hits

grunnen til at jeg ikke drikker meg full lenger

Jeg kom over noen bilder fra fjoråret...

Fra Bloggerne-episoden om Vixen. Herregud som jeg har forandret meg? Dette antrekket husker jeg at jeg var SÅ fornøyd med, det var virkelig helt meg på denne tiden, jeg lover dere jeg var 110% confident i dette antrekket, haha. Skinn, latex, lårhøye boots, røde lepper og tilbehør i sølv. Nå er jeg blitt mer gulljente, og jeg er fortsatt like glad i skinn, men kanskje på en litt mer diskret måte. I form av skinnbukser og lave boots...

Anyway, jeg ville egentlig bare forklare dere grunnen til at jeg ikke er noe glad i å drikke meg full lenger:

JEG ORKER ikke å våkne sånn her dagen derpå. Her så jeg bilde av meg selv fra afterparty hvor skjørtet til partydronninga hadde sklidd litt for langt opp. Nå ser jeg bare tilbake på det og ler, men fy søren, jeg tror virkelig jeg har hatt godt av å vokse opp litt. Å være full kan være kjempegøy, men akkurat nå er jeg i en periode hvor jeg virkelig ikke har behov for det. Det ødelegger meg og den hverdagen jeg har nå fullstendig. Før brydde jeg meg virkelig ikke om en hel dag gikk i vasken fordi jeg var fyllesyk, nå føles det ut som om hele hverdagen min blir snudd på hodet om det skjer. Jeg er jo bare 20 og har hele livet fremfor meg, og jeg kommer garantert til å komme tilbake til en periode hvor festing er gøy, men nå er det virkelig helt andre ting som står i hodet på meg. Og nei, det er ikke fordi jeg har kjæreste, for det hadde jeg på den tiden her da Vixen-festen var, haha. Jeg var DRONNINGA av party, haha.

14 kommentarer

Frida

Hvilket kamera bruker du? Elsker bildene dine, og kvaliteten på de! Hadde satt stooor pris på svar, for kvaliteten på bildene dine er dødsbra! Du er utrolig dyktig med kameraet så hvis du ville skrevet ett eget innlegg om for eksempel kamera og bilderedigering en gang når det passer deg ville nok mange satt pris på det! Ha en nydelig søndag:)

Kristine Ullebø

Frida: Jeg bruker Canon EOS 6D med objektivet 50mm f/1.4 <3 Kan definitivt lage noen innlegg med fototips!

Hør på Om du lamnade mig nu av Lars Winnerback. Det er den vakreste teksten som noensinne er skrevet om kjærlighet. Bare lukk øynene og nyt.

Kristine Ullebø

Anonym: <3 tusen takk

Hei! Følger deg på Snapchat, OG GUD så fin du er på håret for tiden! Jeg må bare spørre om det fallet i håret er naturlig eller om du gjør noe for å få det slik? Er såå fint!

Kristine Ullebø

Anonym: Hei du! TUSEN takk! Jeg gjør faktisk ingenting... <3 Bare dusjer og lar det tørke, og så drar jeg bare mye i det i løpet av dagen haha <3

Hedda

Hei, har lagt deg til på snap men kommer til en konto som ikke legger ut snapper?

Lisa B x

Woah Babe. You looked HOT AF !!! on this event, I ADORE this outfit, your hair, skin, makeup, EVERYTHING 🔥 Greatest role model ⚡️✨ love you so much!! ❤❤❤

Skinn

Jeg vet du er veldig glad i skinn, men mange vet ikke hvor skadelig det er for miljøet og de som arbeider med det (store deler i India). Vil bare tipse deg om denne vidoen på vimeo og the true cost på netflix :) Håper flere åpner øynene for dette, arbeiderene får blant annet kreft og hudsykdommer av å jobbe med farlige kjemikalier og det forurenser vannet. Det finnes så mange gode alternativer. Sier ikke dette for å rakke ned på deg eller noe, vil bare at flere skal bli obs på dette problemet og vet du liker å lære nye ting :)

vimeo.com/88261827

Var ikke vixen i år da

Ingrid Kristine

Jeg forstår deg fullt og helt! Jeg har også den tankegangen nå for tiden, at jeg ikke har behovet for å drikke meg dritings. Det går jo an å ha det kjekt selv om man ikke sørpa full. Da er det bedre å heller ha noe godt i glasset, men stoppe å drikke når man fortsatt har kontroll. :-)

Gunnhild Resell

Skjønner deg så utrolig godt! Herregud det er jo få ting som er verre enn å vokne og se gjennom kameraet og se hvor antrekket endte opp, eller å få høre I ettertid de dumme tingene man sa eller gjorde. Å være fyllesjuk sletter jo en hel dag som du sier og da er hele helgen borte. Var dum nok til å bli med på fest I helgen, var helt uplanlagt og idag får jeg straffen I form av blåmandag.. Mye bedre å holde seg til ett glass vin egentlig!

christinakaroliussen

Det er nok ikke siste gang nei, men skjønner akkurat hva du mener. Jeg merker jeg blir dårligere og dårligere dagen derpå med årene som kommer. Og det går sykt fort! Er også fyllesyk i 2 døgn, og ikke bare 5 timer som før. Skulle gjerne å lært meg hvordan man kun tar et par glass istedenfor et par flasker haha.

Kristineeeeeeee

Du TRENGER IKKE å justify your actions HELE. jævla. tiden.

Hver minste ting liksom. Vi bryr oss ikke om du velger å drikke deg drita eller ikke. Really, we dont care. Ditt liv dine handlinger. Bare blogg for oss du

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no