hits

noen ganger gjør shopping deg lykkelig

Ja... Ahh!! NOEN ganger er det faktisk lov å si at shopping gjør deg lykkelig. Da jeg og mamma kom inn på Acne og umiddelbart fant hver vår piece ble vi i alle fall i usedvanlig godt humør, haha. Det hadde kanskje noe med å gjøre at; det var lørdag og sol, familien var samlet, vi hadde hatt en fin dag og etterpå skulle vi hjem til meg for ost, vin og drinks. Haha, elsker at vinen er byttet ut... Lol. Mamma godkjente GT'en min, forresten! Haha! Uansett, sorry for at jeg maser om denne jakken, men jeg ER.SÅ.FORNØYD. Jeg er ikke vant til å bruke 6500 kr på en jakke, for meg er det veldig spesielt. Selv om jeg fortsatt handler rimelige klær (dere vet jo... meg!) er jeg med tiden blitt veldig glad i å kjøpe jakker, sko og de klassiske plaggene i ordentlig kvalitet. Dette er en jakke jeg vet jeg kommer til å ha i lang, lang tid... Jeg har allerede blitt veldig glad i den ♥

Halsen er... KUNST. Ja, kunst. Den har virkelig et perfekt snitt, jeg visste at jeg aldri ville finne en sånn her jakke igjen. Jeg kjøpte den på Acne, til dere som har spurt.

Jeg merket forresten hvor lenge siden det er at jeg har hengt opp klær for å vise dere?! Haha, jeg føler jeg er tatt tilbake til 2013 hvor jeg dro til byen hver eneste lørdag - dette ble så klart ble fulgt opp med "dagens innkjøp"-innlegg her på bloggen. Jeg håper dere liker at jeg blogger litt om mote igjen :-) Jeg er jo minst like glad i å dolle meg opp og skape fete antrekk nå, som da.

14 kommentarer

Barbora

You and your mom <3

The coat you bought is so Nice! Reminds me of parisian style a little

Kristine Ullebø

Barbora: Yes I think so too :D Thank you so much! Xx

Nober

elsker jakka di! hvis jeg hadde funnet den så hadde jeg kjøpt den

Vic

Aldri slutt å skrive! Du virker som en skikkelig fin og smart dame, og jeg må egentlig bare takke deg. Jeg har kreft, og er naturligvis mye dårlig, og tankene mine vært veldig negative. Jeg har derfor fått alvorlig depresjon som jeg aldri har klart å blitt kvitt uansett hvor mange medisiner, psykologer og innleggelser jeg har hatt. Det virket som en umulig kamp mot meg selv, og jeg begynte å tro jeg bare var sånn.. Så startet jeg å lese bloggen din, og da forandret tankene mine seg, sakte men sikkert! Nå er jeg endelig kvitt deprisjonen, og det kan jeg takke deg for. Tusen, tusen takk for at du er deg, og at du deler alle dine fantastiske tanker ❤

Lisa

lol, alle bloggere sier det når de kjøper en jakke til så mange lapper, "kommer til å ha denne i mange år fremover, kvalitet, snittet, KUNST". Før du om ett til to år finner de på et salgsinnlegg på bloggen, "får dessverre ikke brukt jakken så mye som den fortjener" ahahah dør.

julietalivstil

så fin jakke☺

comment-117083797

Vic: :(..fikk vondt nå

Hege Kristin

så fin :D

Charlotte

SYKT kul!!

Victoria

ahhh fyfaen for en rå jakke, hadde lommeboken min bare tillat det nå

Lilli

Så fin :)

Helt fantastisk jakke! Selvsagt kan man kjøpe seg en slik om man kan ta sg råd. Vel fortjent :)

Hvorfor var du i avhør?

Idunn

Kjenner et lite stikk av sjalusi for den jakka der ass, sinnsykt fin. Vil heller kalle det en investering, sånne plagg kan man jo ha i årevis om man passer godt på dem! Heller få, perfekte enn mange, helt ok klær.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no