hits

2 shoots

Good morning people! Eller god dag! I dag har jeg to shoots, og i den anledning har jeg så klart fått eksem i trynet mitt, haha. Jeg orker ikke engang å bry meg lenger, livet skjer og sånn er det. Jeg føler meg bra likevel, da! Først skal jeg en tur til Idol Looks for en sminkefri shoot, og så videre på en annen shoot jeg skal fortelle dere om senere. Har egentlig innmari dårlig tid, så det ser ut som jeg må hive meg i en taxi og jeg lovte egentlig meg selv å slutte å ta unødvendig taxi da jeg har Ruter-månedsbillett (som koster meg 705 kr!!!!). Shit så dyrt det er når man ikke er student!! Jeg gikk fra å betale 349 til 705 da jeg fylte 20. Ja ja. De siste dagene har gått i ett så jeg beklager at bloggingen ikke har vært helt optimal, jeg lover å gjøre opp for meg, hihi. Jeg har mye på hjertet, og det kommer ♥

18 kommentarer

Hadde jeg vært deg hadde jeg betalt semesteravgiften på universitet som koster rundt 500kr i semesteret bare for å kunne kjøpe billigere ruterbillett. Bare meld deg opp til et fag og kont eksamen. Semesteravgiften hadde du uansett tjent inn igjen etterhvert :)

Gjelder ikke ungdom ut det året du fyller 20? Altså ut året for deg.

#,comment-117117878

Anonym: nei, ungdomsbilett må aktiveres senest dagen før du fyller 20 for at den skal gjelde. Så etter du har fylt 20 får du ikke brukt ungdomsbilett

Ja tenk hvordan det er når man bare lever på ett lite stipend haha..

Ingrid

Ja, tenk for oss studenter som lever på 2000 i måneden etter betalt husleie..

a

du er så fiiiin!

Er vel lommerusk for deg det der vel 🙃

Jenny

Hvor er øreringene fra? Og halssmykket? Det var bare så fint <3

For bare ta litt flere modelljobber samt reklameoppdrag på bloggen så tjener du fort inn den utgiften :)

Marie

Hvor er øredobbene fra? <3

Tenk på miljøet

Betaler mer enn gjerne de 705,- kr i måneden for et godt tilbud i Oslo og omegn. Når man tenker på hvor mye det koster å ha bil og hvor mye bil forurenser er 705,- en liten pris å betale.

C

Ta en titt på dagbladet og les og se den vidoen om italiensk ost, den osten du konstant putter i dag. Du som skal være så miljøbevist.

Du er nydelig ❤️ Stå på 👍 du vil nå langt 😍😍

....

705 er en liten pris for å betale for bra kollektivtransport. Der jeg kom fra, var kollektivtransport ræva, men 700 ish der og. Oslo har mye bedre kollektivtilbud :)

comment-117118008

Ingrid: ingen som tvinger deg til å leve på kun stipend. Hilsen en fulltidsstudent med deltidsjobb og romslig økonomi :)

comment-117118008#1

Anonym: ikke alle som har tid til den ekstra jobben man gjerne skulle hatt, med tanke på helse/familie :-) hilsen student som gjerne skulle jobbet ræva av seg

Cecilie

Så mange negative og sure kommentarer her da gitt.

Her kommer i hvert fall en positiv en! Du kler den frisyren utrolig godt og du ser så blid ut for tiden, det er skikkelig fint å se:):) I tillegg syntes jeg halskjedet ditt er så fint, lurer på om du kunne fortalt hvor du kjøpte det?

Ha fortsatt en fin tirsdag! xx

Karen Marie

Det her er kanskje et rart kompliment å gi, men du har så utrolig fin form på puppene dine! Kler deg godt, du ser så frisk og fresh ut for tiden

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no