hits

kjære mammaen min

Kjære mammaen min,

I dag har du bursdag og jeg tenker ekstra på deg. Det er rart med det, hvordan jeg gikk fra å vokse opp i armene dine og ha din hånd ved min i 19 år, til å ikke se deg i hverdagen. Du vet ikke alt som skjer i livet mitt lenger, du ser ikke lenger når jeg kommer hjem etter en tøff dag og trenger noen å prate med. Kanskje jeg ikke alltid trengte noen å prate med, men det var likevel godt å komme hjem og se at... du så meg. Du så meg alltid. Selv om jeg kanskje bare gikk inn på rommet mitt og dykket inn i min egen verden av tanker. Jeg vet heller ikke hvordan dagene dine ser ut, i alle fall ikke nøyaktig. Men jeg vet at du har jobbet beinhardt for å fullføre mastergraden din som du leverte for et par måneder siden, jeg vet at du har et pågangsmot få mammaer har. Virkelig, jeg mener det. Det er noe spesielt med deg, mange voksne slutter å drømme når de har fått barn og er gift... Du slutter aldri, herregud som jeg elsker det. Du har en livsgnist få mennesker har. Og vet du? Noen ganger skulle jeg ønske jeg kjente deg da du var like gammel som meg. Jeg tror du var ganske tøff, nemlig. Haha, jeg må jo ha arvet det et sted eller hva? 20 år gamle Cathrine og 20 år gamle Kristine... Jeg tror vi hadde kommet godt overens. Men heldig som har deg som mammaen min, du er min aller beste venn her i livet og kommer du alltid til å være. I går satt jeg og så på bildene fra turen vår til New York, tårene trillet og jeg måtte ringe deg med en gang. "Kan vi vær så snill og dra tilbake, du og jeg?". Du har verdens største hjerte som ga meg den turen. Din første tur til USA, kun for å... oppfylle drømmene mine. Hvor fikk du all den godheten fra? Det er ikke rart alle elsker deg. Er det et menneske jeg aldri har sett noe vondt i så er det deg.

Pjuuuh. Jeg får tårer i øynene av å skrive om deg. Jeg gleder meg sånn til å komme hjem og se deg. Gå tur med deg, ha fine samtaler slik vi alltid pleier, le sammen, motivere hverandre. Alle spør meg hvor jeg har fått all motivasjoen min gjennom livet... det er fra mamma.

Verdens beste mamma. Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive

Stor klem fra datteren din

skrevet i går <3

15 kommentarer

S

<3 nydelig

I

Dette fikk meg til å savne mammaen min så mye!! Veldig fint skrevet<3

Hanna

Veldig fint skrevet!! <3 Lurte på hvorfor du besøker familien din så sjelden? Du har jo ett så bra forhold til dem...(virker det som på bloggen i alle fall!)

Maren

Nyyydelig!!!

S

Herlighet Kristine, fikk tårer i øynene av dette innlegget! Mammaen din virker som en bra dame <3

n

ååå dere er så nydelige!!!!!

mamma

Tusen takk kjære Kristine for fine ord :-) Jeg ble helt rørt til tårer av dette innlegget fra deg. Jeg er så glad for at du setter pris på oss og er så glad i familien din :-) Du vet at døren hjemme alltid står åpen for deg, og at du er høyt elsket.

Jeg vet at du ikke liker at jeg kommenterer på bloggen din, men denne gangen kunne jeg ikke la være.

Gleder meg masse til å se deg igjen :-) Det gjør alle i familien :-)

Kristine Ullebø

mamma: Du er verdens aller beste, mamma. Elske deg <3 Glede meg til å komme heim, vi ses snart <3

comment-117017438

Kristine Ullebø: ❤❤❤

Mamma,comment-117017438

Kristine Ullebø: ❤ ❤ ❤

Camilla

Men når var du hjemme sist egentlig?

Høres ut som et kjempe forhold?!..

Hege Kristin

så fint innlegg! <3

comment-117017485

Camilla: Lol.

Ida,comment-117017438

Disse kommentarene fikk tårene fram i øynene mine iallfall! Familie <3

Aida

Åååå, nydelig skrevet!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no