hits

kan vi ta et øyeblikk for lillesøsteren min

I går så jeg Ingeborg igjen for første gang på lenge. Vi traff jo hverandre en kveld her i Oslo i sommer, men jeg har ikke "hengt" med henne ordentlig siden... jul?! Nå har hun blitt ungdomsskole-elev, hvor sjukt er ikke det?! Det minner meg om da jeg gikk på ungdomsskolen, og plutselig føles ikke det så veldig lenge siden det heller. Jeg husker så innmari godt hvor spennende det var å begynne med karakterer og møte nye mennesker, selv om det også var en tøff tid på mange måter, naturligvis. Ungdomstiden ER for mange vanskelig i perioder, for mange er det en veldig forvirrende fase hvor man ikke helt vet hvem man er og hva man vil. Sånn var det i alle fall for meg. Bitene var liksom ikke helt på plass, de lå spredd litt utover. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg fortsatt bodde hjemme disse tre årene, dere skjønner hva jeg mener, bare være der for henne, nær henne. Hun trives skikkelig og det gjør meg kjempeglad og trygg... Men åh, jeg kjenner bare at storesøster-instinktet kicker inn, jeg har lyst å være den som backer henne opp og forteller hun hvor bra hun er dersom hun skulle føle seg nedfor. Jeg skal begynne å ringe henne jevnlig ♥

Okei, men dere... Kan vi ta et øyeblikk her?! Se hvor voksen og vakker hun er blitt. Hun stråler virkelig, herregud.

♥ ♥ ♥

52 kommentarer

så fint innlegg <3

Kristine Ullebø

Anonym: <3

Så nydelig lillesøster du har, og så heldig hun er som har deg!

Kristine Ullebø

Anonym: <3 Takk! xx

Rebeccca

Like vakker som deg og moren din ♡ gode gener

Kristine Ullebø

Rebeccca: Ååh <3 God du er!

Så pen hun er! Dere ligner

Kristine Ullebø

Anonym: taaaakk! :D <3

Nydelig er hun, ned det oransje håret og dype mørke øynene. Hun ligner på deg.

Kristine Ullebø

Anonym: <3 <3

dere er sååå like!!

Kristine Ullebø

Anonym: ææ!! så gøy :D

Martha

Ååååå, så søt!!

Nyyydelig jente, veldig lik storesøster

Kristine Ullebø

Martha: Hihiii <33

Kaja

Så nydelig hun er!!

Kristine Ullebø

Kaja: <3 <3

Så nydelig!!

Kristine Ullebø

Anonym: <3

J

Så like! Wow

Kristine Ullebø

J: Aaah, det er gøy å høre :D

Fantastisk nydelig ❤

Kristine Ullebø

Anonym: <3

rebekka

Lillesøsteren din er så seriøst pen!! Hårfargen passer henne perfekt!

Kristine Ullebø

rebekka: Hun er nydelig! Hihi xxx

Ida

Lillesøsteren din er så vakker!! 💖💖 ♡ ♡

Kristine Ullebø

Ida: Ikke sant <3 Kleeem! Xx

Amanda

så fin hun er! dere blir mer og mer like

Kristine Ullebø

Amanda: Ikke sant vi blir?! Det er ikke alltid man ser det selv, men nå ser jeg faktisk likheten :D Haha <3 Xx

Syntes egdntlig det er en uting å kalle 13åringer for voksen. Og legg merke til at alle kommentarene kommenterer hvpr pen søsteren din er. Selvfølgelig er hun et pent BARN/Tween, men hva med å heller skrive om at hun er varm, omsorgsfull, snill, en god venn, vakker både på innsiden og utsiden? Vær så snill, fortell henne at det er det inni henne som betyr noe.

Ingeborg, du er god❤ Du varmer hjertet til folk rundt deg, og du er så utrolig verdifull for oss alle❤

Anonym du virker sykt psyko. Du kjenner ikke hennes lillesøster; så slutt å late som. Såklart kan man si at en tenåring er pen , det betyr ikke at de indre verdiene ikke er viktig!

comment-117080725

Anonym: Det er liksom alltid noe folk skal klage på, er det ikke? Nå er det plutselig feil at Kristine kaller sin egen lillesøster for pen.

Amanda,comment-117080725

Anonym: Hvaaa i alle dager anonym haha?? Små barn/unge jenter kan da være pene og få høre det, samtidig som man sier de er snille osv. Altså selv bestemor sier til meg at jeg var pen som baby og liten jente sååå what, her letes det etter noe å klage på bare for å klage haha.

Ingeborg er utrolig pen, og det skader aldri å fortelle et barn eller ungdom det, er min mening :)

Hege Kristin

så fin hun er <3

Kristine Ullebø

Hege Kristin: <3

Har dere rødbrunt hår naturlig du og søsteren din? Det er utrolig nydelig farge ! Har farget det likt. Men hadde ønsket å hatt det naturlig. Heldige dere er:)

Kristine Ullebø

Anonym: Ja, vi har det naturlig. Arvet av mamma <3 Tusen takk! Xx

comment-117080725

Anonym: Enig ass, er jo bilde av et barn. Tror ikke det er riktig å kalle en jente på 13 år voksen, for det blir de fort nok.

N

Utrolig vakker jente! Ingen tvil om at det er gode gener i familien din, haha :) Håper du huske å komplimentere henne for alle de fantastiske egenskapene hun har også, og ikke bare utseendet. Synes det er en uting at så mange unge jenter vokser opp med å "kun" få høre hvor vakre de er, og at vi bør bli flinkere til å fokusere på personlige egenskaper også :) Dette er ikke ment som kritikk, for det skinner innmari godt gjennom hvor utrolig stolt du er av henne - og det skjønner jeg godt!

Hanna

Blir veldig glad av å se at du skriver at du skal ringe henne oftere!<3 Har to eldre søsken, og da jeg var på Ingeborgs alder flyttet begge ut.. For meg var det litt vondt. I den 'verste' delen av ungdomstida hvor du får venner og mister venner, noen begynner med festing, alkohol og div annet, pubertet, jentegreier, drama, kjærester, DA er det godt å ha en storesøster rundt seg. Og spesielt siden foreldre gjerne blir ekstremt teite i den tida, så er det veldig godt å ikke være 'enebarn'. Så ja, jeg anbefaler deg virkelig å besøke henne så ofte du kan<3 Har flere ganger grått fordi jeg har savnet en storesøster så syykt..

Kirsti

Postene dine til og om Ingeborg gjør meg så glad på dine og hennes vegne, Kristine. Hun er heldig som har deg som storesøster, og du er heldig som har henne♡

Kristine Ullebø

Kirsti: <3 <3

for en bra storesøster du er! hun er kjempefin, akkurat som deg :)

Kristine Ullebø

Anonym: <3 <3

Hun minner meg skikkelig om Isla Fisher.

Malene,comment-117081063

Hanna: Samme her! Det var tungt de første årene ass, jeg følte meg så alene, selv om jeg hadde flere venner rundt meg. Det er en egen trygghet med søsken altså! Så ja, Kristine, vil anbefale deg å besøke Ingeborg så ofte du kan, spesielt siden du faktisk har mulighet og tid til det! :D

<3

Og det ser ut som hun har mistet valpefettet:) Kanskje blir hun en model ala Kristine jr?

Silje

Minner sannelig om Isla Fisher! Nydelig jente

Eirik Westlie

Alle har gått på ungdomsskolen, søstra di ekke spesiell.

comment-117082606

Eirik Westlie: haha herregud, da hun at hun var spesiell pga det? Nei. Selvfølgelig er det lov å være stolt over lillesøsteren sin når hun begynner å bli eldre

Herregud, Ingeborg er verdens nydeligste jente! Ho ser sååå søt ut!!

Såå skjønn!! dere er heldige som har hverandre<3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no