bra

Karoline

Ååå så vakkert!

Hvordan redigerer du disse bildene, bare det er inspirerende i seg selv!

lise,comment-116992722

Anonym: Er du psykolog eller ? ....

comment-116992722#1

lise: ja ditt jævla esel

Lizbeth Osnes

Så utrolig flotte bilder :-) Slenger meg på alle spørsmålene om hvordan du redigerer dem for at de skal gi den "stemningen" de har :-)

Du er rå!

C,comment-116992722#1

Anonym 14:18: å neida, du er bare et barn på 12-13 år. Oppfør deg. Spør moren og faren din om en bedre oppdragelse.

C

Du er kjempefin :-*

Har du noen bokanbefalinger? På måten du skriver på virker det som du har veldig god smak i litteratur. Har du lest noen bra psykologiske thrillere eller krimbøker, er det bare å si fra :)

Hege Kristin

stilig antrekk! <3

comment-116992722#2

C: fakk deg å ditt esel

majaeline

hei, jeg lurte på hvilket treningssenter du trener på? vil trene på et senter der de har det booty maskinen. hadde satt utrolig stor pris på svar da jeg ikke finner det ut:)

C,comment-116993470

majaeline: de har på SATS Bislett

Frida Hustig

Det er fantastisk hva musikk kan gjøre med en, og spesielt god musikk, som forsterker alle følelsene i kroppen, og kan inspirere og motivere en mer enn man hadde trodd var mulig. Jeg hører på Arrival of the Birds/Transformation av London Metropolitan Orchestra hver gang jeg trenger en ekstra boost i hverdagen, den er seriøst magisk å høre på.

C,comment-116992722#3

Anonym: ta med deg eselet ditt og bestill deg en time til en psykiater.

E

Vil anbefale deg å sjekke pulsen din når du våkner sånn! Jeg pleide også å våkne sånn midt på natten til samme tid, viste seg at jeg sluttet å puste om nettene. Har du høy puls når du våkner så bør du ta en søvnutredning, men dersom du ikke har det så er vel alt greit :-)

comment-116994099

E: shitt kanskje jeg slutter å puste snart..

comment-116992722#4

C: ESEEEELLLL

Våknet alltid rundt 3-4 på natta når jeg gadde mye angst

Coooole bilder Krisssy 🤗 Les dei gode kommentarene, og ikkje la misunnelse ødelegge for deg. You go girl!

Anette

JAAAA!! Rååått!!!

Du skal virkelig ha kudos for å være den eneste bloggeren som nailer å ha stort sett bare bilder av seg selv - uten at det blir uinteressant. Digger deg, Kristine

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no