hits

oste-shopping!

I dag snublet jeg forbi denne lille ostebutikken på Youngstorget. Jeg hadde hendene fulle men jeg KUNNE ikke la være... De hadde Manchego-ost. Jeg var solgt. Haha. Det er skummelt å handle når man er sulten.... Jeg endte opp med en som var et år gammel, og nå gleder jeg meg ihjel til å smake. Iiiih! Jeg og Fabian har nettopp landet i sofaen etter en lang dag, vi ble liggende og øve på manus til langt på natt i går, han hadde nemlig audition i dag. Jeg spilte motparten hans og det er mulig jeg ble litt forelsket i skuespiller-greia. Det er jo sykt gøy!! Haha endelig får dramaqueen utløp for alle følelsene sine hell YES. (Jeg spilte sykt bra, dere skulle sett meg)

Nå ser vi på TV og skal straks ut og kjøpe middag! Aner ikke hva jeg har lyst på, men jeg venter som oftest til jeg er i butikken så ser jeg hva som frister.

Mmm... Den Manchego-osten var forresten SYKT god!! Måtte smake på den mens jeg skrev dette innlegget, haha. Du må kjøpe og snackse før middag, helt fanatastisk digg! Xx

11 kommentarer

Nober

Blir litt frista til ost...NÅr jeg ser dette ahhah

Hei! Såg på snappen din den ene godisen du liker så godt, den rosa og blå flasken. Ville bare tipse deg om at de har en godisdrink på pincho nation i Oslo som smaker akkurat det samme👅👅 annbefales å teste den!

Sara S.

Det kler deg å smile, Kristine. Du stråler på ordentlig! Xo

NAM! Men halloo hvor er den høyhalseren fra??

Kristine Ullebø

Anonym: H&M <3

Tonje

Hei,

jeg vurderer å flytte til Oslo for å studere. Hvilken bydel anbefaler du å bo i? Jeg er litt sjenert og innesluttet og er litt for vant til å bo i ei lita bygd under 10 000 innbyggere i Møre og Romsdal. Ideelt hadde jeg sikkert bosatt meg i utkanten nær marka og lignende, men litt upraktisk med tanke på å komme seg på skolen. Å ha en grei reisevei til skolen er kjekt! Har du noen go-to tips og triks for å trives i hovedstaden?

Håper på svar!:- )

Bettina

Hei Kristine:)

Jeg lurte på om du av og til føler at livet er meningsløst? Og hvis det, hvordan gi det mening igjen? Eller bare gjøre det litt bedre...

Klem fra meg

comment-117013954

Tonje: Man kan både bo nær marka og sentrum i Oslo, banen tar deg rundt på noen minutter :)

sjekk ut

http://norgestoppbloggere.blogg.no/

http://norgestoppbloggere.blogg.no/

http://norgestoppbloggere.blogg.no/

http://norgestoppbloggere.blogg.no/

jenny

Hvor er genseren fra?:)

Johanne

Maaaaanchego <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no