hits

god hukommelse

HAPPY FRIDAY YA'LL!

Seriøst, disse skoene har forandret livet mitt. De er litt slitsomme å gå med siden de er for store, men attituden de gir meg gjør totalt opp for det, haha. Jeg skal til byen senere i dag og da skal jeg kikke etter noen lignende i svart. Før var jeg ikke så interessert i sko egentlig, jeg kunne ikke SKJØNNE hvorfor alle jenter "måtte ha en obsession med det" (det er jo ingen som sier det, men det er stereotypen). Nå er det riktig nok ikke high heels jeg samler på, men likevel - jeg har fått en skikkelig stor kjærlighet for sko. Det utgjør jo hele antrekket, og så mye mer enn det. Dette er et typisk antrekk jeg føler meg 100% fierce ut i. Ahhh, det føles bra!

Jeg føler IKKE at vi er i november. Haha, se på dette da! Det er fortsatt fine farger ute, og sola står på himmelen omtrent hver eneste dag for tiden. Jeg ble så glad da jeg våknet i dag, ikke bare kunne jeg skimte solen som traff de øverste leilighetene i bygården over meg, jeg kom på at mamma og Ingeborg kommer til Oslo i dag!! De kommer sent i kveld da, så vi møtes ikke før i morgen tidlig, men gurimalla som jeg gleder meg. Nå skal jeg ha hjemmekontor i et par timer før jeg har et par ærender og møter. I går spilte jeg seriøst piano til jeg fikk vondt i hodet, jeg var virkelig helt kaputt etterpå. Tror jeg satt 3 timer i strekk, hahhaha. Jeg lærte meg introen til et stykke og så skulle jeg filme det, men HVER gang det filmet spilte jeg noe feil. Så nå er kamerarullen min full av en stykk jævlig oppgitt Kristine som ikke får til det hun vil. Jeg fikk det til til slutt!! Skal øve mer i dag. Det som er morsomt er at når man tar en liten pause og setter seg fremfor pianoet igjen, så flyter fingrene plutselig helt av seg selv. Sykt deilig! Jeg har jo ekstremt god hukommelse (derfor jeg fikk så gode karakterer på skolen, haha) og det merker jeg kommer godt med når jeg spiller.

Det er fredag! Yesssss! Jeg er i skikkelig godt humør i dag, haha. Vi snakkes litt senere :) Xx

9 kommentarer

Om du har drukket deg skikkelig full, har du god hukommelse da også? Liksom kan du huske alt uten at noen forteller deg ting?

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg har nesten aldri fått blackout, så ja :) Husker alt som skjedde på en fest selv om jeg var full

J..

Hvis skoene er for store,kan du jo kjøpe ileggssåler på skobutikken,så de ikke "sklir av" foten når man går.. :)

Kristine Ullebø

J..: Ja! Må gjøre det :D

Modell

Du forteller ofte om castinger du er på, men aldri at du får noen jobb? Har du ikke fått noen av castingene du har vært på?

Thea

Det er når man gjør noe mange ganger, at man automatiserer bevegelsene. Og når man tar en pause, jobber hjernen fortsatt med å automatisere! Det har jeg opplevd mange ganger når jeg øver på piano :)

HVOR ER SKINNJAKKA FRA OMG SÅ FIN

Kristine Ullebø

Anonym: Den er dessverre vintage! Fra Velouria Vintage <3

Charlotte

Skoene var kule de, men siden jeg jobber i skobutikk så får jeg vondt inni meg av at du går med for store sko, hah!!! Ha en nydelig helg!

www.charlottetunes.no

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no