hits

pappa, kan du gjøre meg skuddsikker?

skrevet i går kveld

Kan du gjøre meg skuddsikker, tror du? Bare sånn at jeg slipper å være så forbanna sårbar, kjære? For datteren din skal få hjertet sitt knust, hun skal ta valg hun vil vri seg i anger og smerte over, hun skal møte mennesker som ikke vil henne godt. Det er søndag over midnatt, jeg hadde den beste treningsøkten på lenge i dag. Alene hjemme, jeg elsker det, lysene er tent og jeg burde egentlig lagt meg men jeg ble plutselig så varm i hjertet mitt så jeg har ikke lyst å forsvinne i drømmeland helt enda. Mammas ord i telefonen gjør meg varm på ekte, er det en person jeg stoler på når jeg blir fortalt at alt ordner seg så er det henne. Jeg hørte på sangene dere sendte til meg i går, herregud så vakre. Små minner fra barndommen, jeg vet ikke men jeg satt på kafé med Julie i dag og vi bare ble i så sinnsykt godt humør av hverandres selskap. Det var ingen andre steder jeg ville være, jeg kunne ha sittet der i timesvis og sippet på julekaffe og delt tanker med bestevenninna mi. Vi skal til København i januar, rett før jeg fyller 21. Besøke Hanna. Herregud, som jeg gleder meg. Lysene er snart brent ned, du vet at jeg tenker på deg? Jeg tok screenshot av mobilskjermen den første gangen du sendte et hjerte til meg, fordi navnet ditt og hjertet var så vakkert å se på at jeg måtte lagre det.

Et av tipsene jeg fikk fra dere var å sjekke ut Trygve Skaug sin musikk. Wow, så fantastisk. Musikken hans er om mulig like vakker og hjerteskjærende som poesien hans. Jeg elsker denne sangen, som for øvrig fikk meg til å skrive dette innlegget: SKUDDSIKKER - TRYVE SKAUGFaen så nydelig.

18 kommentarer

Skjer med overdreven overlining?

Veldig fint innlegg! Kommentere tidligere å tipset om Sade, vet ikke om du har sjekket det ut. Så må bare komme med et til tips: Sade med sangen Jezebel. Høøør på den vakre rolige behagelige stemmen og verdens fineste tekst!! Tror du kommer til å like den.

Og enda ett tips: Ane Brun-Temporary Dive

Haha, Sorry! Ble litt gira her! (Jeg som kommenterte over også) lol

Tina

Hvorfor har du liplineren langt utover leppene? Ser ikke bra

Oi skjer med å ta leppestifter langt over leppene??haha

Musikktips

Anathema - untouchable. Hele Weather Systems-albumet, egentlig.

A

Du og jeg og livet - Lars Lillo-Stenberg/DeLillos Vakker, men samtidig veldig vond sang. Umulig å ikke føle seg truffet av denne.

Sett bagen fra deg - Jonas Fjeld. Han har så vakker, kraftfull stemme. Sterk tekst.

Har du hørt på Melissa Horn? Verdt å høre på!

After Tonight - Justin Nozuka

Prisoner of the road - Sivert Høyem sterk sang

Get Lucky - Mark Knopfler denne har du nok hørt før, men for en fin stemme han har og så GOD sang!

Each Coming Night - Iron & Wine nydelig sang

Anbefaler generelt Mumford and Sons, my all time favorite(bortsett fra siste albumet)

Om du ønsker å høre et kult album, litt sånn blues, så anbefaler jeg albumet Raising Sand av Robert Plant og Alison Krauss.

Ah, håper du liker noe av det!! Elsker å tipse andre med musikk :):):)

Sånne som oss av Henning et eller annet, ååå

Kristine du ser ut som en klovn med så mye tegna lepper. Håper dette blir en av de kortere fasene du har .

comment-117116846

Anonym: Hun gjør ikke det. Jeg syns det ser fint ut fra avstand, men når man kommer så tett innpå så ser man jo at det er tegnet noe over.

Tale

Alltid eit høgdepunkt å klikke seg inn på bloggen din, Kristine. Nettopp fordi du deler av deg sjølv, du delar tankar og du torer å vere deg sjølv. Bileta dine er stunning og berre wow. Stort stort forbilde! Trygve Skaug skal spele på Sentrum Scene 25. januar. Berre eit lite tips. Anbefalast!

anonym

Vi lovar, Eva Weel Skram

Rægs

Lady Gaga - Joanne

Altså spesielt den låta ikke hele albumet (eller hele albumet er jo også elsk da men). Selv om den låta er syyykt fin kan jeg ikke høre på den så ofte for begynner alltid å gråte for man hører hvor ektefølt det er. <3 Du må bare høre på den hehe.

Martyren - Trygve Skaug, HELT NYDELIG!

Siri Nilsen sine sanger, hør albumet hennes «Alle snakker sant», er så vakkert!

i

Gått litt utafor med liplineren eller?

Samama Khan

Such a nice blog!

Regards.

MiiKey MiiSport C Blue Wireless

Leser

Starten av bryna dine ser ikke bra ut.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no