hits

desember i fjor

I DAG TENKTE JEG Å GJØRE EN LITEN THROWBACK TIL DESEMBER I FJOR. TENK AT DETTE ER ET ÅR SIDEN

Dette blir gøy! Herregud, mye av dette føles ut som to år siden, bare fordi det har skjedd så mye dette året. Desember i fjor var helt fantastisk, tror det er den beste jeg noensinne har hatt. Jeg var blitt "voksen" (kremt...), jeg var superforelska, jeg hadde fått mange nye inntrykk og opplevelser i en helt ny by, ja, ting var nytt og gøy.

... Krisssy-stilen (som jeg liker å kalle den, haha) was still going strong med nettingstrømper på kaldeste vinteren. Jeg hadde nettopp operert bort en liten vorte i ansiktet mitt, hvor det endte opp med at arret operasjonen etterlot seg ble større enn selve vorten. Great. Det viste seg at ingen av vennene mine hadde noensinne lagt merke til at det i det hele tatt VAR noe vorte der. Så ja, jeg bommet litt der, så klart midt i trynet også. Jeg gikk med plaster litt for lenge, til og med på en shoot i Stockholm. Men fuck it, I pulled it off. Og arret skal jeg prøve å fjerne, så mye som det lar seg gjøre. Skal fortelle mer om det senere.

... biggest mistake ever, ass. Ja ja.

... Vegard Harm snoket i mobilen min!! Dere kan se videoen HER

... JEG DRAKK PEPSI MAX TIL FROKOST. Før var det helt normalt for meg, nå ser det bare helt sprøtt ut, haha?! Jeg spiste også dette til frokost ca. hver dag. ELSKET avokado og egg. Nå er jeg ikke så glad i egg, og avokado tåler jeg ikke.

... det gikk MYE i denne frokosten, ass. Æsj, egg blir jeg egentlig helt uvel av å tenke på...? Og se på??? Det kan jo ha noe med å gjøre at jeg har gått over til et gradvis mer plantebasert kosthold det siste året.

... jeg ble obsessed med vintage-accounts på Instagram og jeg ELSKET å ta bilder i den stilen. Fortsatt litt harry, men jeg synes det er søtt og litt kult. Jeg begynte også å skrive mer poetisk og kunstnerisk, mye på grunn av at jeg var forelsket som faen for første gang i hele mitt liv. Det VAR SÅ MASSE FØLELSER I MEG!! Denne tiden var virkelig spesiell og veldig, veldig fin.

... jeg gikk tydeligvis veldig mye med dette skjørtet, haha. Det er sååå fett, men altfor kort.

... denne buksa ser jeg også ble mye brukt. Den ER.så.fin. Jeg ga den til mammaen til Fabian faktisk, da jeg ikke brukte den mer. Hun ser dødsbra ut i den ♥

... rommet mitt så utrolig smakløst ut??? Jeg hadde dårlig smak på denne tiden, fortsatt litt bonde-i-byen-opplegg, haha. Synes det er så utrolig gøy og skjønt å se tilbake på. Jeg var så utrolig ung på denne tiden, sånn i hodet, i kroppen, i tankene, alt. Overgangen fra 19 til 20 var stor, virkelig, stor.

... jeg tilbragte mange timer på Vespa, en kjempekoselig kafé på Løkka som jeg faktisk fikk veldig lyst å dra på akkurat nå som jeg skriver om det. Ohhh, denne toasten er så god. De har kjempedeilig glutenfritt brød der, til dere som ikke spiser gluten :)

... jeg var plutselig hjemme i Førde igjen, og det var veldig rart, men samtidig fint. Mye hadde forandret seg siden sommeren jeg flyttet der fra.

.... juuuuuul!! 

... Julen har aldri vært så bra og deilig og avslappende som den i fjor. Man setter så sinnsykt stor pris på alt foreldrene gjør når man har bodd borte fra dem. Julestrømpe er tradisjon i familien min, og jeg blir like glad hver julaften når jeg våkner til en strømpe hengende på soveromsdøra mi. Fylt med favoritt-sjokoladen min og mase annet digg <3

... jeg gikk i lårhøye lakksko i kirka. Uhhhmm... Fearless Krisssy who doesn't give a fuck LOL:P

... jeg laget denne videobloggen som mange av dere likte!

... jeg laget meg VSCO-cam, bruker folk dette fortsatt??? Vil dere at jeg skal oppdatere der med flere personlige bilder eller er det litt last year?

Processed with VSCO with f2 preset

... jeg var kjempeforelska, ohhh. Jeg, Fabian og en kompis hang i bakgården min i desember mens vi drakk vin og køddet, jeg hadde nettopp kjøpt meg denne jakken fra Veloruia og følte meg sykt bra og badass. Herregud som jeg svevde i denne perioden, det ser dere kanskje. Dette skrev jeg i et blogginnlegg:

11:30: synger i dusjen ● drar på kaffebrenneriet rett ved meg for å blogge, og hører ufrivllig hele livshistorien til de på bordet ved siden av meg. det var en gjeng voksne som catchet up etter videregående, i grunn var det veldig hyggelig å høre på. jeg fikk veldig den der "jeg har ikke lyst å bli eldre, kan jeg plis bare bli 20 nå og være det for alltid?"-følelsen. jeg elsker denne alderen ● stirrer på menneskene som passerer vinduet på kaféen. mennesker er interessante ● søndagsfølese selv om det er onsdag ● drar på Velouria Vintage, ser på morsomme kjøleskapsmagneter og kjøper meg den feteste frynsejakken ● 20:00: "hey, vi skal ikke drikke opp resten av vinkartongen min da?" ● finner den minste benken ever i bakgården min, haha. er den ikke søt? (bildet over) ● Unfold - Jason Mraz ● 01:10: jeg tar frem Mac'en og skriver et blogginnlegg før jeg sovner
 

Desember i år er på vei til å bli like bra. Nå skal jeg klappe sammen Mac'en og bevege snuten mot Løkka igjen. Jeg har sittet på Frogner og jobbet i dag, det er så trivelig her. Nå er det taco som står på menyen! I CAN'T WAIT

42 kommentarer

Andrine

Hvor er buksa du ga bort fra? Sykt fin<3

Thea

Gøy å lese!

Thea

Forresten så er jeg på VSCO, og jeg synes det er morsomt å følge med på hva andre legger ut der! Så gjerne legg ut bilder på VSCO:)

Lene

Du handlet masse avokado for noen dager/uker siden og la det ut på mystory, og nå er du plutselig allergisk?? Haha

comment-117137080

Lene: oi shit sant ahhhah XD

comment-117137080

Lene: forskjell på å ikke tåle og å være allergisk. ; )

Anna

Jaa, legg ut bilder på VSCO!

Hege Kristin

så morsomt innlegg :D

Ingrid

Jaaa legg ut på vsco!!! Følge alltid med på om du legg ut haha

Mia

Når ble du opptatt av hva som er «last year»? (Ikke ment som kritikk) Du er jo så rå!

Legg ut på VSCO, gøy med litt casual (mobil)bilder og sånt!

Håper vi får en leilighetstour når du flytter, hva med moving-vlogs eller noe?

Hahahah! Døør av hoe-bootsene i kirka!! Gøy å se tilbake på hvordan man var før!

Sånne type innlegg burde du komme med hver måned. Er så gøy å lese hva du tenker om ting som du tenkte på for et år siden :D

Karen Marie

Så gøy med slike innlegg! Og SHIT så langt håret ditt var

Emz

Digger din «gi faen» holdning, men akkurat i kirken kreves ikke annet enn respekt og det er du alt for smart til å drite i:) Spent på årets antrekk uansett!❤️

Hva syns du om at Fabian har blitt parodiert på Jul i Blodfjell? Sykt artig syns jeg!

Amalie

Har du fått med deg at TvNorge sin julekalender «Jul i Blodfjell» har parodiert Fabian? Haha, jeg dævver. Sykt on point - hvis dere ikke har sett den enda må dere se! :)

Du burde sjekke ut siste episode i podcasten Å- kjendis rundt 30 min inn, de sier masse fint om deg!:)

Elise,comment-117137080

Lene: Det var kanskje den dagen hun skulle lage sushi med vennene sine? :)

Lisa B x

Loved this post!! x and I am DIGGING that Black leather skirt best piece you showed in my eyes! <3

Kristine Ullebø

Lisa B x: Thank yooooouu! <3

Nober

Oi shitt likte kaffetraktern din as

Kristine Ullebø

Nober: hihi

VSCO!!!!!

Hei! Ser du skrev om Vespa på Løkka, og kom til å huske at du sa du skulle flytte derfra. Bor der selv, så lurer bare på om det er stedet du misliker eller hva som gjør det?

Lurte også på hvor du kjøper den fransk kontinentale-kaffen du viste på mystory i dag tidlig?:-)

Kristine Ullebø

Anonym: Leiligheten jeg bor i skal bli solgt, det er derfor jeg flytter <3

Den Fransk Kontinentale-kaffen kjøper jeg på Kaffebrenneriet. Helt NYDELIG

Erik Ribsskog

Jeg var med faren min til Løkka, da han skulle levere noen møbler da.

Og jeg var liksom gromgutten på Løkka.

Og da har jeg krav på Løkka da, fordi det er mitt gromguttområde da.

Og det er mange prompere på Løkka (kan det virke som)

Sara

Hvor er kaffetrakteren på Snapchat fra??

Kristine Ullebø

Sara: Jeg kjøpte den på Espresso House :)

Esel,comment-117138903

Sara: den er fra butikken

comment-117137675

Anonym: tror du virkelig han er så kjent? Det er Ari Behn som er parodiert

Åå dette innlegget likte eg såå godt! Hadde vært veldig gøy om du hadde någe lignende hver måned!

comment-117138015

Amalie: hæ? hvem av karakterene skal liksom være han?

aww koslig blogginnlegg! Men jeg personlig synes vsco er fortsatt super kjekt! føler det er litt mer personlig ved appen.

Cassandra Lysgård

Artig innlegg😄

comment-117138015#1

Anonym: det er ARI BEHN ffs!

Lene,comment-117137080#2

Elise: Ja, det var den dagen hun laget mat med vennene sine. Kjøpte et lass med avokado, og nå tåler hun det plutselig ikke. Merkelig asssss.

Anonym: Å ikke tåle noe/være allergisk. Potato Potato XD ; )

Silje

Kjempekult at du tørr å gå i nøyaktig det du vil. Alt for mange er så alt for opptatt av hva andre kommer til å tenke om antrekket deres. Men kirka blir noe litt annet, der skal det ikke handle om å være kul, skille seg ut eller vise seg frem. Å møte i kirka på julaften i minikjole og knehøye lærsko blir nesten som å møte som gjest i et bryllup i hvit brudelignende-kjole. I visse settinger kler man seg etter hvor/hva man skal, og ellers burde man gå i akkurat det man ønsker.

Maria

Hva heter du på VSCO? <3

Kristine Ullebø

Maria: Jeg HET kristineul, men ser ut som den har blitt slettet?? Må sikkert lage ny.. <3

ida,comment-117137080#3

Lene: å ikke tåle noe kan også bety å være lei av noe, kanskje hun var lei det fordi hun spiste det så masse. Ditt rasshøl

Anonym,comment-117137080#3

Lene: Hvis ho lagde mat med vennene sine kan det vel hende ho ikke spiste avokadoen selv?

Ragnhild,comment-117142971

Silje: Viser bare hvor umoden hun er og hvor lite respekt hun har for andre mennesker.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no