hits

poesi og magesmerter fra helvete

 

BUKSE FRA GESTUZ, JAKKE OG GENSER FRA H&M, SKO FRA ZARA OG BELTE FRA MARDOU & DEAN

Ouuufff, jeg kan ikke huske sist jeg var så dårlig som i går. HVA skjedde? Mageknipe fra en annen dimensjon som jeg først trodde var mensensmerter, men som etter hvert utviklet seg til krampe, kvalme og null matlyst. Jeg kom meg avgårde på piano-time og da følte jeg meg ganske bra, men så ble jeg helt slått ut igjen etterpå. Gud så grusomt det er å være sulten men å ikke ha noe sultfølelse??? Det er sjelden jeg kjenner på det, haha. Jeg prøvde å få i meg mat gjennom hele dagen, men alt kom i retur... Ussssjjj. Da kvelden kom fikk jeg endelig i meg litt mat i alle fall, fetaost-salat (mmmm) og hjemmelaget smoothie med masse deilig frukt og bær. Så da ble jeg liggende under dyna og lese meg opp på poesi i et par timer, haha. Sykt koselig. Poesi er noe jeg har lyst å dykke dypere inn i. En av mine favoritter akkurat nå er Jack Kerouac, dere må sjekke han ut. Han skrev så mange vakre, men likevel helt enkle setninger. Poesi for meg er så utrolig befriende og lettende, jeg elsker å lese tankene mine skrevet ned av et annet menneske. Brått føler man seg ikke så alene lenger.

Og tusen takk for alle tilbakemeldingene i går! Så gøy! ♥

15 kommentarer

Helen

Hei,

Håper ikke jeg skriver feil nå for jeg er ikke helt oppdatert hele tiden. Men mener å huske at jeg leste at du har tatt fillers i leppene? Hvis det stemmer, kan jeg spørre hvordan type du tok (juvaderm eller restylane?) Og hvor mye? Hvor mange dager det tok før ikke leppene var hovne?

Jeg spør rett og slett fordi jeg ønsker det selv, og jeg syntes at du har fått et så Utrolig bra resultat. Syntes det ser naturlig ut og at det ikke ser ut som om du har tatt det rett og slett. Og det er den type (naturlig) resultat jeg er ute etter selv. :)

Hvis du ikke har tatt det og jeg bare har surret, så kan du bare se bort fra denne kommentaren.

Ha en fortsatt strålende dag :)

nober

ahhah så søt krissy XD ''mageknipe fra en annen dimensjon''

Cecilie

Haha! Er det noe Jack Kerouac IKKE var kjent for så var det enkle setninger. De er jo lange som et vondt år. Men bra skriver han! Sjekk ut John Steinbeck og Paul Auster mens du er i gang med amerikansk samtidslitteratur :)

C

Å! Dette kledde du veldig godt :-D

Hege Kristin

uff.. god bedring!

Kan hende du har matforgiftning! Hadde samme symptomer da jeg hadde det - først store magesmerter og deretter kvalme og oppkast..

Mari

Den stilen din blir bare bedre og bedre. Håret er nydelig, passer ansiktet ditt perfekt. Ikke spar ut gardinluggen. Elsker den «nye» looken. Selvom det er ganske stor forandring fra 17 år gamle Kristine, føles dette mer som den ekte deg. Love it. Moden, vakker, sofistikert, men samtidig sexy. Så glad for den utviklingen du har gjort! Og så håper jeg du slutter med de superkorte kjolene og skjørtene(ikke vondt ment). Du trenger ikke å gå med de for å vise deg fram. Fortsett å kjør classy, da er all eyes on you, men på den gode måten.

Kristine Ullebø

Mari: TUSEN hjertelig takk Mari!! Så utrolig hyggelig av deg. Håper du får en nydelig fredag <3

Elsker poesi. Hvor kjøper du tweed-klærne dine?

Lucie

I really really really like your pants! I've been trying to find alternatives for jeans and I really think those look amazing!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Linn

Haai. Er det lenge siden du kjøpte skoene på Zara? De var nice.

Eeeelsker looken!!!

Vilde

Leste først "Pepsi er noe jeg har lyst å dykke dypere inn i."

Trøtt :-)

Må si du ser nyyydelig ut i den video hvor du spiller piano på instagram!! Dæven!

Elsker den nye stilen din!! Mye bedre nå, enn for 2-3 år siden:)

Bebbibul

Elsker disse bildene! :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no