hits

fest på bygda

Hei fra bussen! Jeg er på vei hjem til Oslo igjen og det var et tårevått farvel på busstoppet med mamma...  Har kommet meg over fjellet og er over halvveis nå, men jeg klarte ikke å blogge med en gang fordi jeg var så full i følelser. Alt jeg klarte var å se ut av vinduet med musikk på ørene, er det mulig å bli mer sentimental enn det jeg har vært i dag lurer jeg på, haha. Det har kanskje litt med å gjøre at jeg dro ut i går, det vekker jo ofte en del følelser i meg dagen etterpå.

Okey, gårsdagen! Min første fest i Førde siden jeg flyttet for et og et halvt år siden! Det er faktisk sinnsykt lenge siden. Jeg hadde heller ikke sett verken Emma eller Pål på ET ÅR, så jeg inviterte dem til meg for et glass Aperol sammen med mamma for å starte hele kvelden. Der jeg satt kjente jeg bare... YESSS!! Faen så godt å ha disse menneskene rundt meg igjen!

PARTNERS IN CRIME SINCE 2014

Det ble så klart stigende stemning i heimen og da vi skulle videre på vors satt vi på med mamma og pappa som også skulle på fest. Her snakker vi russesanger i bilen mens alle synger for full hals, haha. Det ER så Førde, og det VAR så godt. Å bare være litt barnslige igjen, å kjenne at man er tilbake på bygda. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, festene i småbyer er noe helt for seg selv. Noen av dere kjenner dere kanskje igjen? Selv om jeg føler meg fullstendig ferdig med denne type festing så er det utrolig gøy bare for en kveld. Spesielt i går! Jeg tok følge hjem med foreldrene mine og da vi kom hjem satt jeg og mamma og snacksen stangekylling-rester fra middagen. Herlighet så digg! Vi stekte en hel kylling, det ble sååå godt. Kjenner jeg savner familien allerede når jeg skriver dette.. Å si farvel til de man er mest glad i er så vanvittig hjerteskjærende. MEN! Jeg skal komme oftere hjem nå! Det trenger jeg, jeg kjenner det i hele meg.

Nå sitter jeg og drikker Fanta i håp om at fyllesyken forsvinner. Ouffff, jeg er så dårlig til å være fyllesyk, virkelig. Nå skal det hjem og flyttes! Tenk at jeg bor i en ny leilighet om bare et par dager, dere! JIPPI! Xx

13 kommentarer

Er du med i side2?

Kan du vise klære du har fra I.Am.Gia?? og snakke litt om frakt og toll ? :-)

Kristine Ullebø

Anonym: Ja, skal vise dem <3 De ligger i Oslo! Xx

Anonym

Hvorfor er du ikke noe sammen med Ingvild lengre? Dere var jo så gode venner før, hvorfor mistet dere kontakten?

Kristine Ullebø

Anonym: Vi er ikke venner lengre, nei :)

Hvorfor drar du fra førde allerede nå? Regner med du har tid til å være hjemme et par dager til? Men ønsker deg en god tur tilbake <3 bare litt nysgjerrig på hvorfor du ikke blir lenger!

Kristine Ullebø

Anonym: Fordi jeg må flytte ut av en leilighet og inn i en ny en før 31. desember <3 Skulle gjerne vært lenger :( <3

S

Så koselig innlegg, ha en fortsatt fin jul!!

Marlene

Du kommer jo ikke til å dra hjem til Førde mer enn før. Du sier hele tiden at du må ta deg en tur hjem oftere men det skjer jo aldri. Kan ikke si at du var i Førde veldig lenge nå heller

comment-117182994

Marlene: whyyy do you care so much?

comment-117182994#1

Anonym: she dont actually care, but she is stupid ass. i know

Fin blogging du driver med nå må jeg si. Behagelig og hyggelig lesning:) Fortsett i dette sporet takk! Blir for mye overfladisk i Oslo syntes jeg..

k,comment-117182977

Kristine Ullebø: hææ? selges merket i oslo?? isåfall hvor?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no