hits

hår er viktig for meg

annonse

La oss snakke om hår! Jeg føler jeg har vært gjennom en stor forandring den siste tiden. Fra å gå til å ha langt rapunzel-hår uten noe som helst forandring i årevis, har jeg plutselig blitt kort, fått lugg, og... blitt enda litt kortere igjen! Nå bruker jeg faktisk INGEN varmepordukter på håret, jeg har lagt rettetanga fullstendig på hylla. Utrolig deilig å kunne gå ut av døra med nyvasket hår, alt har plutselig blitt så mye enklere :-)

Jeg har også den siste tiden blitt mye mer opptatt av at håret skal se sunt ut, i motsetning til før - da var håret mitt langt, slitt, tuppene sprakk og det mistet "gnisten" fullstendig. Fordi jeg ikke tok vare på det. Men som dere kanskje ser så har det forandret seg, hehe ♥

(Jeg elsker at det har blitt mer oransje?!)

I modell-bransjen er det utrolig viktig med sunt hår, og dette er faktisk noe av det jeg har fått mest kompliment for faktisk. "Your hair is so thick and shiny!!". Haha! Jeg har jo naturlig tykt hår, men i perioder sliter jeg med at det blir tynnere. Det har ofte noe med årstidene å gjøre, i tillegg til at jeg ikke alltid klarer å dekke vitaminbehovene. Derfor er min trofaste venn HAIRCARE med meg hver dag! Jeg har tatt disse i snart to år, og selv om jeg har fått det resultatet jeg er ute etter, så spiser jeg fortsatt to tabletter hver morgen for å opprettholde tykkelsen og gi håret den næringen det trenger ♥ Og veksten, ikke minst. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg var så redd for å klippe meg første gangen, fordi det vokste jo ut igjen på et BLUNK. Så når jeg drar til frisøren nå pleier jeg alltid å klippe mer enn hva jeg egentlig hadde tenkt, haha. Bare for å ha litt å gå på. SÅ fort vokser det.

HAIRCARE består av blant annet ølgjær, sink, kobber og biotin. Ølgjær er noe av det beste du kan få i deg når det kommer til hår (og negler!), men jeg synes det er grusomt å få i seg pulveret så det er helt perfekt med to tabletter som jeg bare hiver i meg på morgenkvisten. Easy peasy!

Jeg anbefaler alle som har lyst på enten lengre, tykkere eller bare sunnere hår å bestille HAIRCARE. Første pakke koster kun 149 kr + frakt! ♥ Bestill HER

Rop ut om dere har noen spørsmål, jeg svarer i kommentarfeltet ♥

15 kommentarer

Flott og glansfullt hår da!!

Har du andre tips til hvordan man får lengre hår uten og ta noe spesielt?❤️

Vakkert hår og så langt <3

Rebecca

ååå ikke du og! Haha. Du hadde jo så fint hår. Eller HAR! Og selv før du liksom begynte å bruke disse daglig. Tydeligvis klarte du deg jo før også :)

:)

Eeelsker buksene, hvor er de fra?

Elise

Hvor er buksene fra ? :O

Cathinka,comment-117030870

Anonym: Spis mye proteiner, det hjelper veldig mye på både hår, negler, hud og fordøyelsen. Du trenger absolutt ikke ta piller for å ha fint hår, bare pass på å bruke gode produkter beregnet på håret ditt, et godt kosthold, ikke mye farging/bleking, og lite varmebehandling :)

Andrea

Hei Kristine! Husker du skrev et innlegg i russetiden din om at du ble lettere deprimert dagen derpå. Har du det fremdeles slik?

Klem fra Andrea <3

Vokser håret mer ellers på kroppen?

Hvorfor merker du reklame så dårlig?

Henriette,comment-117032208

Anonym: Står helt tydelig "annonse" øverst i innlegget frøken :-)

G,comment-117032208#1

Henriette: Markeringen er likevel ikke heeelt innenfor regelverket. Merkingen skal være så tydelig at man ser den med en gang. Når den står med mindre skrift og i høyre hjørne er det ikke så lett å se den. Videre skal den også være i samme skriftstørrelse som resten av innlegget. Det er ganske greit forklart her: https://forbrukerombudet.no/veiledning-reklame-some

Line

Lurer på om hårveksten øker på resten av kroppen også ved bruk av tablettene? Har du merket noe til det?

Sarah

Hei, tykjer håret ditt ser smashing ut fortida.

Er det noko spesiell shampoo og balsam du brukar?

Ida

"Rop ut om dere har noen spørsmål, svarer i kommentarfeltet." Du er så RÆVA på å svare, det må du virkelig skjerpe deg på. Virker ikke som om du setter noe som helst pris på leserne dine.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no