hits

lørdag

HER KOMMER MIN LØRDAG

Favoritt-knekkebrødet mitt fra Sigdal som er altfor dyrt men altfor godt. Spiser de hver morgen! Med avokado og laktosefri fetaost, et dryss av salt og pepper. (Litt mer enn et dryss pepper her, da. Elsker pepper) Kjempedeilig kombinasjon <3

Se så mørkt hår jeg får om vinteren, haha. Rød på nesetuppen og litt sliten. Har ikke vasket håret på tre dager og håret mitt har ALDRI sett bedre ut føler jeg. Må bli flinkere å gå et par dager mellom hver gang! Både jeg og Fabian har vært i dårlig form de siste dagene, spesielt han, så vi har tatt det helt rolig og det er sykt deilig å ha noen å være syk sammen med egentlig. I går så vi Star Wars og spiste sushi og drakk julebrus, lover dere at det var verdens deiligste fredag.

I dag har vi vandret rundt i hele Oslo, sykt koselig, men fader så glatt. Haha. Holder på å snuble annethvert minutt. Se så fint det er ute!

<3

Julebollen på Kaffebrenneriet er forresten kanskje noe av det beste jeg har smakt på lenge. SÅ GODT! Skillingsbolle med tørket frukt og nøtter inni, med melis på toppen. Jeg skeier ut kanskje en gang i uken (altså med mat jeg reagerer på) og det er så SYKT VERDT DET. Ellers kjøpte jeg med meg ny kaffe som alltid gjør meg like glad.

11 kommentarer

Nober

ur so fuckin beautiful xx

Hvordan går det å spise avokado? Mener du skrev noe om at det var dårlig for magen? :) med tanke på IBS! Jeg har det også og kan ikke spise det.. så lurer på om du også reagerer?

Kristine Ullebø

Anonym: Spiste det kun i dag fordi jeg skeiet ut ellers også :) vanligvis spiser jeg ikke avokado, nei. reagerer på det :(

G,comment-117161615

Anonym: Ja, hun skrev for noen innlegg siden at hun reagerte på avokado. Rart at hun spiser det hver dag til frokost da?

Lise,comment-117161615#1

G: lmao so true

Hvilken leil har du vært i i dag? Så på snap, den var sykt fint! Har du leid den?

Hei! Er det denne leppestiften du skrev et innlegg om? Veldig fin!

Klem x <3

Helena

For et herlig innlegg. Fikk bare en skikkelig god følelse av det!

Elise

Hei! Hvor er den svarte jakken din fra?:)

Benedicte

Du bruker ordet "sykt" svært ofte til å beskrive noe. Til å være så glad i å skrive, og ønske å virke som en kunsterisk forfatter, burde du virkelig utvide ordforrådet ditt. Les gjennom de nyeste postene dine, og du ser det med en gang. Finnes andre ord å bruke for å få fram meningene dine ;)

Helene

Hei! Avokado er lav fodmap i små mengder så hvis du reagerer på det så kanskje du spiser over denne mengden? Vanlig fetaost er også lav fodmap, så ingen grunn til å kjøpe laktosefri! Bare et lite tips:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no