hits

en ny favoritt-øvelse for mage!

Jeg har delt en del mageøvelser på bloggen opp gjennom tidene ettersom det er noe jeg har fått en del spørsmål om, og fordi jeg selv ELSKER å trene mage. Jeg synes kanskje det er det gøyeste av alt, haha! I dag er jeg innmari støl merker jeg, først trodde jeg at jeg hadde mageknipe men så innså jeg bare at jeg hadde trent mage to dager på rad... Kanskje ikke så smart. Men uansett, i dag tenkte jeg å vise dere en av mine favoritt-øvelser for tiden! Dette er en skikkelig GØY og forhåndsvis enkel øvelse å gjøre.

TRY THIS OUT

12 x 3 REPETISJONER

Jeg foretrekker å bruke et tau i stedet for denne metall-greia, forresten. Du finner fort ut hva du liker best. Det er gøy for bare i løpet av de siste dagene merker jeg at jeg kan ta mye tyngre vekter på. Gøøøøy!

Jeg kom nettopp hjem etter en lang tur i byen for diverse ærender. Måtte blant annet levere noen klær, og så fant jeg ENDELIG det jeg har lett etter helt siden jeg så visningen til Versace tidligere i høst: hårspenner med diamanter. Ooooh, denne dagen elsker meg! Jeg kjøpte mange ulike varianter, så nå skal jeg gå rundt som en prinsesse fremover. Skal vise dere, så klart. Kjøpte også noen nye øredobber, jeg er virkelig blitt en sucker for tilbehør.

I kveld må dere forresten høre på DENNE versjonen av Slow Dancing In A Burning Room. I die. Skrev nettopp et dikt mens jeg hørte på den, alle tankene i hodet mitt var så klare og så enkle plutselig. Sinnsykt deilig hva musikk gjør med deg.

17 kommentarer

Den beste! https://www.youtube.com/watch?v=32GZ3suxRn4

Kristine Ullebø

Anonym: Takk!! <3

Katarina

Kristine! Ville bare si at jeg virkelig elsker bloggen din og jeg har skikkelig sansen for deg hahah (det høres kanskje rart ut), men jeg bare elsker selvsikre, meningsfylte og kule folk, og du er virkelig en av de! Episodene med deg på bloggerne var alltid favorittene mine, og jeg håper virkelig at du spiller inn en ny sesong og at det er derfor du har den dingsen bakpå tightsen! Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men jeg hadde bare så lyst til å si noe for jeg er så lei av at du blir bombadert med negative kommentarer av usikre folk. Jeg bor forresten også på Løkka og jeg har sett deg et par ganger (gud så creepy men bare with me hahah), og det gjør meg skikkelig glad! jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men du ser alltid så glad og selvsikker ut. ha en fortsatt nydelig kveld!

Kristine Ullebø

Katarina: TUSEN takk for nyyydelig kommentar Katarina :D Jeg digger sånne som deg! God natt og stor klem fra meg <3

Mage er faktisk noe man kan trene hver dag, trenger ikke pause i mellom dagene på den :)

Anonym

Har du fått noe veiledning til denne øvelsen? Veldig uheldig utførelse av den her

så du ble fulgt av kamera forrige fredag(?), og nå ser jeg at du igjen blir filmet, samt har mikrofon på deg!!! Betyr det ny ses av bloggerne<3333

Mikrofon???? Betyr det ny sesong av bloggerne? 😍

Erik Olsen

Jeg er eldste sønn av eldste sønn

Og jeg overhørte også det, at jeg er direkte etter Bååt.

Den øvelsen går mest på hofteleddsbøyerne, mindre på magen. Snu baken mot apparatet, og bruk et tau som håndtak isteden. Endene på tauet holder du mot skuldrene. Viktig å bøye ryggen (stramme magen) når du bøyer deg ned. Hilsen fysio :)

Kristine Ullebø

Anonym: Takk takk! :D

Julianne

Hvor fant du hårspennene? 😁

Kristine Ullebø

Julianne: Glitter :D De har SÅÅÅ mange fine

Krum magen mer og bruk tau istedenfor ja det er mye bedre også går øvelsen mer på magen. Stilling slik som dette kan du fort risikere å få ryggproblemer! Blir neste motivert av å se at du er så motivert på treningsfronten, stå på Kristine :)

Ida

Hva har du under tights for å unngå streker? :) Syntes jeg alltid får, uansett hva jeg har under! Kjempefin blogg =)

Karoline

Tror ikke jeg har kommentert bloggen din før, så må bare si at jeg digger deg og at du kjører ditt eget løp! You go girl👊🏻. Så lurte jeg på om du kunne skrivet om treningsrutinene dine? Jeg jobber også litt som modell så hadde vært kult å se hvordan du trener! :) Du ser fit og sterkere ut nå!✨

Lisa,comment-117073719

Anonym: Noen kilder til det? Magemusklene er muskler som alle andre muskler, og trenger restitusjon akkurat som andre muskler. Hilsen PT :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no