hits

her kjøpte jeg vinglassene mine

EN PERFEKT JULEGAVE...

ELLER BARE EN LITEN GAVE TIL DEG SELV

FRA CULINA I TORGGATA!

Okey. Min beste investering til leiligheten, let me introduce you. Det ER så gøy å kjøpe ordentlige ting i stedet for å gjøre alt halvveis. Disse glassene kjøpte jeg faktisk dagen etter jeg kom hjem fra Paris, jeg husker det skikkelig godt. Det var en nydelig lørdag, og jeg gikk tilfeldigvis innom Culina i Torggata hvor de selger en hel haug av kvalitets-utstyr til kjøkkenet - her prater vi store trefjøler, ildfast form i keramikk og deilige bruntoner, jernpanner, og så klart; verdens fineste og tynneste vinglass. La oss bare si at alt av drikke smaker bedre i disse glassene! De er ballongformet så de bevarer både lukt, kulde og aroma, og de er syltynne - så tynne at jeg kan bevege på selve "stangen"... om dere skjønner. Jeg betalte ikke mer enn 150 kr per glass om jeg husker riktig, det er ganske rimelig til å være i så god kvalitet.

Det som er så sykt er at etter at jeg begynte å drikke rødvin og Gin Tonic fra disse glassene så føles det ikke som om drikken smaker i nærheten av like godt i andre glass. Altså, disse gjør hele opplevelsen av å ta en slurk av rødvinen TI TUSEN ganger bedre, jeg lover dere. Ouuufff, nei, dere må få tak i disse, jeg føler virkelig for å spre ordet. SÅ mange har sendt meg melding og spurt, så jeg tenkte det var like greit å lage et innlegg om det.

Når jeg tenker meg om er jo dette et helt perfekt å gi i julegave.

Jeg og Fabian kjøpte 4 ulike julebrus her om dagen og testet de i disse glassene. Hihi. Dødskoselig.

18 kommentarer

Tonje

De var nydelige!

Ha en fin dag videre :)

Anettr

Hva merke er det? :)

Lea

Hvilket merke er det?

Matilda

Skulle du svart meg snart da, eller?

Hei! Vet du hvilket merke glassene er? For oss som ikke bor i Oslo, men som likevel hat veeeeldig lyst på nye vinglass til jul :-)))

Ha en fin dag!

Linh

Disse er kjempefine! Til alle som lurer er glassene av merket Spiegelau og heter «Spiegelau Burgundy Willsberger».

Det heter stett.

Du burde ikke drikke sprit fra vinglass. Du bør holde deg til rødvin i vinglassene dine og ha andre glass til hvitvin, sprit/drinker. På samme måte som man burde ha egne glass til øl, som ikke brukes til annet, da for.eks Melk ødelegger vinglass.

Pernille ,comment-117139306

Matilda: Nå får du gi deg. Slutt å klikke deg inn på bloggen om det er så provoserende med umerket reklame. Hvis du misliker det så mye hadde det jo kanskje vært en idé å slutte å gi innleggene klikk? Kristine skylder deg ikke noen forklaring eller noe svar.

Matilda,comment-117139306#1

Pernille: Det er ikke proviserende med umerket reklame, det er ulovlig. Hun skylder meg ingen forklaring, nei, men da kan hun vel bare skrive feks "Du, det har jeg ikke lyst til å svare på" Da hadde jo jeg fått et svar, om enn ikke det jeg ønsket. Spiller ingen rolle for meg om jeg gir henne klikk, vet godt at klikk=penger.

mitsuakira

De var fine!!!

Sara Skjelfoss

De er sååå fine!

comment-117139369

Linh: sinnsykt at krissy ikke klarer å verken skrive hva glassene heter eller hvilket merke de er.

Takk!

Karoline

Hehe kan noen forklare meg forskjellen på lukt og aroma?

Cassandra Lysgård

Glassene var kjempe fine! Synes all drikke (både med og uten alkohol) smaker himmelsk i vinglass enn i noe annet😍

Nina

Da har du ikke prøvd Riedel glass, kjære.

Sara

Om du liker sexy og kule vin glass må du sjekke ut Zalto-glass!!!!

Åh, vil ha disse, men kjæresten min knuser ALT han tar i...:(

Kristine Ullebø

Anonym: hahahahahha

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no