hits

i studio!

I dag forsov jeg meg for første gang på sikkert to år?! Med å forsove meg mener jeg at jeg ikke har like god tid om morgenen som jeg foretrekker, for jeg er ikke typen som dropper frokost og kaffe og heller sminker meg på veien til jobb. Det ville ødelagt HELE dagen min, haha. Kontroll-freak, yes. Nei da, jeg fikk bare litt dårlig tid, men jeg var i studio på Kjelsås klokka 09:00 presis likevel. Shit, så julestemning jeg fikk av å være i nabolag og litt lenger opp i høyden. Det var skikkelig nostalgisk, jeg måtte stoppe opp litt og bare kjenne på det. Akkurat som da jeg var 6 år gammel, det var sånn det føltes. Helt magisk..

Vi tok gruppebilder til den nye sesongen av Bloggerne, og jeg tror vi gjorde unna bildene mine på en halvtime. Det gikk raskt :-) SYKT digg å komme hjem og ha hele dagen fremfor seg!! Nå skal jeg; på trening, kjøpe meg nytt undertøy, og så skal jeg sette meg på en kafé og lese resten av dagen. 

4 kommentarer

Karen Marie

Håper dagen din ble fin! Deilig å få gjort unna ting tidlig slik at man har hele dagen til rådighet😍

Ida

Mener dette virkelig ikke frekt, men liøurer oppriktig på om du ikke syntes den kjolen er for kort? Så du syntes det svarte skjørrtet du brukte mye i fjor var for kort, men denne er da like kort?

Hei

Du er vakker! Utrolig flotte bilder, trodde det var modellbilder først. At ikke du er supermodell er mer en jeg kan fatte!

Kristine Ullebø

Hei: Tusen hjertelig takk. Ha en nydelig kveld <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no