hits

bare jazz

ET GLASS RØDVIN OPPI JULEGAVESHOPPINGEN

Bare Jazz! Jeg går forbi det stedet hele tiden, men jeg har aldri satt meg ned for en kaffe eller et glass vin. Før her om dagen... Vi var på juleshopping og jeg fikk ekstremt lyst å sette meg ned, puste og bare være. Du vet de øyeblikkene hvor du hverken ser frem eller bak, du bare er. Sånn føltes det og det var akkurat det jeg trengte. Blant blide mennesker som nøt førjulstiden og jazz på høyttalerne i et kult lokale av brostein. Åh, jeg kjenner allerede nå at desember har løpt fra meg, det er ikke før man får alt litt på avstand at man innser hvor bra man har hatt det. Virkelig, desember i år har vært så bra for meg på alle mulige måter. Føler meg ekstremt privilegert som har så mange fine mennesker i livet mitt <3 Rødvinen på Bare Jazz var veldig god, forresten. Jeg vet ikke, det skal litt til for at jeg liker en vin. Men denne var god, veldig veldig god. Rødvinen jeg tipset om i noen innlegg tilbake er forresten utsolgt omtrent over hele landet, KAN DE IKKE SELGE BARE ET VISST ANTALL AV DEN BESTE RØDVINEN NOENSINNE. PLEASE. Sykt unødvendig tease av beaujolais nouveau.

Ja ja, det går fint.

Jeg har hatt den koseligste morgenen hjemme i Førde, nå skal jeg til byen en tur med lillesøster! Jippiii! Xx

10 kommentarer

Nober flamerzi

kan gråte av skjønnheten din heletia...du er nydelig utenpå og inni..du er en diamant💋 håper di rundt deg tar vare på deg. en grunn til det, sia du er ekte og ydmyk

Kristine Ullebø

Nober flamerzi: wow tusen takk <3 xx

Lene

Hva heter rødvina som du har tipset om? :-) Er det M. LAPIERRE BEAUJOLAIS NOUVEAU CAMBON 2017?

Kristine Ullebø

Lene: Ja, det er den! <3

Vilde

Kan du lage et innlegg om bøker det er verdt å lese? Vil gjere lese om kunst, kjærlighet, inspirasjon og filosofiske tanker. Mener du har postet noe før?

Kristine Ullebø

Vilde: Det kan jeg gjerne. <3 Har postet litt her og der, men kan samle alt i et innlegg kanskje?

Stine

Såå fine bilder <3

Kristine Ullebø

Stine: Tusen takk Stine <3 xx

Prøv deg på en pinot noir fra burgund, vil sikkert falle i smak. Evnt matua pinot noir fra new zealand, som er lagret på ståltanker og dermed ikke får noe eikepreg.

Helene

Murstein...

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no