hits

ut av hodet ditt

Ut av hodet.

Det er kanskje det beste jeg kan gjøre mot meg selv. Once you go in your head, you're dead. Jeg har en tendens til å rømme til hodet mitt etter å ha vært sosial, dere vet, overtenke, bekymre seg, paranoia. Gjorde jeg noe galt? Burde jeg ikke sagt den ene tingen? Er jeg krevende? Det er slitsomt, og jeg er garantert ikke den eneste. Det er bra å være selvbevisst, men det er ikke bra å klandre seg selv for ting som ikke engang har skjedd, følelser som ikke har vært følt på. Litt oversensitiv, litt overtenkende, jeg bare orker ikke å miste venner jeg er glad i, for det har skjedd før og det føles som en kjærlighetssorg light. Det sitter i meg, så jævlig også. De menneskene betyr ikke noe som helst i livet mitt nå, men hadde jeg gått forbi dem på gata hadde det gjort vondt, det vet jeg.

Jeg skal på yoga på Frogner klokka seks i dag. Gleder meg. I det siste har jeg hatt det mye bedre med meg selv og mitt eget sinn, og det er rett og slett fordi jeg for første gang har fått kontakt med min egen kropp. Jeg skjønte egentlig ikke helt hva folk mente med det før, men nå... nå forstår jeg. På ordentlig. Når noe uventet skjer, når jeg er stressa, når pulsen øker, what so ever, så stopper jeg opp. Puster inn, puster ut. Legger meg ned på gulvet, gjør en yoga-øvelse, kjenner på tyngekraften, kjenner på meg selv. Seriøst, det er det eneste som funker, og det er det eneste vi trenger noen ganger. Folk flest har ikke kontakt med sin egen kropp og energi. Vi er bare oppi hodet. HELE tiden. Hodet. Tanker, bekymringer, stress. Vær heller i deg selv. Kjenn på kreftene dine, kjenn på pusten din. Når du er i din egen kropp vil ikke følelsene kunne styre deg.

Og det kommer fra en jente som lot følelsene styre henne HELE tiden før.

xx

13 kommentarer

Karen Marie

Kjenner meg igjen i mye av det du skriver! Ofte tenker jeg slik mens jeg er i sosiale sammenhenger også, det er bare destruktivt i grunn.. Fine deg, ha en fin yogatime <3

Tonje

Vil anbefale appen headspace. En utrolig god mediteringsapp som hjelper meg mye i hverdagen i forhold til tanker :)

Lucie

I really like your dress and your hair seems absolutely wonderful!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Cassandra Lysgård

Kjenner meg veldig igjen, enda ikke klart å komme meg ut av det🙈

A

Heei! Kan du lage en video eller et innlegg hvor du viser hvordan du ordner håret slik du har hatt det idag på snapchat? Fordi det er helt nydelig!

- Det wavy volum håret er bare helt fantastisk, og jeg må si jeg er en smule sjalu.

Nober flamerzi,comment-117139845

A: eh..la meg få æren til å si at hun driver ikke hår styling osv. hele henne er naturlig

kathrineadventure

Føler meg igen i det du skriver, bra skrevet :)

:)

Hei så akkurat en Jodel om deg, og tenkte du fortjente å høre den! Regner med at du ikke henger så mye på den appen.

«Kristine skal virkelig ha creds for at hun faktisk BLOGGER, og ikke bare annonserer i hvert eneste innlegg(som de fleste andre gjør!)

408 upvotes;)

fæææni

Beste bloggern i Norge hands down, you amazing girl <3

Er ikke så veldig lenge siden du hadde outbursts i hytt og pine og til og med la ut ip-adresse til en leser.. vil ikke akkurat si at det ser ut som du ikke styres av følelser, haha

comment-117141160

Anonym: og ingen bryr seg:)

Mindfullness<3

comment-117140967

fæææni: Haha, så enig!! Flott både utenpå og inni :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no