hits

this isn't happiness

God fredag! I går da jeg la meg sa jeg til meg selv at dette skulle bli en bra fredag, og gjett hva... jeg er i strålende humør i dag! Jeg har lengtet etter en dag med alenetid til å gjøre alt det jeg elsker, så det er det som er planen i dag. Guuuud, jeg må virkelig minne meg selv på akkurat det. Tid for meg selv. Jeg blir stressa, ukomfortabel og fraværende om jeg ikke føler jeg ikke får nok rom for meg selv. Den beste utgaven av Kristine er definitivt når hun har fått ladet opp alene, da er hun ON fire med verdens deiligste energi. You will see om du møter meg eller blir kjent med meg! Jeg hører på feelgood-musikk nå skal få unnagjort ALT av jobb, før jeg tenker å bruke resten av dagen til pianospilling og slikt. Hihi jippiii. Og så vil jeg sette meg på en kafé når det har blitt mørkt, med notatboka mi. Kanskje lage en ny spilleliste på Spotify.

BH FRA CHANTELLE OG KJOLE FRA RAILS

JEG HAR FÅTT NY BH!!! Så klart må jeg vise dere den! Altså, dette har alltid vært drømmen min, å kunne bruke disse nydelige blone-BH'ene i tynt stoff uten noe push up, og faktisk ha noe å fylle de med. Se på fargen! Den er HELT nydelig, jeg er forelsket. Enda mer enn jeg allerede er fra før. Hihi.

Er jeg den eneste som elsker vinduer, forresten? Det er en detalj jeg alltid legger merke til, fordi det gir meg ofte en så god følelse. Store, vakre vinduer, gjerne  med lekre detaljer og utskjæringer rundt. Jeg våkner hver eneste morgen til synet av bygården på andre siden av bakgården, og jeg elsker å se hvordan et og et vindu blir lyst opp. Det er så fint?! Jeg gleder meg til neste sted jeg skal bo, for da vil jeg gjerne ha ENDA større og høyere vinduer enn jeg har nå. Om jeg har råd til det, haha. Har så sykt lyst på en helt amaaaaaaziiiiing leilighet :-) <33333

Jeg kom over disse bildene i går kveld og føler en stor trang for å dele dem med dere. Behagelig å se på, ikke sant? this isn't happiness av Peteski er en av mine favoritt-brukere på Tumblr, dere burde sjekke ut.

check it out: this isn't happiness

Nå skal jeg fortsette den fine dagen min! Om du har tid denne fredagen; gjør det som får deg til å føle deg bra. Gjerne alene. Det ER så fantastisk deilig for sjela. 

19 kommentarer

Nober

Åå😇 det du skriver om gir meg gode vibber og inspo🌸 så deilig å være alene! det er faktisk det beste for sjela å velværen

Kristine Ullebø

Nober: YASSSS bitch <3 den tilbakemeldingen er den beste!! nyyyt fredagen! xx

Dina

Kan du linke bhen? Finner den ikke :(( u look fab

Nober,comment-117037967

Kristine Ullebø: ahhah😏

Sigri

Omg, DU er så himla girlcrush!!! <33

Kristine Ullebø

Sigri: ÅÅÅÅH <3 takk vakre

Det er veldig søtt hvordan du stadig vekk spør om du er den eneste som synes et eller annet, et veldig typisk tegn på at man enda ikke er voksen er en sterkt tro på at man er veldig unik. En ting kan du være HELT sikker på, du er ALDRI den eneste som synes, har opplevd eller tenker et eller annet. Du er nok mer vanlig enn du selv tror, uten at det er noe negativt :)

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg tror ikke jeg er unik fordi jeg synes vinduer er fine, haha. Er unik av helt andre grunner, sånn som du også er. Når jeg skriver "er jeg den eneste" så er det heller et retorisk spørsmål for å få folk med meg, men jeg ser at det lett kan forstås som akkurat det det er. Nå vet du at jeg ikke mener det sånn, ikke alltid jeg mener alt bokstavelig :) Ha en fin fredag!

Thea,comment-117038095

Kristine Ullebø: Bra svar!

Har du en egen tumblr bruker vi kan følge?

Emmy

Du er så fantastisk nydelig med den luggen!! (Og uten også såklart) xx

Guro

Hei!

Ikke for å virke creepy, men i natt drømte jeg faktisk at vi møttes og ble venner. Det var egentlig en ganske lang drøm, så nå føler jeg at jeg kjenner deg litt. Jeg lagde spagettisaus til deg også innviterte du til party, du hadde planlagt at 50 skulle komme, men det kom liksom 100 stykk.. Haha! Ja, synes det er utrolig gøy å følge bloggen din, og elsker bildene du tar :) Er så spent på hvor og hva fu liksom ender opp med å gjøre :)

Hei, lurte på hvor du trener? :) Ser ut som et sykt bra treningssenter!

Veronika Nord

Fy søren, du er stunning!! Babe <33

Mia

Har du en inspirerende tumblr vi kan følge, altså din tumblr? Eventuelt noen andre du anbefaler?

Sara

Heii, hvor kjøpte du bh-en? Bestilte du eller kjøpte du i butikk? Evt hvor?

Digger innlegget forresten, blir alltid så godt humør av å lese det du skriver. Ha en fin helg!

comment-117038019

Dina: de selger bhen på Marinka vet jeg, kjøpte den der forrige uke.

Hvilke p-piller går du på? :)

Bebbibul

Elsker bildene dine! Hvor får du inspirasjonen fra?

Og bhen var super lekker!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no