hits

mye på hjertet

I går var en BRA mandag! Jeg får så sykt boost av uker som starter bra!! Det er ingen tvil om at jeg liker hverdagen best av alt. Fest og tull er gøy, men ikke i lengden. Da blir man bare deppa, jeg blir i alle fall det. Husker russetiden var et helvete sånn sett, haha. Drikker jeg meg full så er dagen etterpå et strev uten like, det er som om jeg blir satt helt ut av spill og ALT i livet mitt blir revurdert. Jeg ligger som oftest på søndagene og bare venter på at klokka skal gå slik at jeg kan legge meg og våkne opp til ny dag. Men i russetiden rakk jeg jo aldri å hente meg inn, det var det som var så slitsomt. Er det EN ting i livet mitt som var bra men som jeg ikke trenger reprise av så er det nettopp russetiden, haha. Glad jeg er ferdig jeg. Da kullet mitt startet å studere og de hadde fadderuke var jeg sånn; kos for dere. Virkelig. Det var fint å se folk kose seg, jeg kjente bare at jeg virkelig ikke hadde behov for å være en del av det.

Uansett, mandagen i går; jeg jobbet hele dagen, før jeg kom meg avgårde på trening etter et par dager med opphold. Litt tungt, men jeg kom meg gjennom det. Nå tør jeg ikke å ha opphold fra trening lenge i frykt for å miste det lille av muskler jeg har klart å opparbeide meg, haha. Med treningsbagen med meg dro jeg rett videre til familien til Fabian, hvor vi ble servert hjemmelaget pølser fra Gutta på Haugen og surkål laget fra grunnen av. Med masse digg sennep i ulike varianter. DET etter trening... var helt fantastisk. Herregud. Fikk skikkelig julestemning også. Mammaen til Fabian lager så mye god mat, akkurat slik som min egen mamma ♥ Det er så koselig å se mennesker som setter pris på matlaging og gjør det med kjærlighet. Det minner meg på at jeg skal lage en helt sinnsykt digg taco i kveld!! Jeg har kravet det i en UKE nå!

Jeg er skrive-syk i dag som dere kanskje skjønner. Dere skulle sett Word-dokumetene på dataen min. DER er det mye forskjellig greier. Jeg skriver veldig mye utenom bloggen også, det siste året har det nemlig vokst frem en liten skribent i meg... JEG SOM TRODDE JEG IKKE HADDE EN ENESTE LIDENSKAP MEN DET HAR JEG JO. Yeeeey!! For meg kan en setning eller bare et enkelt avsnitt være kunst. Så jeg tror kanskje jeg fant min måte å uttrykke meg på... omsider. Jeg har mye å dele med dere. Det kommer, det kommer.

Her har jeg forresten lyst å bo. Riddervolds plass! Elsker dette området, og busstoppet er så fint, haha. Hadde ikke hatt noe imot å stå her og vente på bussen. (SÅNNE ting tenker jeg på, da...) Men det blir nok ikke Frogner, ikke med det første i alle fall.

Meg og Nora etter casting, vi er i samme modellbyrå <3 Her står jeg med kjeksen jeg ALLTID har med meg i veska, haha. Glutenfri Marie-kjeks. Tror vi har kommet til et punkt hvor den har blitt en del av identiteten min, bare spør vennene mine. Nora har bursdag i dag, så jeg ville utnytte anledningen til å gratulerer henne her. Jeg vet ikke om du leser dette Nora, men om du gjør det; jeg er utrolig glad i deg og jeg gleder meg til alt jeg har i vente med deg din vakre sjel. Xx

17 kommentarer

Matilda

Hvorfor svarer du ikke på kritikken? Useriøst

Kristine Ullebø

Matilda: Hvilken kritikk?

Stikk,comment-117136785

Matilda: pell deg vekk! kriss gjør hva faen hu vil! live ditt er useriøst

Matilda,comment-117136785#1

Stikk: Ja, hun gjør tydeligvis det, det er det som er problemet. Hadde hun bare kunne svart for seg, så..

comment-117136785#1

Matilda: hun er ikke en tiåring som svarer på bullshitten vår! det er en voksen kvinne som har hode på rett plass! BEAM HOE GET OUT OF MA WAY

Matilda,comment-117136785#2

Anonym: Hun har helt sikkert hodet på rett plass i mange sammenhenger. Det at hun ikke svarer leserne sine på spørsmål som er en smule kritiske, det er kritikkverdig for en blogger.

OK,comment-117136785#3

OK

Matilda,comment-117136785#4

OK: Hva synes du/dere da, om det at hun ikke følger reglene til FO angående reklame/annonsemerking?

wtf,comment-117136785#5

Matilda: hva er di såkalte FO reglene da? ahhah vet ikke hva dt er jeg

Matilda,comment-117136785#6

wtf: FO er Forbrukerombudet, de har bla regler for hvordan ting skal reklamemerkes i media av bla bloggere. Hun risikerer bøter for å bryte disse. Disse reglene klarer ikke Kristine (og for all del, mange flere bloggere) å følge hverken på blogg eller Snap(insta osv vet jeg ikke, følger henne ikke der), og jeg lurer på hvorfor? For reglene er ikke så vanskelige.

Fersk sak i media ang saken:

https://www.nrk.no/kultur/mye-skjult-reklame-i-sosiale-medier-1.13779416

elsker fisk,comment-117136785#7

Matilda: kjønner jentami at du ikke kan fatte at folk ikke følger reglene, men du må vite en ting ... WE LOVE BRRREAKING THA FUXKING RULES

Matilda,comment-117136785#8

elsker fisk: For all del K og du må break tha fucking rules så mye dere bare vil, jeg lurer bare på HVORFOR hun gjør det. Hvorfor hun ikke kan komme med en eller annet uttalelse om saken.

Gøy med hersketeknikkene dine, btw. Lovin'it

HAMBURGER,comment-117136785#9

Matilda: mCDonalds ?LovinIt

Matilda,comment-117136785#10

HAMBURGER: Fiskeburger da eller?

Esel burger,comment-117136785#11

Matilda: oh yeaaah! heilt riktig vett. kjøper nå:-)

Matilda,comment-117136961

Kristine Ullebø: Men herregud, du har vel lest kommentarene over her? Kan gjerne spørre igjen. Hvorfor følger du ikke FO sine regler ang reklamemerking?

Martine

Hvor har du kjøpt den fine genseren???? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no